Dodaj do ulubionych

Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna

22.10.10, 07:59
Wszystkie kobiety wiedza, ze o atrakcyjnosci mezczyzny w duzej mierze decyduje zestaw cech charakterologicznych. Po dluzszej znajomosci okazuje sie, ze ten brzydal jest fajny i przyciagajacy.
Czy mezczyzni maja tak samo? Czy niepiekna acz zadbana kobieta o nietuzinkowej osobowosci moze zaczwycic? I tutaj przyklad, jako ze nie latwo sobie taka wyobrazic. Czy Steczkowska moze byc pociagajaca w sensie seksualnym?
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:21
      > azic. Czy Steczkowska moze byc pociagajaca w sensie seksualnym?

widzialas jej figure?
      • kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 13:19
        Nogi widzialam, ale osobowosc dostrzega sie rozmawiajac, czyli patrzac w twarz anie w nogi.
        • kombinerki.pinocheta Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 13:43
          pytalas czy moze byc pociagajaca seksualnie
          spojrz na nia

bardziej jest pociagajaca seksualnie niz kobieta z nadwaga, ktora ma tytul doktora, a do tego jest ciepla, otwarta i przeczytala wiecej ksiazek niz studenci uniwerku razem wzieci
    • takajatysia Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:25
      Też się zastanawiałam, ale nie sądzę by to działało w drugą stronę. Przyjemność mężczyzny w łóżku chyba bardziej zależy od fizyczności partnerki, a kobiety w ogromnej mierze od więzi i nastawienia do partnera. Ale kto wie?
    • zainteresowany_live Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:26
      U kobiety liczy się całokształt. Inaczej nie da, np. real_mayer is ok. :DD
      • real_mayer Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:49
        O! podoba mi się Twoje podejście ;D
    • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:32
      Jakby tak facetowi wydłubać oczy...:>
      • zainteresowany_live Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:39
        }:D
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:42
        menk.a napisała:

> Jakby tak facetowi wydłubać oczy...:>

To by wymacał rencami. :P
        • zainteresowany_live Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:45
          Rozp.erdoliłeś mi przedramiona. ;)
          > To by wymacał rencami. :P
        • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:47
          g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> menk.a napisała:
          >
          > > Jakby tak facetowi wydłubać oczy...:>
          >
          > To by wymacał rencami. :P

A jakby tak zrobić zastrzeżenie: towar macany należy do macanta...:P
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:09
            menk.a napisała:
            >
            > A jakby tak zrobić zastrzeżenie: towar macany należy do macanta...:P

Na czas macania na pewno. Jak również macant należy do towaru.
            • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:15
              A gdzież tam. Dożywotnio.:P
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:34
                menk.a napisała:

> A gdzież tam. Dożywotnio.:P

Straszliwe te twoje warunki :D
                • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:39
                  Zawsze warto odsiać sprinterów.:D
          • autokrata.fetyszysta Re: towar macany należy do macanta 24.10.10, 00:15
            Miłość od pierwszego chwytu ;-D
    • tanebo Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:53
      kochanic.a.francuza napisała:

> Wszystkie kobiety wiedza, ze o atrakcyjnosci mezczyzny w duzej mierze decyduje
      > zestaw cech charakterologicznych. Po dluzszej znajomosci okazuje sie, ze ten br
      > zydal jest fajny i przyciagajacy. i zostaje przyjacielem. a po kilku latach przyjacielem, prawdopodobnie gejem. z życia.
      Czy Steczkowska moze byc pociagajaca w sensie seksualnym? Może. Oczywiście każdy jest wzrokowcem. TAK, kobiety też. To czy nam się ktoś podoba decydujemy podświadomie. Inna sprawa to pierwszy kontakt. Nawet Angelina Joulie może przepaść jeśli w bliższym kontakcie okaże się zdzirą. Za to często widuję facetów, nawet tych przystojnych z brzydkimi kobietami. Zaniedbanymi, otyłymi i starymi.
      • zainteresowany_live Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:55
        Podobno wybieramy kobiety podobne do mamusi. ;) W tym cały sekret, który wpływa na podświadomosc faceta.
        • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:17
          Zachowujące się podobnie jak mamusia.:P
          • to.niemozliwe Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:46
            a dokładnie, to reagujące jak mamusia na naszą interakcję. :)
            • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:53
              to.niemozliwe napisał:

> a dokładnie, to reagujące jak mamusia na naszą interakcję. :)

I wyzwalające podobne stany emocjonalne jak mamusia.;)
              • real_mayer Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:55
                Błagam przestańcie, bo mi się seksu na dwa tygodnie odechciało ;/
                • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:58
                  Mayerka.:D:D:D:D
                  • real_mayer Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:03
                    NO co? ;P
                    po przemyśleniu stwierdzam, że porównanie kobiety <kochanki, żony> do mamusi jest bardzo skuteczną metodą antykoncepcyjną :D
                    • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:05
                      Przy zdrowych relacjach takie porównanie to nic złego.:D
                      • real_mayer Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:09
                        brrr aż mnie ciarki przechodzą ;P
                        • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:28
                          Izi, izi. :P Spróbuj znaleźć dobra stronę sytuacji. Masz fajnego faceta? Masz. Macie fajną relację? Macie. Ma dobre, zdrowe kontakty z matką? ..? Pępowina przecięta? Synuś oddycha i żyje samodzielnie? Twoje mielone smakują mu równie mocno jak mamusine? Nie porównuje cię do matki i nie twierdza, że wypadasz przy niej blado? Do ciebie przychodzi ze swoimi sprawami?
                          Jeśli tak, to nie masz się czym martwić.:>
                      • tanebo Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:11
                        Nic złego? Mam dobrą radę. Nie masz ochoty na sex a partner nalega? Odwróć się do niego i powiedz:"no chodź do mamusi". Efekt gwarantowany.
                        • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 10:24
                          Jak widać zrozumiałeś to na opak.
      • jezus_z_nazaretu Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:14
        Ta obserwacja nie pokrywa się kompletnie z tym co ja obserwuję. Dużo częściej można zobaczyć brzydkiego faceta z piękną kobietą. Owszem - kobiety są wzrokowcami, ale dużo większymi są mężczyźni. Subiektywne opinie poszczególnych kobiet mogą być różne, jednak statystyka jest nauką wielkich liczb.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 08:57
      > Wszystkie kobiety wiedza, ze o atrakcyjnosci mezczyzny w duzej mierze decyduje
      > zestaw cech charakterologicznych.
      Tyle że to nieprawda, choć nie wiem dlaczego lansowana.
      > Po dluzszej znajomosci okazuje sie, ze ten br
      > zydal jest fajny i przyciagajacy.
      > Czy mezczyzni maja tak samo? Czy niepiekna acz zadbana kobieta o nietuzinkowej
      > osobowosci moze zaczwycic?
      Oprócz urody i osobowści można by wyróżnić coś takiego jak staroświecki seksapil. Jak uczył Eugeniusz Bodo nawet facet może być pociągającą kobietą :D

> I tutaj przyklad, jako ze nie latwo sobie taka wyobr
      Nie wiem, nie spotkałem jej osobiście ale na pierwszy rzut oka - nie tylko może ale i jest pociągająca.
      • zainteresowany_live Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:00
        Z której strony. Fakt, ma duży nos - i nic poza tym. ;)
        > > I tutaj przyklad, jako ze nie latwo sobie taka wyobr
        > > azic. Czy Steczkowska moze byc pociagajaca w sensie seksualnym?
        > Nie wiem, nie spotkałem jej osobiście ale na pierwszy rzut oka - nie tylko może
        > ale i jest pociągająca.
        • boadiceaa Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:13
          Trudno mi powiedzieć jak to faceci odbierają ale podobno stawiając obok siebie piękność i przeciętniaka ta druga może mieć większy seksapil niż pierwsza i większe powodzenie. Bo seksapil to nie tylko wygląd :) Co do Steczkowskiej słyszalam ze faceci odbierają ją jako pelną seksu, wg mnie ma interesującą urodę ale nie lubię jej sposobu bycia, jest nienaturalna, wystudiowana i przez to w moich oczach traci na atrakcyjnosci.
    • to.niemozliwe Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:25
      > Czy niepiekna acz zadbana kobieta o nietuzinkowej
      Zdecydowanie tak, tylko zależy co kobiety przez to rozumieją, często mylą z wykształceniem, inteligencja, czy modnym i drogim strojem.
      > I tutaj przyklad, jako ze nie latwo sobie taka wyobr
      Akurat trudno traktować wizerunek publiczny jako osobowość, którą się poznaje w inny sposób niż z Gali albo Vivy ;)
      • zainteresowany_live Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 09:33
        Poznałem panią S. i jej tow. Ona "taka" jest w realu jak i w tv.
        Akurat trudno traktować wizerunek publiczny jako osobowość, którą się poznaje w
        > inny sposób niż z Gali albo Vivy ;)
    • piotr_57 Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 13:02
      Czy niepiekna acz zadbana kobieta o nietuzinkowej

Może jestem jakimś dziwadłem, ale według mnie, tylko taka kobieta może "zachwycić". Kobiety obdarzone "wielka urodą" onieśmielają i raczej "służą do oglądania i podziwiania niż zakochania się.

I tutaj przyklad, jako ze nie latwo sobie taka wyobr

Co Ty kobieto wypisujesz ?? J. Steczkowska, tańcząca, na bosaka, na "żydowskim weselu", to jeden z najbardziej naładowanych seksem "obrazków" jakie w życiu widziałem(a pewne doświadczenie mam).
      • kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 13:27
        Co Ty kobieto wypisujesz ?? J. Steczkowska, tańcząca, na bosaka, na "żydowskim weselu", to jeden z najbardziej naładowanych seksem "obrazków" jakie w życiu widziałem(a pewne doświadczenie mam).

Ja tego obrazu nie widzialam. Dziekuje za wypowiedz.
    • eruiluvatar Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 14:03
      Krótko: nie.
      • yoko0202 na pewno? 22.10.10, 14:12
        eruiluvatar napisał:

> Krótko: nie.

to by chyba było trochę bez sensu, przecież w pary łączą się nie tylko ci najpiękniejsi:) szczerze, to statystycznie najwięcej chyba jest naokoło średniaków i przeciętniaków, a jakoś prędzej czy później ktoś się nimi jednak zainteresuje.
        niemniej, zgadzam się w sumie, że faceci na pewno są bardziej wzrokowcami niż kobiety; jak to moja Babcia mawiała: mężczyzna musi być choć trochę ładniejszy od diabła, i już ujdzie za przystojnego.
        • kochanic.a.francuza Re: na pewno? 22.10.10, 14:27
          Moj brat ma zone tylko troche ladniejsza od diabla, za to: recytuje ona wiersze, w kazdym towarzystwie, jest blyskotliwa i z poczuciem humoru, jest "waleczna", zawsze walczy o swoje, pracuje , zajmuje sie domem, robi "hand made "powidla i likiery, tanczy swoim "galaretowatym" brzuchem i on ja kocha. Moj brat zwariowal? Jest niemeski? Nie potrafie go zapytac. W dodatku kuzyn tez ma "babochlopa" bystrego jak strzala. Moze moja rodzina jakas nietypowa?
    • sexuarium Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 14:32
      Z kobietami jest podobnie. Czasami widzę jak faceci uganiają się za tymi brzydszymi. A pociąga ich właśnie osobowość, charyzma, pasja, seksapil, inteligencja, uwodzicielskie spojrzenie. Uroda to nie wszystko.
      • papapapa.poker.face Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 19:27
        true
        psychika podstawa sukcesu
    • wiosnajuzjest Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 21:38
      dawno tu nie pisalam,ale napisze,bo, to ciekawy temat,nad ktorym ostatnio "myslalam";)
      otoz,moja kolezanka z pracy-lat 31 (wyglada gora na 25),
      szuka juz w desperacji meza,szuka bardzo serio!
      otoz wszyscy naokolo dziwia sie "dlaczego ona nie ma chlopaka?"..,
      fizyczne warunki ma swietne-super figura,naturalne blond,dlugie wlosy,
      niebieskie oczy,dobrze ubrana. itp
      wiec w czym jest rzecz..?
      faceci sie jej przygladaja,ale nie sa specjalnie sa zainteresowani blizsza znajomoscia..
      dlaczego?
      ci z pracy mowia: "bo ona jest zimna",
      a jeden powiedzial -"to taka krolowa sniegu"
      dla mnie to jest normalna dziewczyna-jakich pelno (moze troche mniej wyluzowana niz reszta;),ale kompletnie nie rozumiem dlaczego faceci nie sa nia zainteresowani,
      ale ten przypadek tylko potwierdza,ze sama fizycznos to za malo:)

• kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 28.10.10, 15:37
        "ci z pracy mowia: "bo ona jest zimna",
        a jeden powiedzial -"to taka krolowa sniegu""
        To oczywiste, ona musi byc "zimna" tam gdzie nie widzi trgetu. Co miala by rozgrzewac cala firme? Instyktownie "schladza gospodarke".
    • abrigado Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 21:42

> zestaw cech charakterologicznych. Po dluzszej znajomosci okazuje sie, ze ten br
      > zydal jest fajny i przyciagajacy.
      > Czy mezczyzni maja tak samo? Czy niepiekna acz zadbana kobieta o nietuzinkowej
      > osobowosci moze zaczwycic? I tutaj przyklad, jako ze nie latwo sobie taka wyobr

steczkowska akurat ma kieeeepski charakter i jest nudziara koszmarną- z zewnątrz pozłota, w środku...

a na pytanie w wątku, krótko i rzeczowo : Bez minimum urody najlepszy charakter nie pomoże ;)...zresztą z facetami teraz jest tak samo
    • josef_to_ja Przyciagający brzydal? 22.10.10, 21:54
      Lepiej być dla kobiety od razu pociągającym seksualnie ciachem
      • abrigado Re: Przyciagający brzydal? 22.10.10, 22:02
        josef_to_ja napisał:

> Lepiej być dla kobiety od razu pociągającym seksualnie ciachem

pewnie, ze tak! potem pisze taki brzydal i niezgrabny, ze się go wstydzę na spacerze ale w łóżku bestia i cały czas gada ze mną o mnie ;)
        • gr.een Re: Przyciagający brzydal? 22.10.10, 22:06
          :)))))
          nareszcie znaleźli wspólny temat :)
        • josef_to_ja Re: Przyciagający brzydal? 22.10.10, 22:10
          No tego się obawiam, że moja kobieta mogłaby się mnie wstydzić :D
    • gr.een Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 22.10.10, 22:05
      obawiam się, że czasami to musi być bardzo długa znajomość.
      taki np. nasz jozef
      • mariko8 Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 01:09
        po cichu zaczynam podejrzewać że józio ma magnetyczną osobowość dlatego każdy jego temat tak wzbudza zainteresowanie:) ...mnie też powoli wciąga ;)
        • josef_to_ja Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 01:33
          Dlatego jestem sceptyczny co szukania kobiety. Jeśli kobieta ma się do mnie przekonać po dłuższym okresie czasu dzięki mojej osobowości, a mój wygląd nie będzie jej zachwycał to ja dziękuje za taką
    • minasz Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 09:20
      dokładnie - tak scipiał przez baby- faceci ogladaja sie za ładnymi du-pami powoduje to to ze nie widza w nich człowieka tylko miesko -co ciekawe takie patrzenie na innych powoduje ze tak samo widza siebie

co ciekawe czesto ładne du-py sa chu-jowe w łóżku
      dlatego 100 razy bardziej chciałbym jeba-c laske ktora ma fascynujaca osobowosc niz bawet najpiekniejsza lalke
      • josef_to_ja Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 18:49
        Ja bym po prostu chciał dla swojej kobiety być kimś atrakcyjnym, a nie brzydalem
    • menk.a Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 09:28
      Choćbyś to powtórzył po 674765 we wszystkich językach świata, trolla nie naprostujesz.;)
    • kombinerki.pinocheta Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 09:40
      > zestaw cech charakterologicznych

powaznie zabrzmialo, a chodzi o towarzyskosc, pewnosc siebie i pozycje spoleczna, bez pierdzielenia o jakichs cechach charakteru
      • kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 13:15
        Na jedno wychodzi: towarzyskosc, pewnosc siebie i pozyja spoleczna wynikaja z pewnych, okreslonych cech charakteru.
        • kombinerki.pinocheta Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 13:41
          zapewne masz racje
          tutaj mam odpowiednich panow dla ciebie
          towarzyscy, pewni siebie, tylko nie wiem jak z kasa stoja :) KLIK
          • kitek_maly Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 13:59
            Lol, kwiat młodzieży. ;) Aż serce roście.

Nie dziwne, że takie wymoczki to muszą chodzić do klubów, żeby ten teges za całkiem darmo i to jeszcze z tymi 'laseczkami' jak na filmie.
            • princessjobaggy Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 18:12
              Mnie to sie w pale nie miesci jak mozna byc takim przyglupem... ;)
    • maitresse.d.un.francais jeśli tylko piękni przetrwają 23.10.10, 15:33
      to k...a powinniśmy być zjawiskowo piękni już od kilku tysięcy lat

piękni łącząc się z pięknymi rodziliby pięknych i ulica wyglądałaby jak w filmie "Surogaci"

to skąd tyle brzydali na ulicy, pytam?
    • rzeka.chaosu Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 16:11
      Pamiętam jak kolega kiedyś mówił o pewnej dziewczynie, że co z tego, że jest piękna skoro udaje przy nim kogoś kim nie jest. Co dokładnie udawała to nie wiem, ale im nie wyszło. Czyli zachowanie i charakter są dla niektórych facetów ważne.
      Reszta woli fajne balony. :D
      • etiene8912 Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 16:49
        chodzi o to, że niesamowita kobieta - z cudownym charakterem zmieniała się przy nim w idiotkę, pustą laleczkę :) znam to z doświadczenia
        • rzeka.chaosu Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 17:04
          Kwestia rozpoznania "przeciwnika". ;P
          Nie zmienia to faktu, ze charakter jest istotny. ;)
        • permanentne_7_niebo Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 26.10.10, 17:46
          też to czynię bo panowie moją osobowość mają w d. wolą 'słodka z ciebie cipeczka'
          • josef_to_ja Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 26.10.10, 17:56
            Nie każdy facet patrzy tylko na wygląd. Ja np. nie, chociaż wiadomo że na wygląd oczywiście też patrzę
    • josef_to_ja Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 18:30
      Widzisz dla mnie zależy, żeby być ciachem dla kobiet, zmieniać tego nie zamierzam, dlatego nad swoim wyglądem pracuję
    • fiigo-fago Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 23.10.10, 21:54
      https://www.znane-kobiety.mea.pl/justynasteczkowska_9s.jpg
      Ze Steczkowską to nie był akurat dobry przykład bo buzie ma może i średnio ładną, za to figurę bardzo zgrabną. Więc jeśli chodzi o atrakcyjność fizyczną to ta piosenkarka raczej nie musi niczym nadrabiać, i jest pociągająca seksualnie - przynajmniej dla mnie. ;)

Co do samego zagadnienia - czy u kobiety cechy psychiczne mogą zastąpić fizyczne w atrakcyjności seksualnej, to odpowiem że w moim wypadku nie. Jeśli kobieta nie jest atrakcyjna fizycznie to gdyby miała jakkolwiek świetny charakter nie poszedłbym z nią do łóżka (na trzeźwo ;)). Chodź i owszem, cechy charakteru mogą być uzupełnieniem atrakcyjności fizycznej i podbić ją, ale nie zastąpić.
      Więc generalizując uważam iż mężczyźni nie myślą całkiem inaczej, i wolą np. być z głupiutką i ładną kobietą niż z mądrą i brzydką, bo pogadać o np. filozofii to można sobie z kumplami, a do łóżka to jednak lepiej iść z jakąś pięknością płci kobiecej. ;)
      • kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 26.10.10, 14:18
        No wlasnie to mnie interesuje czy taka twarz (podrasowana makijazem)nie straszy.
        A wyglada n to, ze zgrabne nogi "ci wszystko wybacza".
        • fiigo-fago Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 26.10.10, 18:21
          > No wlasnie to mnie interesuje czy taka twarz (podrasowana makijazem)nie straszy
          > .
          > A wyglada n to, ze zgrabne nogi "ci wszystko wybacza".

To zależy od makijażu. Umiejętny przejdzie jeszcze w tłumie, choć też nie jestem zwolennikiem mocnego makijażu. Za to źle wykonany może mocno oszpecić.
          A tak zgrabne nogi jeśli są akurat zaplecione o mój kark to sporo. ;)
          • kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 28.10.10, 15:40
            "A tak zgrabne nogi jeśli są akurat zaplecione o mój kark to sporo. ;) "
            Potrafie to sobie wyobrazic:)
            Ale co jak jeszcze te nogi nigdzie zaplecione nie sa?

• josef_to_ja Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 24.10.10, 06:38
      Gwen a Ty dobrze sobie z kobietami radzisz? ;)
    • elamodela Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 24.10.10, 13:27
      Atrakcyjność fizyczna = pierwsze wrażenie.
      A co potem? :) Osobowość właśnie.
    • l.george.l Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 26.10.10, 17:24

> Czy Steczkowska moze byc pociagajaca w sensie seksualnym?
      [...]
      Widziałem ją z bliska podczas chałtury w galerii handlowej. Mogę o niej powiedzieć, że jest ładna i atrakcyjna, mógłbym z nią wypić kawę i miałbym ochotę na rozmowę, ale nie jest dla mnie pociągająca w sensie seksualnym. Ciekawy temat. Myślę, że pociąg seksualny jest niezależny od oceny atrakcyjności wizualnej.
      • kochanic.a.francuza Re: Osobowosc a atrakcyjnosc seksualna 28.10.10, 15:42
        " mógłbym z nią wypić kawę i miałbym ochotę na rozmowę, ale nie jest dla mnie pociągająca w sensie seksualnym. "
        moze wlasnie po kawie i wymianie zdan, przyszedlby tez pociag?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka