Dodaj do ulubionych

I co zrobić ?

27.10.10, 20:00
Zalogowałam się na jakiś portal randkowy z nudów aby ot tak niezobowiązująco pogadać i oczywiscie trafiłam na kolegę z ... pracy ! grrr na domiar tego wszystkiego przeszliśmy na dość prywatną korespondencję potem tel. no właśnie i jak wczoraj zadzwonił pierwszy raz to ... zdębiałam i nie mogłam wydusić ani słowa gdy usłyszałam jego głos no i standardowo jestem w kropce bo zakończyć znajomość ? kontynuować ? jakoś mi głupio chyba ?
Normalnie "dzika gęś " ze mnie ;/
Obserwuj wątek
    • jane-bond007 Re: I co zrobić ? 27.10.10, 20:13
      a podoba Ci się un?
    • tabeletka Re: I co zrobić ? 27.10.10, 20:16
      no wlasnie. gdyby nie internet, tez bys sie z nim umowila jakby byla okazja?
      • grzeszna_marta Re: I co zrobić ? 27.10.10, 20:22
        no raczej nie bo to kumpel z pracy i jakoś nie nie widzę tego ;/
        • tabeletka Re: I co zrobić ? 27.10.10, 20:24
          hmm no niby jest takie brzydkie powiedzenie, nie pamietam jakie, ale ja bym sie nie przejmowala. jesli oczarowal cie internetowo, daj mu szanse oczarowac cie w realu. prace zawsze mozna zmienic :)
          • gr.een o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:29
            brzydal z kolegi :)
            przez internet się da a w rzeczywistości nie da się :)

moja koleżanka wyszła za mąż za chłopaka poznanego w internecie, teraz mają mieszkanie, dziecko .
            • grzeszna_marta Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:32
              ał żadne małżeństwo !!! ptfu ... nie o to mi chodzi ja juz jestem w związku
              • tabeletka Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:37
                jak w zwiazku :o
                • gr.een Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:41
                  no normalnie w związku, czytać nie umiesz
                  • tabeletka Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:43
                    to po co jej czarujacy kolega?
                    • grzeszna_marta Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:51
                      > to po co jej czarujacy kolega?
                      a po co są potrzebni czarujący koledzy ? hę
                      moze żeby razem na piwo skoczyć ...? ;-)
                      • gr.een Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:53
                        naiwna ta tabletka, oczywiście, że na piwo no bo na co innego :)
              • bijatyka Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:38
                To o co chodzi ? ;)
              • varia1 Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:53
                hmm... to chyba mało szczęśliwy ten związek skoro aż na randkowanie w necie cie wzięło;)
                • grzeszna_marta Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 21:23
                  varia1 napisała:

> hmm... to chyba mało szczęśliwy ten związek skoro aż na randkowanie w necie cie
                  > wzięło;)

zdarza się w dzisiejszych czasach to w sumie żadna nowość więc pomińmy tą kwestię
            • tabeletka Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:32
              no moze brzydal, ale czarujacy :D
              • gr.een Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:42
                eee tam czarujący, kilka sloganów napisał na czacie , też mi coś
            • grzeszna_marta Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:33
              a gdzie ja to powiedziałam ? hę ? ;-)
              • gr.een Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:42
                jak to gdzie?
                • grzeszna_marta Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:54
                  aj tam wlazłaś pomiędzy zapitkę a zakąskę :D
                  chodziło mi o to ze nie napisałam ,ze ani brzydal ...
                  ani czarujący no moze troszkę :-)
                  • gr.een Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 20:56
                    matko jedyna, znowu?!
                    aż strach lodówkę otworzyć.
                    • grzeszna_marta Re: o rany, no ona przecie mówi jasno, ze 27.10.10, 21:25
                      nie zauważyłaś ,że z uśmiechem to napisłam więc
                      wyluzuj maleńka ;-)
    • haalszka Re: I co zrobić ? 28.10.10, 11:41
      pierwszy raz o to proszę na forum: DAWAĆ JEZUSA!
    • asqe Re: I co zrobić ? 28.10.10, 11:52
      >I co zrobić ?

Srac i drobic, jak to mawia moj tata w podobnych sytuacjach :)
    • brzydal-is-me Re: I co zrobić ? 28.10.10, 13:45
      No i co takiego się stało? Wolni ludzie nie mogą na takie strony wchodzić? Pracujesz u proboszcza? W domu starców? Niełapiętegono

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka