tymczasowaola 19.04.11, 13:48 Ja - kobieta bez cenzury nie wypiję kawy lury. Na FK potępiam bzdury, W całym ciągle szukam dziury. Tero Wy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 14:18 Ja kobieta cenzury która lubi mięso kury nie uznaje słowa - fury pijąca czasem lury przymyka oko na bzdury choć niektóre osoby to knury Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 14:27 No, Freud miałby coś do powiedzenia na temat tego co Ci się napisało "bez" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 15:26 > No, Freud miałby coś do powiedzenia na temat tego co Ci się napisało "bez" ;) > > Z pewnością. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 14:27 Ja kobieta - bez cenzury Nie zabiję w życiu kury. Kocham się aż lecą wióry, w wolnym czasie chodzę w góry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 17:22 Ja - chlopaczek bez maniury, wkladalbym do kazdej dziury, lecz brakuje mi kasiury i jestem nudny w chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 17:25 Nie, nie, nie! Nie rymuje się. "Jestem nudny oraz bury" - bez urazy, to tak dla rymu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 09:57 Albo: "Jestem nudny, jem pazury". Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kobieta - bez cenzury 19.04.11, 19:18 Ja - kobieta bez cenzury w gaciach czasem miewam dziury lubię FK-Panie-Rury dzisiaj byłam ponad chmury Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 09:56 Ja - kobieta bez cenzury jeśli dzieci - tylko córy, jeśli urlop - tylko w góry, jedna fobia - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 10:55 No patrz, za cholerę "koty" w ostatnim zdaniu zrymować się nie chcą, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Masz babo kota! 20.04.11, 11:01 Ja - kobieta bez cenzury jeśli dzieci - tylko córy, jeśli urlop - tylko w góry, jeden wielki wstręt - kocury! Odpowiedz Link Zgłoś
mallwia Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 16:02 Ja-kobieta bez cenzury stukam w bębny bez brawury frajdę mi to sprawia straszną aż z wrażenia ręce klaszczą. www.youtube.com/watch?v=T3ITEhZFOws&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 20:40 Ja, Kobieta - bez cenzury, na FK często piszę bzdury. Chciałabym pojechać w góry, ale bliżej mam na Mazury. Lubię moje kocury, chociaż drapią mnie ich pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 20:58 Czy kobieta bez cenzury sila woli kruszy mury? Ulatuje ponad chmury? Ostrzy zeby i pazury? Wielbicieli to ma sznury? Niestraszne jej zadne gbury? Ni u partnera ruptury? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 22:00 zaplątana w cenzur fora zagubiona i bezwolna wobec słowa niepodobna do niczego przywiązana do nikogo jest lojalna wobec siebie wbrew pozorom całkiem wolna idealnie niepokorna Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kobieta - bez cenzury 20.04.11, 22:17 Zamawiam u Ciebie wiersz o Romeo i Bijatyce. Zapłacę. Poczekam na efekt. Masz Ty talent, no ! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieta - bez cenzury 21.04.11, 08:54 Nie ma a ni jednej ury. Nie zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Kobieta - bez cenzury 24.04.11, 15:55 Kobieta ocenzurowana pali już od rana. Pali, pije i przeklina, pająki kapiochem zabija. A to wszystko gdy jest sama. W towarzystwie - wielka dama. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Kobieta - bez cenzury 24.04.11, 22:15 Ja - kobieta bez cenzury, Pieprzony wrazliwiec z natury. Widze wiecej niz bym chciala, Taka ze mnie kurwa mala. Odpowiedz Link Zgłoś