izabella9.0 09.10.10, 15:35 farbować odrosty (nie małe ) mimo, że tracę w nadmiarze włosy od około miesiąca czy się wstrzymać jeszcze i je dalej wzmacniać ( efekty tego wzmacniania takie sobie..) co wy byście zrobiły ma moim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: dylemat mam 09.10.10, 17:16 Obciąć,nie farbować,dalej wzmacniać. Mi pomogło,przed miałam wrażenie,że lada dzień zrobie sie łysa;) Odpowiedz Link Zgłoś
oshima Re: dylemat mam 09.10.10, 17:19 moze łykaj cos na wzmocnienie.. i podcinaj regularnie.. mam ten sam dylemat- postanowilam poczekac, az mi calkowicie odrosną po wieloletnim farbowaniu na blond. Systematycznie podcinam ile moge, poza tym biore inneov gestosc wlosow. Musze Ci powiedziec, ze te, ktore odrosly- sa w znakomitej kondycji, mocne, blyszczace i nie wypadaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: dylemat mam 09.10.10, 17:42 To jak już masz niemałe odrosty to lepiej odłóż na jakiś czas farbowanie, zetnij i wzmocnij :-) Lepsze zadbane włosy naturalnego koloru niż łysiejąca platyna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 ups 09.10.10, 17:57 zważywszy ze długo mój post nie budził zainteresowania, podjęłam decyzje po przeczytaniu na necie paru tekstów i się machnęłam farbą i trochę mnie dobiłyście tym co piszecie...juz sobie wyobraziłam ze jak zmyje farbe będę "pół łysa" i czeka mnie los Łapickiej.... Ps: mam juz podciete podciete włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ups 09.10.10, 20:33 Od jednego malowania nic Ci nie będzie :-) Po prostu od teraz nie maluj i pozwól im odetchnąć, za kilka miesięcy będziesz się cieszyć bujną czupryną :D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: dylemat mam 09.10.10, 18:52 odpusc sobie farbowanie.Stosuj srodki wzmacniajace.Ja tez mialam dawno temu ten problem.Przestalam farbowac.Regularnie podcinalam,meczylam sie przez kilka miesiecy z cala paleta barw na glowie,ale warto bylo.Powrocilam do naturalnego koloru i najwazniejsze,wlosy przestaly wypadac. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: dylemat mam 09.10.10, 20:00 zbadaj tarczyce - jedne z objawow niedoczynnosci to gwaltowne wypadanie wlosow.... garsciami niemalze... Odpowiedz Link Zgłoś