candy25 26.02.02, 09:57 konkurs na ...podsunięcie mi pomysłu na oryginalny , piękny , niepowtarzalny (niepotrzebne skreślic ) prezent imieninkowy dla bardzo wyjątkowego męzczyzny ( posiadającego świetny gust). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Ogłaszam.... 26.02.02, 11:15 ...obbiektyw...chyba musiałabym kupić, by się ucieszył...hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: deska rossignola z niedzwiedziem IP: 213.134.140.* 26.02.02, 11:30 koniaczek moze: Richard Hennessy albo Hennessy Paradis. Swietny alkohol, piekna butelka w obydwu przypadkach. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
candy25 Re: deska rossignola z niedzwiedziem-Helena 26.02.02, 11:38 Pomysł fajny ale nie tym razem. Chciałabym byc bardziej oryginalna( koniaczki i whisky dostanie od kolegów i współpracowników ) i mniej- hm , hm- oficjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: deska rossignola z niedzwiedziem-Helena 26.02.02, 11:45 Eleganckie wieczne pióro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-Muflon Re: Ogłaszam.... IP: 168.169.147.* 26.02.02, 11:52 candy25 napisał(a): > konkurs na ...podsunięcie mi pomysłu na oryginalny , piękny , niepowtarzalny Podaruj mu siebie, no chyba ze nie jestes oryginalna, piekna, niepowtarzalna (niepotrzebne skreślic). K-Muflon, Odpowiedz Link Zgłoś
candy25 Re: Ogłaszam.... 26.02.02, 12:41 Gość portalu: K-Muflon napisał(a): > candy25 napisał(a): > > > konkurs na ...podsunięcie mi pomysłu na oryginalny , piękny , niepowtarzal > ny > > Podaruj mu siebie, no chyba ze nie jestes oryginalna, > piekna, niepowtarzalna (niepotrzebne skreślic). > > K-Muflon, To jest bardzo dobry pomysł ale ten prezent był juz z innej okazji .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-Muflon Re: Ogłaszam.... IP: 168.169.147.* 26.02.02, 12:46 candy25 napisał(a): > > Podaruj mu siebie, no chyba ze nie jestes oryginalna, > > piekna, niepowtarzalna (niepotrzebne skreślic). > > > > K-Muflon, > > To jest bardzo dobry pomysł ale ten prezent był juz z innej okazji .... > No to podaruj mu siebie jeszcze raz. Inne prezenty mozna o kant dupy potluc. A jak nie przypasi mu taki prezent (co to za facet?) to ja chetnie go przyjme :-) K-Muflon, Odpowiedz Link Zgłoś
candy25 Re: Ogłaszam.... 26.02.02, 12:53 Gość portalu: K-Muflon napisał(a): > candy25 napisał(a): > > > > Podaruj mu siebie, no chyba ze nie jestes oryginalna, > > > piekna, niepowtarzalna (niepotrzebne skreślic). > > > > > > K-Muflon, > > > > To jest bardzo dobry pomysł ale ten prezent był juz z innej okazji .... > > > > No to podaruj mu siebie jeszcze raz. > Inne prezenty mozna o kant dupy potluc. > A jak nie przypasi mu taki prezent (co to za facet?) > to ja chetnie go przyjme :-) > > K-Muflon, O nie , nie oddam!!!Za nic w świecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kolacja..? 26.02.02, 12:39 zaproś go na kolację do fajnej knajpki - na Twój koszt jasna rzecz... romantyczna kolacja imieninowa postawiona przez dziewczynę.... ja tak zaskoczyłam mojego faceta - zaproszenie na kolacje było przesłane kurierem, spotkanie na miejscu - ja byłam tam wcześniej w ekleganckiej kiecce.... dobre wino, miła atmosfera jest dużo fajniejsze niż wymyślanie na siłe prezentu... kontynuacja wieczoru - wg pomyslu K-muflona.. ładna bielizna, nastrój ze świec.. kieliszek wina, muzyka.. faceci lubią być zaskakiwani.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 rezygnuje z deski. 26.02.02, 12:53 agick. imieniny mam 21 listopada. chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: podoba Ci się taki prezent..? 26.02.02, 13:11 hmm... ja myślę, że jest niebanalny.. a masz 195 cm wzrostu..? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 195? nie nie mam. mniej mam. ale i tak jestem 26.02.02, 13:22 wyzszy. jak zakladam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: 195? nie nie mam. mniej mam. ale i tak jestem 26.02.02, 13:36 Bukowski, Ty zdrajco... tym razem to juz chyba jednak koniec z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: lej go !!! 26.02.02, 13:55 kasiulek napisał(a): > Bukowski, Ty zdrajco... tym razem to juz chyba jednak koniec z nami... Zasłużył sobie na bęcki... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kurna kaska... ty to wiesz kiedy sie pojawic... 26.02.02, 14:23 zobacz, agick... nie ma jej i nie ma... a jak sie tylko pojawi jakas piekna, zmyslowa, wysoka, portugalska i w dodtaku pomyslowa dziewucha to sie od razu zjawia... (tak ci pokadzilem, bezinteresownie) kaska, przeciez tywiesz ze ja ciebie i tylko ciebie... to tylko jak ciebie nie ma za dlugo to sobie babeczki bajeruje przez internet... al;e powiedz slowo a odwolam wwszystkie spotkania az do maja wlazcnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Nie, Bukowski... IP: 195.145.215.* 26.02.02, 14:53 ... to ja jednak rezygnuje i sie usuwam w cien... nie jestem ani piekna, ani zmyslowa, ani wysoka, ani portugalska, wiec coz tu po mnie... bylo milo... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady AA: ale my cie kochamy 26.02.02, 15:33 jak to w klubie anonimowych alkoholikow. niewzne, ze jak wygladasz klub AA kocha cie nie za to co pijesz lae ile pijesz A potrugalki sa mlae przysadziste z dupami jak hotentotki i malymi stopkami wiec nie chciej byc jedna z nich ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bukoszczak... 26.02.02, 14:54 nie denerwuj kasiuli - zima jeszcze a jak Cię na wycieraczkę wygoni to d... blada, że tak powiem... ja nie portugalska - ojciec góral... blond (jasny) zielone oczy - nasza mocno polska uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska... no co ty... 26.02.02, 15:16 no kurn akaska... no hono do mnie... znaczy sie nie wyrzucaj mnie... ten o! kfiatka ci kupilem... yyy... i serce z piernika (ale kurna kicz! i czekolada sie rozpuscila) (agick. pamietaj. 21 listopada) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kaska, ja go nie chcę.. 26.02.02, 15:25 jak mamę kocham... ja mam neona (od czasu do czasu jak zabłyśnie i stówę wycygani)i siostrę bliźniaczkę.. trudne dzieciństwo i nubynóżki... bukoszczak - bo psem poszczuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A tak naprawde... 26.02.02, 16:48 ... to jestem i wysoka i piekna i zmyslowa (jedynie nie Portugalka, ale ciesze sie z tego - Paw Daddy, DZIEKI:))))))... I zaluj, Bukowski!!! Bo juz nic z tego dla Ciebie!!! HA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: A tak naprawde... 26.02.02, 16:50 kasiulek napisał(a): > ... to jestem i wysoka i piekna i zmyslowa (jedynie nie Portugalka, ale ciesze > sie z tego - Paw Daddy, DZIEKI:))))))... Ale na mnie nie bądź zła - ja nawet psem szczułam... przyczepił się cholercia... pecik..? > > I zaluj, Bukowski!!! Bo juz nic z tego dla Ciebie!!! HA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ej, Agick, no cos Ty! 26.02.02, 16:59 Jest git! Ale ja nie pale... moge nie palic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona KAsiulu miaow IP: *.papagayo.com.pl 26.02.02, 17:07 kasiulek napisał(a): > Jest git! > Ale ja nie pale... moge nie palic? ja też niepalę Kasiulku może byśmy tak na małym talerzyku skonsumowali jakiś pączuszek albo wuzetkę by zagrać na nerwach flirtownisiom Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Neona, rzucam Cię... 26.02.02, 17:10 Gość portalu: neona napisał(a): > kasiulek napisał(a): > > > Jest git! > > Ale ja nie pale... moge nie palic? > > ja też niepalę Kasiulku > może byśmy tak na małym talerzyku > > skonsumowali jakiś pączuszek > albo wuzetkę > > by zagrać na nerwach > flirtownisiom Teraz to możecie wagon tych wuzetek, parówek, pączków zjeść... (ale jestem głodna).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona nie dam sie rzucic IP: *.papagayo.com.pl 26.02.02, 17:13 w tym zwiazku rzucam tylko ja i Zed :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Oka z was spuścić... IP: *.papagayo.com.pl 26.02.02, 17:02 ...nie można ani na chwilę bo juz sie za bary bierzecie i teges śmeges ale Oko Saurona widzi wszelkie przejawy integrującego komunizmu i gasi je z ssssssssykiem Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no co Ty... 26.02.02, 17:04 ja z Kasiulą jesteśmy przykładem wyjątkowej harmonii.. tylko bukoś fermenciarz jeden kaśce serce łamie, do mnie oczkiem mruga a z Toba na browca łazi.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agick. na browce??? 26.02.02, 17:09 ales ty kurna naiwna agick... no mowie ci... neona slyszales? na browce... ale sztama, ani pary z gemby nie puszczam... aha... kaska mnie rzucila... zanczy sie neona, poznasz mie z ta fordanserka, zo to mie chciala objac nog... yyyyy... recyma, jak ostatnio bylismy w tym klubie co ty wiesz, a ja nie pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Re: no co Ty... IP: *.papagayo.com.pl 26.02.02, 17:11 agick napisał(a): > ja z Kasiulą jesteśmy przykładem wyjątkowej harmonii.. > tylko bukoś fermenciarz jeden kaśce serce łamie, do mnie oczkiem mruga a z Toba > > na browca łazi.... znaczy sie normalnie jestem stały w uczuciach (przynajmniej na rok!) ale czasem mię poniesie jak widze moze lepiej zamknac oczy ale wtdewuy zle sipewe pisze ipo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Neona... IP: 195.145.215.* 26.02.02, 23:21 Ciasteczko... na malym talerzyku... takie z kremem... paluszki oblizywac... mniaaaaaam...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Berecik 26.02.02, 23:43 moze berecik z antenka, to cos oryginalnego w swiecie mientkich garniturkowcow... albo cos z seksem ale wiesz te numerki z bielizna i kolacja przy swiecach to dla mlodych chlopcow o niskim progu pobudliwosci seksualnej. Jesli juz to cos naprawde perwersyjnego. On to lubi tylko sie nie przyznaje. Nie wierzysz? przejrzyj jego dysk TWARDY... Odpowiedz Link Zgłoś