Dodaj do ulubionych

Waszym zdaniem..

05.11.10, 13:11
Postanowiłam opowiedzieć Wam moją historie. Po 6 latach wspólnego życia,mieszkania i planów na przyszłość, rzucił mnie facet, twierdząc, że "coś pękłą, coś się skończyło". Wyprowadziłam się. Choć cierpię i to bardzo (nie sądziłam, że to aż tak boli!), nie poniżyłam się, prosząc go o spotkanie a co za tym idzie, namowe na zejście się. Oczywiście bardzo bym chciała. Jedno mnie zastanawia. Nie rozmawiamy ze sobą już półtora miesiąca. Zero smsów, maili itd. Moje pytanie do Was...zostalo pare moich rzeczy, które miały być mi wysłane. Czemu się tego nie pozbędzie?
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:13
      Zapomniał o tym i tyle - leżą wkopane pod łóżko/na dnie szafy. Wot, wsio. Facet nie dorabia sobie ideologii do pierdół, bo jest zajęty wszelakiego rodzaju opierniczaniem się i rozrywką marki gry/TV/książka :)
    • martishia7 Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:16
      Prawdopodobnie nawet ich nie zauważa, a nawet jeśli jego wzrok omiata te przedmioty, to prawdopodobnie nie rejestruje, że są one Twoje. Ot są, se leżą. jeżeli Ci zależy to zadzwoń/napisz maila w którym grzecznie ustalisz termin odbioru swoich przedmiotów.
    • daszka26 Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:17
      Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Możęsz poprosić, żeby Ci je spakował i zamówić kuriera po ten pakunek. Problem solved.
    • abrigado Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:19
      ...moze się własnie pozbył...;)
    • salma75 Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:21
      A skąd wiesz, że już sie nie pozbył?

Prawdopodobnie ma co (kogo) innego na głowie, Twoje rzeczy ani go ziębią ani grzeją.
    • laracroft82 Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:27
      wygląda mi na to ze pan ma cie głeboko w nosie juz...mozliwe ze wczesniej poznał kogos a Twoje rzeczy go nie obchodza..i mysle ze nie powinnas dorabiac ideologii do tego ze skoro trzyma twoje rzecsy, to moze teskni itd..faceci to nie kobiety, raczej nie przywiazuja wagi do tego
    • haku.mokuren Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:28
      Pewnie dawno wyrzucił, wychodząc z założenia, że gdyby były dla ciebie ważne, dawno byś się po nie zgłosiła. Po co komu śmieci ex-a w domu?
      • chwilkazapomnienia Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:43
        Czas pokaże, kto z Was miał racje:). Dzięki za odzew.
        • raohszana Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:48
          No, znając forumowe tendencje to się okaże, żeście do siebie wrócili i spłakali się nad przytulanym przez niego w chwilach bólu i tęsknoty starym pantoflem :]
          • chwilkazapomnienia Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 16:43
            raohszana napisała:

> No, znając forumowe tendencje to się okaże, żeście do siebie wrócili i spłakali
            > się nad przytulanym przez niego w chwilach bólu i tęsknoty starym pantoflem :]
            >
            W moim przypadku to nie przejdzie. Jeśli facet, po 6 latach, zrywa przez telefon i mówi, że już chyba nie kocha, nie ma szansy na powrót. Krzyż na droge!
            • raohszana Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 17:20
              I tak trzymaj! Niech spada, małpiszon bez klasy, co się bał w oczy powiedzieć!
              A Ty, jak masz coś jego to mu pocztą wyślij :]
        • salma75 Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:57
          chwilkazapomnienia napisała:

> Czas pokaże, kto z Was miał racje:). Dzięki za odzew.

Nie za ma co.
          Karm się nadzieją, karm :D.
    • menk.a Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:50
      Olaboga. Potrzebne ci te rzeczy czy nie? Jeśli tak to sie o nie upomnij. Jeśli nie... PRZESTAŃ SIĘ ZASTANAWIAĆ O CZYM MYŚLI EKS. I czy mu ciebie brakuje. Czy myśli o tobie. Czy was wspomina. Czy skończył mu się świat. Nie skończył mu się.;)
    • six_a Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 13:55
      >"coś pękłą, coś się skończyło".
      interpretacja piosenki: rura pękła i papier się skończył. trzeba było zadzwonić po hydraulika i skoczyć do sklepu.

ja wiem, co z tymi rzeczami się dzieje
      ale nie powiem
      znaczy za 5 dych mogę.
    • majaa Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 19:46
      chwilkazapomnienia napisała:

Moje pytanie do
      > Was...zostalo pare moich rzeczy, które miały być mi wysłane. Czemu się tego nie
      > pozbędzie?

No raczej na pewno nie dlatego, że wspomina i tęskni. On nie ma zamiaru zawracać sobie doopy i coś tam Ci wysyłać. Czego się można spodziewać po facecie, który zrywa przez telefon?
    • lolcia-olcia Re: Waszym zdaniem.. 05.11.10, 20:01
      trzyma bo mogą nowej się przydać.
    • qw994 Re: Waszym zdaniem.. 07.11.10, 10:52
      Bo zapomniał albo mu się nie chce iść na pocztę.
      • alessia27 Re: Waszym zdaniem.. 07.11.10, 11:22
        moze ma nowa dupe i nie wychodza z lozka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka