Dodaj do ulubionych

dylemat mam

09.10.10, 15:35
farbować odrosty (nie małe ) mimo, że tracę w nadmiarze włosy od około miesiąca czy się wstrzymać jeszcze i je dalej wzmacniać ( efekty tego wzmacniania takie sobie..) co wy byście zrobiły ma moim miejscu?
Obserwuj wątek
    • dorottiss Re: dylemat mam 09.10.10, 17:08
      obciac
    • nerri Re: dylemat mam 09.10.10, 17:16
      Obciąć,nie farbować,dalej wzmacniać.

Mi pomogło,przed miałam wrażenie,że lada dzień zrobie sie łysa;)
    • oshima Re: dylemat mam 09.10.10, 17:19
      moze łykaj cos na wzmocnienie.. i podcinaj regularnie..
      mam ten sam dylemat- postanowilam poczekac, az mi calkowicie odrosną po wieloletnim farbowaniu na blond. Systematycznie podcinam ile moge, poza tym biore inneov gestosc wlosow.
      Musze Ci powiedziec, ze te, ktore odrosly- sa w znakomitej kondycji, mocne, blyszczace i nie wypadaja :)
    • marzeka1 Re: dylemat mam 09.10.10, 17:40
      Obciąć.
    • cyniczna.303 Re: dylemat mam 09.10.10, 17:42
      To jak już masz niemałe odrosty to lepiej odłóż na jakiś czas farbowanie, zetnij i wzmocnij :-)

Lepsze zadbane włosy naturalnego koloru niż łysiejąca platyna :-)
    • izabella9.0 ups 09.10.10, 17:57
      zważywszy ze długo mój post nie budził zainteresowania, podjęłam decyzje po przeczytaniu na necie paru tekstów i się machnęłam farbą i trochę mnie dobiłyście tym co piszecie...juz sobie wyobraziłam ze jak zmyje farbe będę "pół łysa" i czeka mnie los Łapickiej....

Ps: mam juz podciete podciete włosy.

• cyniczna.303 Re: ups 09.10.10, 20:33
        Od jednego malowania nic Ci nie będzie :-)

Po prostu od teraz nie maluj i pozwól im odetchnąć, za kilka miesięcy będziesz się cieszyć bujną czupryną :D
    • ind-ja Re: dylemat mam 09.10.10, 18:52
      odpusc sobie farbowanie.Stosuj srodki wzmacniajace.Ja tez mialam dawno temu ten problem.Przestalam farbowac.Regularnie podcinalam,meczylam sie przez kilka miesiecy z cala paleta barw na glowie,ale warto bylo.Powrocilam do naturalnego koloru i najwazniejsze,wlosy przestaly wypadac.
    • margie Re: dylemat mam 09.10.10, 20:00
      zbadaj tarczyce - jedne z objawow niedoczynnosci to gwaltowne wypadanie wlosow.... garsciami niemalze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka