Dodaj do ulubionych

Czy waszym zdaniem

06.10.10, 09:48
dobrze zrobiłam? Byłam z facetem ponad rok, wczoraj z nim zerwałam z powodu jego wyjazdu. Mam takiego cholernego pecha że zawsze trafiałam na facetów którzy wyjeżdżali. To był 4 facet z którym byłam który wyjechał do pracy. Może by nie było w tym nic dziwnego ale zawsze z tego powodu moje związki sie kończyły i to nie z mojej winy tylko z winy facetów. Poprostu po jakimś czasie twierdzili że to nie ma sensu. Więc obiecałam sobie że nigdy więcej nie dam sie w coś takiego wpier..... on dobrze o tym wiedział, już na początku naszej znajomości jasno mu powiedziałam jaki mam stosunek do tego. No i wczoraj woieczorem oznajmia mi tą wieść. Coprawda ma na weekendy wracać ale ja dobrze wiem jak te niby wracanie na weekend sie kończy :( Rozstalam sie z nim wczoraj. Powiedzcie mi czy ze mnie taka wredna suka jest? Pewnie tak stwierdziecie ale czy to jest takie dziwne że nie chce po raz kolejny pakować sie w związek na odległość? Kierowana złymi doświadczeniami wolałam to zakończyc bo wiem jaki ma to smak. A jak wy byście postąpiły na moim miejscu? Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • grassant Re: Czy waszym zdaniem 06.10.10, 09:51
      tak samo, chociaż znam osoby, które zrobiłyby odwrotnie.
    • sweet_pink Re: Czy waszym zdaniem 06.10.10, 10:06
      Szczerze gratuluje konsekwencji i charakteru (bo większość kobiet mięknie).
      Jesteś kobietą która nie umie/nie chce żyć w związku na odległość i poinformowałaś o tym faceta na początku relacji więc zachowałaś się w porządku. Nie rozumiem na jakiej podstawie facet jest rozczarowany? Liczył, że schowasz swoje wartości w kieszeń? Niby czemu?
      Na twoim miejscu chciałabym umieć zachować się tak samo.
    • brzydal-is-me Re: Czy waszym zdaniem 06.10.10, 10:23
      Dobrze zrobiłaś.

Czy to pomogło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka