kolczyk_z_bursztynem 24.03.11, 12:37 Jak sądzicie czy ten Pan ma szansę znaleźć to, czego szuka? www.sponsoraszukam.pl/poznan,anons,43430.html Co kieruje ludźmi,którzy ogłaszają się na tym portalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: Wtopa! 24.03.11, 12:55 a moze ktos panu swinie podklada umieszcajac jego fotke w takim miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wtopa! 24.03.11, 12:57 kolczyk_z_bursztynem napisała: > Jak sądzicie czy ten Pan ma szansę znaleźć to, czego szuka? Żartujesz! Toć napisałam do niego, zaproponowałam milią złoty i siebie, a on mi odpisał, że siedemdziesiąta czwarta w kolejce jestę! I to tylko w dzisiejszej kolejce! Odpowiedz Link Zgłoś
szuflada_pelna_grozy Re: Wtopa! 24.03.11, 13:07 a co kieruje ludzmi, ktorzy przegladaja ogloszenia na tym portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Wtopa! 24.03.11, 14:45 Jak to co? ciekawość - znajdę znajomego czy nie znajdę a może ta głupia elka ma jakiś "proflilek" na forum randkowym/erotycznym czy też innym. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Wtopa! 24.03.11, 14:41 kolczyk_z_bursztynem napisała: > Jak sądzicie czy ten Pan ma szansę znaleźć to, czego szuka? Każdy ma szansę. > > rel="nofollow">www.sponsoraszukam.pl/poznan,anons,43430.html > Co kieruje ludźmi,którzy ogłaszają się na tym portalu? A co kieruje ludźmi którzy zaglądają na takie portale a potem zakładają wątki na FK o wybranej osobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
niefrasobliwa Re: Wtopa! 24.03.11, 15:40 Co kieruje? A potrzeba posiadania kasy? Nieee, na pewno nie. Trudne do rozgryzienia :D Odpowiedz Link Zgłoś