Dodaj do ulubionych

kobiety sa do....

13.12.10, 19:03
....brymi kumpelami. Ale tylko niektore :)
Obserwuj wątek
    • piotr_57 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:06
      Baaardzi niektóre.
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:09
        Ale sa.... to jest wazne.
        Dlatego ten podgatunek nalezy umiescic na liscie gatunkow zagrozonych. No i samemu chronic, no! :)
        • doral2 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:19
          kobiety są.
          po prostu.
          • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:22
            powtorze za pewna encyklopedia:
            kobieta jaka jest, kazdy widzi :)
        • lacido Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:40
          a nie powinno się ich czasem rozmnażać ;))
    • figgin1 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:22
      To kiedy pijemy?
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:26
        Juz niedlugo. Badz cierpliwa :)

P.S Przez tel nie chcialas pogadac :(
        • hermina1984 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:29
          eeeee?
          a we Wrocku?? a czemu ja nic nie wiem?? no chyba,że to jakaś schadzka potajemna,to sorryyy :D
          • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:30
            A Tobie 4 litery ciezko ruszyc?
            • hermina1984 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:34
              mi zimno ;(
              w maju się na pewno ruszę :)
              • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:37
                do maja chcesz o suchum dziobie siedziec? :)

P.S to oznacza ze zgodnie z tematem watku, nie jestes dobra kumpela :)
            • lacido Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:41
              nie wiem dlaczego przeczytałam 4 litry :)
    • salma75 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:32
      Tak jak i mężczyźni, niektórzy... są dobrymi kumplami :).
      Powiem Wam, że w życiu spotkałam chyba więcej fajnych kumpli niż fajnych kumpeli... :).
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 19:38
        Ty, ja mam odwrotnie.
        Te kobiety to jakies dziwne sa. Ja nie wyobrazam sobie na przyklad- jak mozna sypiac z facetami :)
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 21:32
        A ja zdecydowanie mam więcej fajnych kumpeli. Jak byłam młodsza też myślałam, że faceci są lepszymi kumplami. Głupia byłam;) Faceci są git, ale babki są the best!
    • chersona Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:20
      Pytanie do Tubisia i Piotra 57, tudzież kobiet, które mają kumpli facetów:
      jakie cechy powinna posiadać kobieta, żeby się z nią zakumplować. Czy jeśli nie pija alkoholu (wyjąwszy odrobinę wina), nie pali, nie przeklina i raczej nie lubi, żeby kląć w jej towarzystwie, to odpada w przedbiegach? Sprawy łóżkowe wykluczone, ma się rozumieć!
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:27
        Odpowiem Ci slowy pewnego forumowego klasyka sprzed lat:
        forum.gazeta.pl/forum/w,45,610006,611384,Re_Dlaczego_faceci_zadawalaja_sie_byle_czym_.html
      • salma75 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:37
        Ja nie Tubiś ani Piotr, ale powiem coś od siebie. Od zawsze miałam dobry kontakt z płcią przeciwną, już jako dzieciak. Nie wiem na czym to polega... Lepiej rozmawia mi się z mężczyznami niż z kobietami. Ciekawostka, zauważyłam, że moja córka ma podobnie. Siedzi w ławce z chłopcem, na przerwach ona i jeszcze jedna dziewczynka biegają w grupie chłopców, potrafi na "męskie" tematy z nimi pogadać ;).
        • chersona Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:56
          Ja również mam niezły kontakt z płcią przeciwną. Niestety monotematyczny.
      • inzynier.kowalska Re: kobiety sa do.... 14.12.10, 00:09
        chersona napisała:

> Pytanie do Tubisia i Piotra 57, tudzież kobiet, które mają kumpli facetów:
        > jakie cechy powinna posiadać kobieta, żeby się z nią zakumplować. Czy jeśli nie
        > pija alkoholu (wyjąwszy odrobinę wina), nie pali, nie przeklina i raczej nie l
        > ubi, żeby kląć w jej towarzystwie, to odpada w przedbiegach? Sprawy łóżkowe wyk
        > luczone, ma się rozumieć!

Ja mam wielu kumpli facetów, ale większość z nich nie przeklina, nie pali i pije umiarkowanie. Po takie atrakcje muszę się zwracać do koleżanek.
    • rzeka.chaosu Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:31
      Oooo to tak jak mężczyźni. :D Ale tylko niektórzy. ;)
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:35
        dla tych niektorych mezczyzn zostaje statystycznie rzecz biorac - juz bardzo malutko kandydatek na kumpele :)
        • rzeka.chaosu Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 21:35
          Ale czemu? :D:D:D:D
          • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 21:37
            Bo zbyt czesto sie zakochuja. Taka ich przypadlosc. Wtedy przestaja byc kumpelami :)
            • rzeka.chaosu Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:02
              tzn. kobiety się zbyt często zakochują? Ej tam, :D mam sporo kolegów, ale kocham jednego. :D::D Dla reszty jetem dobra znajoma. :D Czyli trzeba na przyjaciółki brać te zajęte, to się nie zakochają. :D
              • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:06
                znajoma, a kumpela to nie to samo :)
                Zreszta sparowana z kims kumpela, to tez niedobrze :)
    • grave_digger Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:39
      "
      > ....brymi kumpelami."

no właśnie. w innych kobitach to się koledzy kochali, a ja zawsze byłam równą kumpelą. nawet mi to kuźwa mama kiedyś powiedziała, że we mnie faceci widzą kolegę :D
      no nic. pora na przemianę ;)

dziewczyny, nie bądźcie dobrymi kumpelami. proszę was, tylko nie to ;)
      • salma75 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:41
        grave_digger napisała:

> "
        > > ....brymi kumpelami."
        >
        > no właśnie. w innych kobitach to się koledzy kochali, a ja zawsze byłam równą k
        > umpelą. nawet mi to kuźwa mama kiedyś powiedziała, że we mnie faceci widzą kole
        > gę :D
        > no nic. pora na przemianę ;)
        >
        > dziewczyny, nie bądźcie dobrymi kumpelami. proszę was, tylko nie to ;)

Ale dlaczego nie?
        Byli tacy co tylko kumpelę we mnie widzieli, ale i rzesze ;) takich co kochali się na zabój ;).
        • grave_digger Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 20:43
          no widzisz
          czyli jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę ;)
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 21:38
          Kobieta idealna? I kumpela, i rzesze się w Tobie na zabój kochają;> Mogę jedynie pozazdrościć;)
    • a_nonima Hermina 13.12.10, 20:39
      ...Ty jesteś z Wrocka?? Ja z okolic. Musimy się spiknąć na piwo.
    • real_mayer a w sumie co powoduje 13.12.10, 20:59
      że z jedną kobietą da się zakumulować, a z inną nie?
      • teletoobis Re: a w sumie co powoduje 13.12.10, 21:04
        odpowiem Ci, tak jak kolezance wyzej, slowami forumowego klasyka sprzed dekady:
        forum.gazeta.pl/forum/w,45,610006,611384,Re_Dlaczego_faceci_zadawalaja_sie_byle_czym_.html
        zwrot "byle co" zastap zwrotem "kumpela"
      • real_mayer hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 21:05
        nie wiem skąd mi się to wzięło :)
        • cus27 Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 21:54
          -"I do tanca ,i do rozanca" !
          • teletoobis Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:02
            nie przesadzaj z tym rozancem, co?
            • chersona Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:13
              Dziękuje Ci za lekturę, którą poczęstowałeś mnie i real mayer, jest ona jednak nie na temat. Jako kumpela nie wymagam od kolegi ani futra, ani dżinsów, nie mam z nim dymanka, nie będę porzucona, bo przecież się kumplujemy. Tak więc żadna to odpowiedź a zwykłe wykręcanie się.
              Myślę, że jednak sęk tkwi w tym przesiadywaniu po klubach, piciu i paleniu.
              • teletoobis Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:15
                Pytalas sie , jak wyobrazam sobie kumpele, wiec dlaczego teraz chcesz dyskwalifikowac moje wyobrazenia?
                • chersona Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:20
                  jaka tam kumpela, zwykłe posuwadełko. no więc chciałam Ci powiedzieć, że taką zostać żadna sztuka. pojęłam już zatem Twoje przesłanie i wiem, czemu nigdy kumpelą nie będę.
                  • teletoobis Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:24
                    posuwadelko to mozna miec zawsze i wszedzie. Z kumpela dodatkowo mozna robic rzeczy opisane wyzej. No i kumpele sie szanuje :)
                    • chersona Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:31
                      Miłego kumplowania!
                      • teletoobis Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:34
                        a dziekuje bardzo. Odkad skonczylem ze zwiazkami z kobietami to te dziedzine zycia nie narzekam
                        • chersona Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:38
                          Cieszę się. Ja też nie narzekam. Swojego kumpla od wszystkiego mam tu obok. Leży, posapuje i wścieka się, że mu świecę komputerem i przeszkadzam spać.
                          • teletoobis Re: hahah "zakumplować" nie zakumulować, 13.12.10, 22:41
                            czyli jestes w ukladzie idealnym :)
                            Niewielu tak ma :)
    • lacido Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:43
      no jeszcze takiej nie spotkałam więc dla mnie kobieta-kumpel to coś jak Yeti ;)
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:48
        a ja spotkalem. Tylko kilka, ale zawsze cos
        • lacido Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:51
          ano widzisz widać za siedmioma górami się zdarza ;)
          • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 22:54
            zdarza sie wszedzie, gdzie panuje choc odrobina normalnosci, o co w przypadku kobiet nielatwo. Trudno im byc normalnymi. Nawet trudno im wygladac normalnie- musza sie malowac i to z wlasnej nieprzymuszonej woli
            • lacido Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 23:13
              gadasz
              normalności dużo i chyba normą jest to że kobiet kumpel brak odwrotna sytuacja to ewenement ;)
              co do trudności w wyglądaniu normalnie to... hmmm znowu nie ma mnie kto zmusić do malowania się ;/ wyglądam więc nienormalnie czyli jednak tej normalności nie ma

zamotałam się ;)
              • teletoobis Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 23:18
                za bardzo. Nie wiem o co ci glownie chodzi :)
    • green-chmurka Re: kobiety sa do.... 13.12.10, 23:38
      Ja bym mogla byc twoja dobra kumpela, klne, pije, tylko papierochow nie pale.
      • teletoobis Re: kobiety sa do.... 14.12.10, 09:56
        Chmura, jak sie nauczysz palic, wyslij podanie i 3 zdjecie ( w tym zdjecie twarzy) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka