Dodaj do ulubionych

Jak rozwiązać problem?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 12:14
Mam kłopot. Zbliżają się święta, zobaczę się z rodzicami którymi dawno się nie widziałam. Pojadę do nich z dziećmi. Jak namówić męża? Mąż został obrażony przez mojego brata, który również tam będzie. oczywiście nie było rozmowy miedzy nimi na ten temat, przeprosin również. Trochę mnie to dziwi, że mój mąż nie chce jechać. Ja nie rozmawiając z jego bratem uczestniczyłam w zjazdach rodzinnych. Może atmosfera była gęsta ale przecież nie musimy się wszyscy kochać. Przecież on pojedzie do moich rodziców a nie do brata. Jak go przekonać. jak rozmawiać. Nigdy raczej nie było mi trudno przeforsować swój plan. Teraz on nawet nie chce rozmawiać na ten temat. Nie i koniec.
Obserwuj wątek
    • Gość: al Re: Jak rozwiązać problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 13:08
      Jeżeli jesteście udanym małżeństwem, to przestań się nad tym zastanawiać. Nie można chcieć dla wszystkich dobrze. Mąż to teraz Twoja Rodzina więc uszanuj jego niechęć.
    • wybacz_mi Re: Jak rozwiązać problem? 06.06.11, 19:52
      Masz coś na sumieniu?
      Męczą Cię niewyjaśnione sprawy?
      Czujesz, że zawiniłeś?
      Chcesz powiedzieć przepraszam, ale nie masz odwagi?
      Napisz lub zadzwoń do nas! Powstaje nowy program telewizyjny, który jest stworzony właśnie dla Ciebie! Przy pomocy naszego zespołu z otwartą, dyskretną i miłą prowadzącą na czele pomożemy rozwiązać Twój problem.

Napisz do nas na redakcja@endemol.pl lub zadzwoń pod numer tel. 228474506 kom.504083757

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka