podomka_cioci_sabci 23.04.04, 14:55 Triss , bije od Ciebie chlod, arogancja. Pewnie swoje dziecko wychowasz podrecznikowo, tak , ze sie nabawi choroby sierocej. Juz pajda miala bardziej ludzka twarz od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Triss Merigold -krolowa lodu 23.04.04, 15:18 Na pewno nie podręcznikowo. Wyobraź sobie, że jakoś podręczniki typu Samson, Eichlerberger i im podobne zupełnie mnie nie przekonują. Jakoś o cudze dzieci się nie martwię więc po co ktoś miałby z góry martwić się o moje. Jestem przed badaniami prenatalnymi więc nie przesądzam z góry nawet o tym czy przyjdzie na świat. Co do ciepłych uczuć to mogę je okazywać prywatnie ale na pewno nie na forum wobec obcych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel królika Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.04.04, 16:25 To zimno jest ciekawe na krótką metę Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 23.04.04, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virgin_black Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.wlan.pl 23.04.04, 23:29 taak...najlepiej jest wychowac dziecko na "ciepla kluche", rozpuscic i zrobic z niego niesamodzielnego bachora, czepiajacego sie mamy i zupelnie niezaradnego. nie uwazasz, ze lepiej jest miec rzeczowe, chlodne podejscie do zycia, a do wychowania dzieci szczegolnie? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Triss Merigold -krolowa lodu 23.04.04, 23:41 gram miłości lepszy niż kilogram chłodnego podejścia do wychowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virgin_black Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.wlan.pl 23.04.04, 23:48 czy milosc wyklucza rzeczowosc? nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Triss Merigold -krolowa lodu IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 00:03 ;-) podejrzwam ze Triss Gold jest facetem gazimierz 27.12.2003 13:15 odpowiedz na list to jest oczywiste po jej stylu pisania, pogladach - mysle ze sie nie myle - to jest facet, albo bardzo niekobieca babka. • A kogo to obchodzi??? (nt) IP: *.wmid.amu.edu.pl Gość: Klara 27.12.2003 13:16 odpowiedz na l • Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem triss_merigold6 27.12.2003 23:40 odpowiedz na list Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj. strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd historie - posklejane z życia wielu różnych dziewczyn i kobiet. Jeśli chcesz wiedzieć więcej napisz do mnie na priva. • Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem nie_kaz_golic_brody 27.12.2003 23:58 odpowiedz na list triss_merigold6 napisała: > Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na > forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i > przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach > resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj. > strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam > listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd historie - > > posklejane z życia wielu różnych dziewczyn i kobiet. Jeśli chcesz wiedzieć > więcej napisz do mnie na priva. :)))))))) ja chce wiedziec wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 24.04.04, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś