Dodaj do ulubionych

Automatyczna sekretarka

05.12.10, 00:04
Nagraliscie kiedys upojny glosny seks komus przypadkiem na automatyczna sekretarke?

Bo mysmy wlasnie nagrali. A Antonio tylko sie ze smiechu zwija:D
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 00:11
      jak ten ktoś umieści to nagranie na youtubie to wasi znajomi będą się ze śmiechu zwijać :D
      • figgin1 Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 10:16
        Po głosie ich poznają?
      • cafem Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 12:18
        > jak ten ktoś umieści to nagranie na youtubie to wasi znajomi będą się ze śmiech
        > u zwijać :D

tak? A poznaja nas?

Juz nie mowiac, ze wiekszosci znajomych juz sie sami pochwalilismy:D
    • salma75 Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 00:12
      Jesuuu.... Myślałam, że dostałaś pracę w charakterze automatycznej sekretarki ;).
      • notoja11 Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 11:12
        :D
    • ind-ja Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 00:57
      mojej przyjaciolce wlaczyla sie niechcacy komorka podczas milosnych uniesien.Dobrze,ze miala dobrze.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 10:25
      Mam jedno pytanie... Jak?
      Turlając się po łóżku przycisnęliście telefon czy po prostu postanowiliście w trakcie do kogoś zadzwonić?
      • sundry Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 10:27
        Właśnie, też mnie zafascynowało to od technicznej strony...
      • cafem Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 12:20
        > Turlając się po łóżku przycisnęliście telefon czy po prostu postanowiliście w t
        > rakcie do kogoś zadzwonić?

Poniewaz nie sprzatamy, na lozku walala sie masa roznych ciuchow, toreb i ksiazek - i przypadkiem schowal sie tam gdzies niezablokowany telefon:)
        A ze dziewczyna naszego telefonu nie odbierala, to sie na sekretarke nagralismy:P
        • minasz Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 15:12
          to macie wielki bajzel
          dla wiekszosci pan zostałas własnie kretynka :)
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Automatyczna sekretarka 05.12.10, 16:28
          > Poniewaz nie sprzatamy, na lozku walala sie masa roznych ciuchow, toreb i ksiaz
          > ek - i przypadkiem schowal sie tam gdzies niezablokowany telefon:)

Jakże romantyczne, nastrojowe miejsce to wasze łóżko... No chyba że łóżko nie brało udziału.
    • potworski Jasne 05.12.10, 13:16
      cafem napisała:

> Nagraliscie kiedys upojny glosny seks komus przypadkiem na automatyczna sekreta
      > rke?
      >
      > Bo mysmy wlasnie nagrali. A Antonio tylko sie ze smiechu zwija:D

Jasne, że nagraliśmy=to się często zdarza=dwa do trzech razy w tygodniu - w długi weekend to nawet częściej. Nie wiem czemu w ogóle takie głupie pytanie zadajesz skoro to takie oczywiste.
      A ja ze swej strony zadam pytanie czy często wam się z kolei zdarza podczas wypisywania faktury w programie "fakturowacz2010" na Windowsie XP wcisnąć niechcący kombinację CTRL+SHIFT+ALT+TAB+DEL+"h"+"F10", tak, że automatycznie włączył się Winamp i z głośników poleciała piosenka Kelly Family?
      • tylko-pralka Re: Jasne 05.12.10, 14:43
        hahaha
      • minasz Re: Jasne 05.12.10, 15:14
        moze ogladała nocnego kowboja - i to ją natchneło - tam jest scena podobna -ale z pilotem do tv hehe ewentualnie inny film w kinie da takie sceny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka