Dodaj do ulubionych

Triss Merigold -krolowa lodu

23.04.04, 14:55
Triss , bije od Ciebie chlod, arogancja. Pewnie swoje dziecko wychowasz
podrecznikowo, tak , ze sie nabawi choroby sierocej. Juz pajda miala bardziej
ludzka twarz od Ciebie.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Triss Merigold -krolowa lodu 23.04.04, 15:18
      Na pewno nie podręcznikowo. Wyobraź sobie, że jakoś podręczniki typu Samson,
      Eichlerberger i im podobne zupełnie mnie nie przekonują. Jakoś o cudze dzieci
      się nie martwię więc po co ktoś miałby z góry martwić się o moje. Jestem przed
      badaniami prenatalnymi więc nie przesądzam z góry nawet o tym czy przyjdzie na
      świat.
      Co do ciepłych uczuć to mogę je okazywać prywatnie ale na pewno nie na forum
      wobec obcych osób.
      • Gość: Przyjaciel królika Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.04.04, 16:25
        To zimno jest ciekawe na krótką metę
      • komandos57 [...] 23.04.04, 23:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: virgin_black Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.wlan.pl 23.04.04, 23:29
      taak...najlepiej jest wychowac dziecko na "ciepla kluche", rozpuscic i zrobic z
      niego niesamodzielnego bachora, czepiajacego sie mamy i zupelnie niezaradnego.
      nie uwazasz, ze lepiej jest miec rzeczowe, chlodne podejscie do zycia, a do
      wychowania dzieci szczegolnie?
      • r.richelieu Re: Triss Merigold -krolowa lodu 23.04.04, 23:41
        gram miłości lepszy niż kilogram chłodnego podejścia do wychowania
        • Gość: virgin_black Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.wlan.pl 23.04.04, 23:48
          czy milosc wyklucza rzeczowosc? nie sądzę...
          • Gość: hmmm Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 00:03
            ;-)

podejrzwam ze Triss Gold jest facetem
            gazimierz 27.12.2003 13:15 odpowiedz na list

to jest oczywiste po jej stylu pisania, pogladach - mysle ze sie nie myle -
            to jest facet, albo bardzo niekobieca babka.

• A kogo to obchodzi??? (nt) IP: *.wmid.amu.edu.pl
            Gość: Klara 27.12.2003 13:16 odpowiedz na l

• Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem
            triss_merigold6 27.12.2003 23:40 odpowiedz na list

Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na
            forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i
            przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach
            resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj.
            strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam
            listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd historie -
            posklejane z życia wielu różnych dziewczyn i kobiet. Jeśli chcesz wiedzieć
            więcej napisz do mnie na priva.

• Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem
            nie_kaz_golic_brody 27.12.2003 23:58 odpowiedz na list

triss_merigold6 napisała:

> Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na
            > forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i
            > przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach
            > resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj.
            > strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam
            > listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd
            historie -
            >
            > posklejane z życia wielu różnych dziewczyn i kobiet. Jeśli chcesz wiedzieć
            > więcej napisz do mnie na priva.

:)))))))) ja chce wiedziec wiecej!
            • komandos57 [...] 24.04.04, 00:06
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka