ursyda 06.03.11, 17:10 po co Polki szukają facetów z Egiptu warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9204524,Egipcjanin_w_Polsce___Bylem_niewolnikiem_zony_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: Wydało się 06.03.11, 17:14 ursyda napisała: > po co Polki szukają facetów z Egiptu > <a Wstrzsająca jest nie tyle sama historia ( prawdopodobna w końcu, kobietom tez się zdrza) co komentarze pod nią - rasitowskie, ksenofobiczne, pełne mściwej satysfakcji. Podobne widziałam dziś jeszcze pod artykułem o niewspuszczaniu czarnoskórych do warszawskich klubów. Chyba jesteśmy paskudnym narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wydało się 06.03.11, 17:16 komentarzy nie czytałam i z tego co widzę to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Wydało się 06.03.11, 17:22 Ja też nie. Aczkolwiek nie zaskakuje mnie, że są takie, bo większosć ludzi taka jest, a ksenofobii, rasizmu, antysemityzmu u nas w bród. Tylko poprawność polityczna trochę trzyma ludzi w ryzach, ale takie poglądy bywają częste wśród tzw. przeciętnych, to nie jest jakiś margines spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Wydało się 06.03.11, 17:30 > Tylko poprawność polityczna trochę trzyma ludzi w ryzach, ty tak na serio, czy jaja sobie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Wydało się 06.03.11, 17:26 Dajcie to kąbiemu do poczytania... Swoją drogą ciekawam, czy komentują to na forum o facetach z Edżyptu? Odpowiedz Link Zgłoś