jan_hus_na_stosie 29.04.11, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: dlaczego 29.04.11, 17:17 och dlaczegóż dlaczegóż ja biedny jestem niezrozumiany...? :~D Odpowiedz Link Zgłoś
samotnica34 Re: dlaczego 29.04.11, 17:22 moja ciocia kiedys powiedziala ze nie odwiedza swojej chorej matki (mojej babaki) bo ona... z chorymi to nie lubi (a miala przez miedze) jestes zalosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dlaczego 29.04.11, 17:27 moja mama jest chora i ją odwiedzam, ale ona nigdy się nad sobą nie użalała i zawsze była i jest pogodną osobą Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dlaczego 29.04.11, 17:28 a żałośni to są ci co się nad sobą użalają Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: dlaczego 29.04.11, 20:45 jan_hus_na_stosie napisał: > a żałośni to są ci co się nad sobą użalają > > Żałosni sa Ci ktorzy nie odrozniaja uzalania sie nad soba od zwyklej niemocny wynikajacej z oslabienia/choroby, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dlaczego 29.04.11, 17:32 w Polsce połowa ludzi nie lubi Żydów, choć oficjalnie się do tego nie przyzna :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dlaczego 29.04.11, 17:36 zresztą, mam głęboko w poważaniu polityczną poprawność i wielkie oburzenie co poniektórych, człowiek powinien być silny i twardy, psychicznie i w miarę możliwości fizycznie, jak nie potrafi to jego problem teraz już wiecie dlaczego to mężczyźni żądzą światem a nie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dlaczego 29.04.11, 17:46 człowiek powinien być silny i twardy, psychicznie i w miarę możliwości fizycznie, jak nie potrafi to jego problem Tak jest! Niech żyje prawo dżungli! Silni przeżywają, słabi zdychają! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dlaczego 29.04.11, 17:52 maitresse.d.un.francais napisała: > Tak jest! Niech żyje prawo dżungli! Silni przeżywają, słabi zdychają! jeśli słabi nie będą zadzierać nosa to nie zdechną Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dlaczego 29.04.11, 17:52 jan_hus_na_stosie napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Tak jest! Niech żyje prawo dżungli! Silni przeżywają, słabi zdychają! > > jeśli słabi nie będą zadzierać nosa to nie zdechną > > aha, słabi zdychają od zadzierania nosa paczpan > Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dlaczego 29.04.11, 17:52 j i w miarę możliw > ości fizycznie ale Twoja Mama choruje no i...? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dlaczego 29.04.11, 17:53 no choruje i się leczy, ćwiczy i nie rozpowiada wszystkim na około jak ją kręgosłup boli i jaka to ona biedna jest z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dlaczego 29.04.11, 17:54 jan_hus_na_stosie napisał: > no choruje i się leczy, ćwiczy i nie rozpowiada wszystkim na około jak ją kręgo > słup boli i jaka to ona biedna jest z tego powodu > > no ale jest SŁABA FIZYCZNIE czyli nie pasuje do twojej definicji > Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: dlaczego 29.04.11, 19:02 no bo generalnie to ludzie mają gdzieś czyjąż chorobę , z jednej strony nie wiedzą być może co z tym zrobić , prócz pokiwania głową z drugiej strony człowiek chory to problem i generalnie zawalidroga Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dlaczego 29.04.11, 20:48 ale jednocześnie zwala węgiel do piwnicy, tacha pudła pełne rupieci na strych itd? Czy raczej mówi, nie jestem w stanie tego zrobić <- użala się nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: dlaczego 29.04.11, 18:59 ja nie znam Żyda, tak prywatnie - to nie wiem czy lubie czy nie. Gdyby to był drań to pewnie bym nie lubiła, gdyby był dobry to pewnie bym lubiła Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dlaczego 29.04.11, 17:51 Bo jak mama jasia się nie użala, to wszyscy inni mają się nie użalać też. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: dlaczego tytuł wątku został wykropkowany? 29.04.11, 18:58 właśnie, przeklinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: dlaczego tytuł wątku został wykropkowany? 29.04.11, 19:03 nareszcie mam wolne , uf - a tu znowu kropkują Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos re 29.04.11, 20:06 Rozumiem, ze jak połamiesz obie nogi, to nie będziesz domagał się specjalnego traktowania, tylko będziesz zapitalał po zakupy? Twoja laska musi byc naprawde zdesperowana, że daje takiemu gnojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: re 29.04.11, 21:08 zna mnie z większej ilości stron niż wy, fałszywe i obłudne baby, które widzą rzęsę w oku bliźniego a nie widzą belki w swoim własnym, amen Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: re 29.04.11, 21:14 czyli wie ze piszesz na forum pod tym nikiem? to jeszcze nie powód żeby nas obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: re 29.04.11, 21:21 acido napisała: > czyli wie ze piszesz na forum pod tym nikiem? wie, że pisuję na forum gazety, natomiast nie wiem czy wie pod jakim nickiem > to jeszcze nie powód żeby nas obrażać akurat to ja w tym wątku jestem obrażany, przez taką dajmy na to triismegistos o moralności prostytutki, śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: re 29.04.11, 21:23 no to może zapytaj ją :) Ty również obrażasz i nie wydaje mi się że tłumaczenie inni tak robią to ja też jest odpowiednie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: re 29.04.11, 21:26 lacido napisała: > no to może zapytaj ją :) > > Ty również obrażasz i nie wydaje mi się że tłumaczenie inni tak robią to ja też > jest odpowiednie ;/ A czym trissmegistos zasłużyła sobie na to określenie o moralności? W tym oku to słomka była. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: re 29.04.11, 23:13 > W tym oku to słomka była. Dokladnie to źdźbło (ach, jakie piekne slowo!). Ciekawy taki watek, w ktorym wywalono starter, bo nie wiadomo o co w nim biega. W zasadzie to mozna sobie cokolwiek tu napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: re 29.04.11, 23:21 mumia_ramzesa napisała: > > W tym oku to słomka była. > > Dokladnie to źdźbło (ach, jakie piekne slowo!). Ooo, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: re 30.04.11, 08:11 och jojjj.. biedy jan poczul sie urazony.. no biedactwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: re 30.04.11, 09:56 się tak nie napinaj bo migreny dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: re 29.04.11, 20:56 10/10 zstanawia mnie skąd się biora te rzesze forumowiczek ćwierkających z tym mizoginem.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: re 29.04.11, 21:10 no ja też bym dał ci 10/10 w skali głupoty, choć dla niektórych forumek to by pewnie i skali zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: re 29.04.11, 21:14 Taa, kto nie doceni twoich "światlych mysli" z założenia jest głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: re 29.04.11, 21:15 Nie ustosunkowałes się do mojego pytania. Czy mając połamane obie nogi będziesz grzecznie wypelniał swoje obowiązki, czy też poużalasz się nad sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: re 29.04.11, 21:20 triismegistos napisała: > Nie ustosunkowałes się do mojego pytania. Czy mając połamane obie nogi będziesz > grzecznie wypelniał swoje obowiązki, na pewno nie będę się nad sobą użalał Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: re 29.04.11, 21:27 triismegistos napisała: > Nie ustosunkowałes się do mojego pytania. Czy mając połamane obie nogi będziesz > grzecznie wypelniał swoje obowiązki, czy też poużalasz się nad sobą? Fakt, nie ustosunkował się. Odpowiedz Link Zgłoś
zmruzyslaw Re: re 29.04.11, 22:36 > Fakt, nie ustosunkował się. A to obuz, jak on mógł. No jak? :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: re 30.04.11, 09:36 nie wiem o co chodzi, bo wywalili startera ale powiem tylko, ze jest roznica miedzy proszeniem o pomoc a ubolewaniem nad soba mam babcie za granica... pare razy bylam u niej na wakacje w czasach nauki szkolnej i uczelnianej... nie dalo sie wytrzymac z kims, kto nie poprosi o pomoc tylko jezorem mieli na okolo, ze jej ciezko, a ja nie pomoge (bo nie czytam jej w myslach) Odpowiedz Link Zgłoś