Dodaj do ulubionych

Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';)

25.12.10, 19:56
Tak sobie obejrzałam kilka odcinków 'Seksu...' i przypomniało mi się jak bardzo wkurzał mnie Mr. Big. Stary, brzydki, bucowaty dziad i jeszcze tak szpetnie olewał Carrie. Ta jeszcze za nim latała jak głupia i jak on zachowywał się grubiańsko ona jeszcze bardziej się starała i udawała, że wszystko jest ok.

Nie zrozumiem nigdy dlaczego producenci/scenarzyści serialu postanowili, że to on zostanie jej mężem w filmie.

Za to Aidan był fantastycznym facetem - przystojny i świetny z charakteru, no i traktował Carrie tak jak trzeba. Ja bym wybrała zupełnie inaczej niż Carrie:)

A którego wy wolałyście?;)))
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:03
      carrie? to ta z debiutu kinga?

>Ta jeszcze za nim latała jak głupia i jak on zachowywał się grubia
      > ńsko ona jeszcze bardziej się starała i udawała, że wszystko jest ok.

to chyba jest typowe dla kobiet :)
      • organza26 Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:20
        > carrie? to ta z debiutu kinga?

Nie ta, ale tamta tez była fajna i w filmie i książce:)

> >Ta jeszcze za nim latała jak głupia i jak on zachowywał się grubia
        > > ńsko ona jeszcze bardziej się starała i udawała, że wszystko jest ok.
        >
        > to chyba jest typowe dla kobiet :)

Jak widzisz nie dla wszystkich;) Nie zwracaj uwagi na patologie:P
    • a1ma Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:03
      Z Aidena była straszna ciapa, też brałabym Biga ;) (z nich dwóch)
      • sid.leniwiec Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:06
        Eee tam, Aidan to ciacho o złotym sercu, jak dla mnie blisko ideału.
        • organza26 Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:09
          Ooo to to to!:D
    • sid.leniwiec Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:04
      Mam identyczne odczucia jak Ty.:)
      • nolus Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:50
        żadnego bym nie wybrała :) aidan fajny,ale nie mój typ, za to co do mr.biga sie zgadzam - stary bucowaty dziad. interesująca powierzchowność,a charakter paskudny.
    • catsi Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 20:58
      Problem w tym, że pomimo charakteru Big'a ona zawsze go kochała i ciągnęło ją do niego. Uczucie do Aidan'a nie było tak silne :)
    • dorota_w_krainie Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 21:29
      Big to miłość - a ta jest ślepa :D
      Ja samotność na Big'a chciałabym zamienić. I to baaardzo..
      • stellapolacca Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 22:51
        chciałabym zauważyć, że w tym serialu nie było chyba żadnego przystojnego faceta. wyobraźmy sobie, że biga grałby brad pitt. :) i co? hehe, zapewne producentom chodziło o to, że w życiu najważniejsza jest miłość, dla carrie tą miłością był mr big, nie ważne jaki by nie był, co by nie zrobił, carrie zawsze do niego by wróciła. a przynajmniej nigdy z innym facetem nie byłaby w 100% szczęśliwa, bo zawsze kochałaby biga.
        • sid.leniwiec Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 26.12.10, 10:47
          Jak widać wszystko jest kwestią gustu - jak dla mnie Aidan, Big i Trey byli przystojni, blondas Samanthy też.
        • venettina Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 26.12.10, 23:33
          Big to chyba ideal amerykanskiej meskiej urody.
    • kapselodtymbarka Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 25.12.10, 23:00
      Chyba to pierwsza obrona Aidana, jaką słyszę ;) Nie lubiłam go. Ciapa jak już ktoś powiedział to raz, a z buca też coś miał. Nie pamiętasz jak wymuszał ślub, obrażał się? I ten jego denerwujący pies... Dla mnie w serialu był jeden fajny facet - ten Mirandy.
      • sid.leniwiec Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 26.12.10, 10:49
        No fakt, ślub, terror odnośnie palenia, pies. Każdy ma jakieś wady.:) A Steve od Mirandy był, przynajmniej na początku, straszny dzieciuch i pasował do niej jak pięść do nosa.
    • catsi Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 26.12.10, 01:48
      Za dobrze jej było z Aidan'em, szukała ekscytacji. Uwielbiam odcinek jak wychodzi na imprezę bez niego.
    • princess_yo_yo Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 27.12.10, 09:41
      oczywiscie, przystojny, podobno swietny z charakteru i traktuje jak trzeba, normalnie klekajcie narody, jak ta carrie smiala go nie kochac...
      big z wiekiem rzeczywiscie zaczal tracic ale w koncu to byla milosc
    • brzydal-is-me Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 27.12.10, 10:25
      Nie lepiej umieścić to na forum "pryszczate nastolatki" ?
    • szalona.manuela Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 27.12.10, 20:39
      Nie widziałam wszystkich odcinków i nie śledziłam serialu z zapartym tchem ale MR. BIG. miał w sobie to coś :-) Typ sukinsyna plus dobry w łóżku i przystojny, może się podobać.
    • kokolina_koko Donalda Tuska 27.12.10, 23:42

• wyjdeztego Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 28.12.10, 02:48
      big i aidan - nie moj typ, ale z dwojga zlego, to wolalabym juz biga. A i tak najgorszym typem faceta w tym serialu jest dla mnie Steve - facet Mirandy. Glupi, dziecinny, ciapowaty, niezaradny, brzydki, no po prostu beznadziejny :) skumulowali w nim akurat wszystkie te cechy, ktorych u facetow nie lubie :)
    • ta_karola Re: Do fanek 'Seksu w wielkim mieście';) 28.12.10, 10:09
      No bo Carrie miała wiele satysfakcji z życia zawodowego a potyczki miłosne to tak dla równowagi obrała sobie , gdyż człowiek nie może mieć zbyt dobrze i zawsze będzie jemu czegoś brakowało. Poza tym to taki typ kobiety, która woli zdobywać niż być zdobywaną . Mam taką znajomą więc jak dla mnie to nie jest czysta fikcja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka