Dodaj do ulubionych

Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie obraził

10.10.10, 18:43
to bym siedział cicho, byleby po buzi nie dostać :D
Napisałem to żartobliwie, ale do rzeczy. Jestem słaby, nie umiem się bić, wyjście na tzw. solo bym przegrał chyba z każdym. Co sądzicie o facetach, którzy w ogóle nie umieją się bić?
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:44
      Zniknij wreszcie.
      • nat.ka Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:49
        dawno nie wchodziłam na to forum, ale weszłam i od razu mam lepszy humor :)

józefie ja chyba sama bym Cię pobiła :)
        • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:57
          Szkoda, że masz dobry humor moim kosztem, bo pewnie masz mnie za kretyna
          • nat.ka Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:14
            Ty to powiedziałeś :) A przede wszystkim sam zadałeś pytanie na takim poziomie na początku niniejszego wątku :)))
            • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:16
              Chciałem tylko napisać coś głupiego, żeby poprawić innym humor. Nudzi mi się i mam kiepski nastrój
              • nat.ka Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:18
                no to Ci się udało. gratulacje!
                • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:24
                  To na serio czy ironicznie?
                  • nat.ka Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:34
                    to na śmiertelnie poważnie.
                    • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:41
                      Dzięki, lubię innym humor poprawiać
    • 2szarozielone Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:48
      Moi kumple i faceci nigdy się w bójki nie wdawali. Nie wiem, czy potrafią się bić, czy nie. Sama nie lubię przemocy. Ale czuję się przy nich bezpiecznie i wiem, że gdyby coś mi groziło, to każdy by stanął w mojej obronie, nie zastanawiając się, czy potrafią się bić, czy nie. I tak, to jest dla mnie istotne.

Natomiast bicie się z kimś, bo ktoś mnie obraził - uważam za dziecinadę. W takich wypadkach co prawda oczekuję, że mój facet czy przyjaciel słownie stanie w mojej obronie, ale gdyby się rzucił z pięściami, to bym się czuła zażenowana. Buractwem.
    • sundry Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:49
      Że zasługują na solidny wp..dol;)
    • salma75 Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:50
      Matko, jaki Ty jesteś malutki józiu...
      • menk.a Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 18:54
        salma75 napisała:

> Matko, jaki Ty jesteś malutki józiu...
        >

Twierdzi tylko, że w sieci robi sobie jaja. Kurde, to nie jaja. To wydmuszki nawet nie są.:-/
    • wicehrabia.julian całe szczęście mieć nie będziesz 10.10.10, 18:52
      więc post jest bezprzedmiotowym biciem piany niezguło
      • josef_to_ja Re: całe szczęście mieć nie będziesz 10.10.10, 18:56
        Będę miał prędzej niż Ty. Wydajesz się wyjątkowo niemęski na tym forum, nawet głos masz jak wychodzony student
        • salma75 Re: całe szczęście mieć nie będziesz 10.10.10, 18:59
          josef_to_ja napisał:

> Będę miał prędzej niż Ty. Wydajesz się wyjątkowo niemęski na tym forum, nawet g
          > łos masz jak wychodzony student

Józiu, wybacz, w dupowatości to bezapelacyjnie Ty prym wiedziesz...
          • josef_to_ja Re: całe szczęście mieć nie będziesz 10.10.10, 19:02
            W realu umiem sobie robić dobry PR i dbać o wizerunek, więc nic się nie stanie jak się poużalam nad sobą na forum
            • gres81 co z tego Twojego PR i wizerunku jak jaj nie masz 17.10.10, 21:45
              bt.
              • josef_to_ja Re: co z tego Twojego PR i wizerunku jak jaj nie 17.10.10, 21:52
                To tylko Twoja opinia
        • raohszana Re: całe szczęście mieć nie będziesz 10.10.10, 19:03
          Wychodzony? Że zużyty chodzeniem czy jak? ^^'
    • lolcia-olcia Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:00
      Jak dobrze, że nie wszyscy faceci są takimi debilami .
      • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:03
        No tak, jestem debilem bo nie umiem się bić i jestem wyjątkowo słaby i fizycznie niesprawny
        • alienka20 Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 18.10.10, 20:34
          Umysłowo też niewiele brakuje - nerwica natręctw, kompleksy, ci...powatość - do mojej ręki cienkiś kandydat :P. Taki "piesek obronny", co sam zaczepia, a potem trzeba go bronić :P.
          • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 18.10.10, 20:49
            Ja sam zaczepiam? A nerwicę to jaką niby mam? :P
    • zeberdee24 Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:02
      Wdawanie się w bójki z kolesiem który nie ma hamulców żeby obrazić kobietę może skończyć się kosą w brzuchu, w takiej sytuacji najlepiej jest się razem z kobietą oddalić mając się na baczności czy bandzior nie idzie za Tobą. Wdawanie się w bójki ma sens tylko wtedy jeżeli już ABSOLUTNIE nie ma innego wyjścia, czyli wtedy kiedy zawodnik cię fizycznie atakuje.
      • lonely.stoner Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 23:31
        zeberdee24 napisał:

> Wdawanie się w bójki z kolesiem który nie ma hamulców żeby obrazić kobietę może
        > skończyć się kosą w brzuchu, w takiej sytuacji najlepiej jest się razem z kobi
        > etą oddalić mając się na baczności czy bandzior nie idzie za Tobą. Wdawanie się
        > w bójki ma sens tylko wtedy jeżeli już ABSOLUTNIE nie ma innego wyjścia, czyli
        > wtedy kiedy zawodnik cię fizycznie atakuje.

zgadzam sie w 100%. Moj facet pare razy reagowal- jak mnie np. jacys faceci podrywali, albo jak ktos powiedzial cos nieprzyjemnego, ale raczej nie zapowiadalo sie na to ze ktos oberwie. Raz musielismy naprawde uciekac przed takim swirem w parku, i ja sie ciesze ze tak wyszlo bo pewnie facet mial noz i nie zawachalby sie uzyc.
      • piotr_57 Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:39
        A mówią, że w tym kraju, już wszyscy zidiocieli.
        Twój post zadaje kłam takim twierdzeniom.
        Pozdrawiam.
    • raohszana Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:02
      Józek, chmurwa, sam siebie przechodzisz...
      Poza tym bronienie honoru to nie jest od razu lanie po mordzie. W dzisiejszych czasach tzw "solo" to obciach, a nie jakiś wyczyn.
      Inna kwestia, że niektóre kobiety same potrafią dać w mordę.
    • ladyhermiona Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:29
      W ładnych kręgach się obracasz, jeśli za werbalną obronę kobiety ryzykowałbyś mordobicie.
      • doral2 Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 10.10.10, 19:31
        józiu, a może by tak wyzwać przeciwnika na pojedynek?
        na rapiery albo pistolety, w lasku bulońskim o wschodzie słońca??
        po co zaraz mordobicie?
    • hermina1984 czyli jesteś jak większość facetów 10.10.10, 23:33
      n/t
    • wacikowa Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 17.10.10, 20:58
      Dla moderacji w prezencie.
    • minasz Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 17.10.10, 21:28
      po co sie bic ???????
      wystarczy strzelic w łeb - ktos moze powie ze to nie meskie- ale tym ktosiem napewno nie bedzie trup
    • ma_dre Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 13:17
      ze ciulowaci ? Idz na jakis kurs ... boks, judo, karate, czyja wiem? Facet musi umiec sie bic. Wsrod mezczyzn to sposob porozumiewania sie przecie!
      • sundry Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 14:03
        Kobieto, nie wiem, jakich mężczyzn znasz, ale ci, których ja znam, porozumiewają się za pomocą starej dobrej mowy;)
        • ma_dre Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 20.10.10, 11:01
          Pitekantropow nie trzeba znac, po prostu czasem sie na nich trafia w miejscach publicznych, a wtedy cenna jest umiejetnosc porozumiewania sie z nimi. Co robi twoj facet jak na takiego gostka trafi? Dyskutuje z nim? Jak dlugo? Do pierwszego ciosu w twarz? A potem co? Nogi za pas? Ja lubie jak facet potrafi radzic sobie w takich sytuacjach. Moj potrafi.
    • tilatekila Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 13:40
      hm no mietki jestes josef. kobiety lubia czulych facetow, ale facet ktory nie umie walczyc o swoje jest denerwujacy.
      moj facet taki wlasnie jest. i sama nie wiem, czy mnie bardziej denerwuje, czy dizeki temu bardziej go kocham?
    • outthereltd Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 13:50
      ale na szczęście nie masz kobiety więc nie ma się nad czym zastanawiać, prawda?
      • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:07
        Zawsze mogę zacząć mieć
        • outthereltd Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:17
          jakby to było takie proste w Twoim przypadku, to zdaje się że nie jęczałbyś tyle na forum, prawda?
          • outthereltd ooooo a to dla Ciebie 19.10.10, 16:25
            insane
          • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:30
            Nie wszystko od razu
            • outthereltd Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:32
              taaaa jak na razie to tylko kwękać umiesz
    • piekna.i.wyrafinowana Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:27
      znajdź sobie silnego faceta, obroni się:)
    • piotr_57 Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:31
      Nie sądzę żeby była to umiejętność niezbędna do życia. Jest wiele innych sposobów, zarówno strzeżenia czci kobiety, pozostającej pod Twoja opieka, jak i dania nauczki "siłaczowi" obrażającemu kobiety.
    • po-trafie Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:32
      Lubie czuc sie w meskim towarzystwie bezpiecznie, wiec albo sa to faceci uwazajacy sport za dobry i zdrowy i w zwiazku tym majacy jakies chocby bardzo amatorskie tlo sztuk walki, albo sa to faceci na tyle wysocy i przytyci od niesportowania ze strasza masa :-)

jesli nie miescisz sie w drugiej kategorii, to moze zapisz sie na jakies sztuki walki? to poprawia samoocene, polepsza kondycje, dziala zbawiennie na wyglad i poziom testosteronu (a co za tym idzie takze na feromony).
      • josef_to_ja Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 19.10.10, 16:39
        Lubię sport, ale niekonieczny wpływający na umiejętność bycia, no ale raczej rosły chłop jestem
        • ma_dre Re: Jakbym miał kobietę i by ktoś ją przy mnie ob 20.10.10, 11:03
          rosle chlopy sa zazwyczaj tchorzliwe, tak to Bozia fajnie urzadzil... Na ich szczescie rzadko kto ich zaczepia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka