Dodaj do ulubionych

Dąse i anonse

07.12.10, 00:57
Bo tak się zastanawiam, że na różnych takich ajlowach typu cafe.pl, no to dziewczyny tak piszą, żeby zachęcić facetów do zaznajomienia, no i robią taką swoją wizytówkę z wyłuszczonymi cechami typu: pyskata, humorzasta, nieznośna, niezłe ze mnie ziółko, mała złośnica i kawał cholery nawet znalazłem, że było napisane. No ale to taka ich reklama, więc niby, że pozytywne.
No i ja się zapytowywuję, dlaczego faceci w takim razie nie piszą: rozrzucam skarpetki, wieczorami bekam po piwie, ma mi uprać i uprasować, nie znoszę sprzeciwu, potrafię przywalić i co tam jeszcze.
O co się rozchodzi?
Obserwuj wątek
    • m-kow Re: Dąse i anonse 07.12.10, 01:16
      Bo faceci naprawdę tacy są. Ale na pierwszą, drugą i może nawet trzecią randkę doszorują się do czysta, przypomną sobie gdzie trzymają rezerwową parę skarpet a nawet powstrzymają przed napraniem się browarem ...
      Za to posiadaczki przytoczonych przez Ciebie wizytówek najczęściej chyba są równie wyjątkowe i oryginalne jak jednorazowy kubek, a przecież trzeba się czymś wyróżnić, stąd takie ejakulaty autoreklamy.
      -------
      "remember, your weapon was made by the lowest bidder"
      • jak-kania-dzdzu Re: Dąse i anonse 07.12.10, 01:27
        No i słyszały, że 'faceci lubią niegrzeczne dziewczynki', to się robią na 'niegrzeczne', ale w wersji soft, bo wersji niegrzeczna-hard, to znaczy, że się ku*wi.
      • trollkonto Re: Dąse i anonse 07.12.10, 11:49
        "Ejakulaty autoreklamy" - bardzo ładne.

> Bo faceci naprawdę tacy są.
        No są albo nie są, zależy od faceta. Ale żaden się z góry nie chwali. BTW mam taką teorię, że na pierwszej randce to prawdziwy dżentelmen powinien zrobić bydło - jak dziewczyna zdzierży znaczy, że ma powód, a jak nie zdzierży to oszczędza się jej późniejszego rozczarowana.
    • chersona Re: Dąse i anonse 07.12.10, 13:27
      A dlaczego 'zapytowujesz się' kobiet? One robią facetom wizytówki? Przy okazji cóż to za twór 'zapytowywać' - zamieniać w pytę?
      • trollkonto Re: Dąse i anonse 07.12.10, 14:15
        > A dlaczego 'zapytowujesz się' kobiet?
        No bo może źle sformułowałem o co mi się rozchodzi - mianowicie, czy Wam się wydaje, że humorzasta, nieznośna i złośnica to są takie ekstra cechy co faceci od razu łykają jak młode pelikany?
        A co do "zapytowywuję", to 30,100 użytkowników googla nie może się mylić.
        • chersona Re: Dąse i anonse 07.12.10, 15:38
          zapytywać a nie zapytowywać.
          Może nic lepszego im do głowy nie przychodzi i lecą sztampowo. Ja w oczach znajomych jestem humorzasta, złośnicą może już mnie nazwać nie wypada, bo to się z dzierlatką za bardzo kojarzy. Ale ja się tych cech zawsze wstydziłam.
          Dla równowagi mamy tu też mnóstwo fajnych wizytówek. Mnie najbardziej podobają się wizytówki martishi7 oraz amandy-lear.
    • pompeja Re: Dąse i anonse 07.12.10, 14:47
      No bo niby po co pisać o czymś oczywistym? :>
      • trollkonto Re: Dąse i anonse 07.12.10, 14:59
        że co jest oczywiste?
        • pompeja Re: Dąse i anonse 07.12.10, 15:14
          Bekają, rzucają skarpety i takie tam.
    • meja1222 Re: Dąse i anonse 07.12.10, 15:42
      hehe bo faceci lubia zlosnice :)
      a sami nie umieja pokazywac swoich wad :)

----
      www.studio-mody.com.pl
      • trollkonto Re: Dąse i anonse 07.12.10, 15:55
        meja1222 napisała:

> hehe bo faceci lubia zlosnice :)

Nie sądzę, nie lubią. Raczej tolerują tę (ha! znawcy języka) cechę jako podatek od bzykania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka