slawomir.samotny 23.10.10, 22:07 Bo mi się wydaje, że gdyby poszukał sobie kobiety na stałe to naprawdę by mu pomogło - wyciszyłby się, zrelaksował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 23.10.10, 22:14 przecież to prawiczek i jest aseksualny. on nie potrzebuje sexu. dlatego jest jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica_ma_ryja Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 23.10.10, 22:17 Przecież ma kota. Z kotem można różne konfiguracje ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 00:15 ale kot cierpi na wieczorne migreny, i to wszystko tlumaczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago wybranka 24.10.10, 00:12 Ponoć spotyka się potajemnie z ta panią i ma z nią dziki sex. ;) ------ A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze śpiącej Królewny... Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego Re: wybranka 24.10.10, 00:20 figo fago!!!:DDDD smieje sie dziko wlasnie ;))) ale ja uwazam, ze jaroslaw jako prawdziwy pobozny katolik i jedyny sprawiedliwy w kraju, seksu nie potrzebuje... on jest jak zakonnik czy ksiadz - powolany do wyzszych spraw i o seksie nawet nie mysli, nie to co my na tym forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: wybranka 24.10.10, 01:22 Myśleć a robić - on pewnie też o tymmyśli. Nie rób z niego chorego człowieka. ;) >i o seksie nawet nie mysli, nie to co my na tym forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego Re: wybranka 24.10.10, 02:30 no nie wiem, ja w myslach jaroslawa czytac nie umiem, ale jak patrze na jego twarz, to nie wydaje mi sie, zeby on o seksie myslal :) a tak w ogole to przyszlo mi teraz do glowy, ze moze nie powinnismy tak otwarcie dyskutowac tu o tym, bo on jakas komisje do czyszczenia internetu powolal... i podobno internauci beda donosic jarkowi, kto co zlego o nim mowil na forum... nie wiadomo, kto z nas jest informatorem... ale z drugiej strony, seks rzecz ludzka... nic zlego nie mowimy o jaroslawie. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: wybranka 24.10.10, 02:34 Może masz rację. Ja jednak uważam, że jednak myśli. JAK FACET MOZE NIE MYŚLEĆ O DUPACH!!! > no nie wiem, ja w myslach jaroslawa czytac nie umiem, ale jak patrze na jego tw > arz, to nie wydaje mi sie, zeby on o seksie myslal :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego Re: wybranka 24.10.10, 02:37 no facet mysli, ale jaroslaw nie jest zwyklym facetem... on jest kims ponad płciowościa... Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: wybranka 24.10.10, 02:54 My tu takich "ponad" nie potrzebujemy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: wybranka 24.10.10, 03:08 Jak człowiek śmieje się, to nie może spać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 01:14 Codziennie przecież pieprzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 01:21 Jemu juz nic nie pomoze... ani kobieta ani facet, ani kot ani slon czy mrowka. forum.gazeta.pl/forum/f,100295,Forum_nadwrazliwych.html Nowe forum dla osob nadwrazliwych Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 01:52 jestescie okrutne dla czlowieka, ktory nigdy nie zaznal kobiecego ciepla i spedzil zycie w samotnosci zartuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 09:22 Głównie to mu brakuje rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 11:23 No, Sławku, takie domniemane potrzeby Jarosława sugerowałyby, że JEDNAK jest człowiekiem. W tym przypadku to chyba zbyt daleko idące domysły Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 11:49 Sławeczku seksu to z pewnością Tobie brakuje, że wypisujesz takie farmazony. Popatrz na gębę Palikota, Tuska czy Niesiołowskiego - ci to mają dopiero braki. Braku seksu w wypadku zaś Komorowskiego chyba nie muszę tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Sławomir sięgnął dna 24.10.10, 16:10 skoro celem zaistnienia na forum czepia się Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Czy J.Kaczyńskiemu brakuje seksu ? 24.10.10, 16:38 Mnie to się wydaje, że on ma w domu harem i cała jego postawa i gadanie to tylko przykrywka dla tego faktu. Mówię wam! :D:D:D ;P Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Czy on jeszcze dałby radę? 24.10.10, 16:54 facetem jestem ale tak się zastanawim czy w jego wieku i nie robienia tego przez dziesięciolecia ....czyyy no wiecie ....dobrowadza do pionu A tak zupełnie na poważnie to w 100% się zgadzam z autorem wątku... kobieta jak by nie patrzeć likwiduje nasze zapędy i doskonale wypełnia nam czas nerwami:)...po cały dniu z taka kobietą to nie miałby już siły myśleć nad polityką ....a teraz to nawet śpiąc myśli o polityce...ja sie gościa obawiam bo to ten sam charakter co mieli ci najwięksi ludzie w historii świata....oni też samotni byli Odpowiedz Link Zgłoś