kwik 28.02.02, 08:54 spulchniacze umysłu pojawiły się rano w kałuży spasiona dżdżownica ziewa i mruży prawe oko za mało słońca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neona be kwik or przypowiastka 28.02.02, 10:29 kwik napisał(a): > spulchniacze umysłu pojawiły się rano > w kałuży > spasiona dżdżownica > ziewa > i mruży prawe oko > za mało słońca misiu pysiu zbełtanej pościeli jak się wyśpie to wstaje a tu okazało się że Zygmunt Mirafiori obudził się i ze zdziwieniem stwierdził że zamienił się nie w potwornego robaka lecz w słońce zmrużył oczy i ze strachu je zamknął a na ziemi zapanowała ciemność Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or zupa ogórkowa 28.02.02, 10:43 neona napisał(a): > a tu okazało się > że Zygmunt Mirafiori > obudził się i ze zdziwieniem stwierdził że zamienił się nie w potwornego robaka > lecz w słońce > zmrużył oczy > > i ze strachu je zamknął > a na ziemi zapanowała ciemność chyba jesteś na innej planecie u mnie słońce kiwa się leniwie i przeciąga i chce zupy ogórkowej już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio pomidorowka rulez IP: 194.181.183.* 28.02.02, 10:57 dziendobry slonie co po betonie galopuja abecadlem a pomidorowka zawija swistaki wot, los taki nijaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: kawusia.. IP: 212.160.117.* 28.02.02, 11:06 słowa w rymy w każdej chwili A Ci co nie wierzą Oby uwierzyli.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witaj gutku 28.02.02, 11:09 wczoraj była pomidorówka niezła z niej krzyżówka dla leniwych podajesz z ryżem czy z makaronem? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or rosole oko 28.02.02, 11:38 kwik napisał(a): > chyba jesteś na innej planecie > u mnie słońce kiwa się > leniwie > i przeciąga to proste na mojej planecie nie ma słońca bo ta co świeciła poszła sobie (właściwie sam ją wyrzuciłem) i stąd jestem neoną bo sam świecę (klisze duchowe) i mroczne drogi rozwoju > i chce zupy ogórkowej > już a ja rosół Odpowiedz Link Zgłoś
kwik be kwik or bawole zawodzenie 28.02.02, 11:42 neona napisał(a): > na mojej planecie nie ma słońca > bo ta co świeciła poszła sobie > (właściwie sam ją wyrzuciłem) > i stąd jestem neoną Babo Jago w neonowej skórze gruby pancerz? > a ja rosół bez oczek bo ich wzrok zabija wczesnym przedpołudniem a tęczówki skrzą się humorem Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or ciao ciao italia 28.02.02, 11:52 kwik napisał(a): > gruby pancerz? jak skóra węża... sa dwa rodzaje grubego pancerza 1- prawdziwy - gruboskórni menele 2- udawany - wrażliwość okryta grubą skórą - patrz Jesienin .... rosół i magi tłusty jak sukiennice i świnie w Świebodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or ja sem netoperek :) 28.02.02, 12:02 neona napisał(a): > > gruby pancerz? > jak skóra węża... całe szczęście, że nie na stałe bo inaczej trzeba by zostać kowalem a tak już jesteś > rosół i magi > tłusty jak sukiennice > i świnie w Świebodzinie miodowe rzodkiewki i morze margerity w każdym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or ja jsem napletek :) 28.02.02, 12:48 kwik napisał(a): > neona napisał(a): > > > gruby pancerz? > > jak skóra węża... > całe szczęście, że nie na stałe > bo inaczej trzeba by zostać kowalem > a tak już jesteś i am what i am for the rest motherfuckers i don't give a damn > miodowe rzodkiewki > i morze margerity > w każdym miejscu lubisz te tekile opowiedzialbym ci jedna historie ale za duzo tu oczu ...oczu nie smiem napotkac w sennym krolestwie smierci... albo tak ci ja opisze dotarlem do dziwnego baru za polnocna granica kraju w ktorym urodzila sie tekila w srodku pijany barman jedna dziwka i brodacz militarny podchodze a ta pani podpuszcza mnie zebym napil sie ich tekili mi dwa razy nie trzeba powtarzac wychylilem a oni zaczeli sie smiac potem pani powiedziala ze jak wypije druga to... nie skorzystalem ale wypilem potem ze trzecia to bede prawdziwym macho wypilem i wlaczylem szafe grajaca chyba springsteena brodacz zaczal kwikac po sali a przde mna barman postawil kolejna kolejke sobie sam nalal i powiedzial ze jak wypije 7 shotów to bede mowil po hiszpansku uśmiechnałem się ale rzeczywiscie po jakims czasie wypilem 7 zamawiajac 8 rzeklem tyle ile znalem espaniol kepasa senior, cośtam tekila porfavor i barman zbaranial a potem tylko pamietam jak ktos mnie wiozl takim duzym samochodem tam gdzie mieszkalem a jechalismy jak w zagubionej autostradzie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or a ja nie :) 28.02.02, 12:53 neona napisał(a): > i am what i am > for the rest motherfuckers i don't give a damn czasem tego też słucham na autostradach odnalezionych w testarossie co do historii to powiem Ci tylko tyle: znam tego barmana Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or wczoraj był HoloUbek w tvPolonia:) 28.02.02, 13:59 kwik napisał(a): > co do historii to powiem Ci tylko tyle: > znam tego barmana to pewnie pamietasz gdzie pracowal i jak cie wyrzucal po 2 w nocy bo nie chcialas wyjsc tylko grac w rzutki kulami do kregli Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or have you seen your mother b.:) 28.02.02, 14:14 neona napisał(a): > i jak cie wyrzucal > po 2 w nocy uściślając po 5 nad ranem. > bo nie chcialas wyjsc > tylko grac w rzutki > kulami do kregli i w związku z tym ta instytucja już dzisiaj nie przyjmuje nowych gości po post przecie mamy teraz na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or tie your mother down:) 28.02.02, 15:13 i tak to się toczy jak mgła na oczy a już trzecia i jeszcze pare godzin do końca odsiadki jak zawsze TFUrczej wypijmy kawę na ławę ps ładną masz mamę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or but everybody should:) 28.02.02, 15:21 neona napisał(a): > i jeszcze pare godzin do końca odsiadki a ten klawisz łypie spod oka rosół mu się wylewa > ps > ładną masz mamę? najładniejszą na świecie a jak ładnie się uśmiecha. łaskotki spod klatki schodowej Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or kochana wskakuj na barana :) 28.02.02, 15:45 kwik napisał(a): > a ten klawisz łypie > spod oka > rosół mu się wylewa a wtedy schyla się po mydło zrymowany zbój co nam spać nie daje i flirt ubija celowo gdy w celi zamknięci steśmy zamknęłabyś się w celi na miesiąc żeby zobaczyć jak to jest (bez kamer) ? > > ładną masz mamę? > najładniejszą na świecie > a jak ładnie się uśmiecha. no to mamy te same mamy ale przecież ja zawsze byłem sam > łaskotki > spod klatki > schodowej i kilka kamieni w okienko dzieweńko Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or neona co podaje się za Gwidona :) 28.02.02, 16:00 neona napisał(a): > zamknęłabyś się w celi na miesiąc > żeby zobaczyć jak to jest > (bez kamer) towarzyszu neonie, trzeba byłoby wziąc pod rozwagę kilka czynników i okoliczności sprzyjających: zależy gdzie, zależy z kim, zależy po co. i nie w celi. > no to mamy te same mamy > ale przecież ja zawsze byłem sam kłamiesz oszuście puszczę Cię po chruście na bosaka za karę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio soap opera za 3 grosze IP: 194.181.183.* 28.02.02, 16:09 mydlo maslane nabilo piane neonie drogi nie schylaj sie po mydlo bo ostatnich gryza psy a z worka wychodzi szydlo (afe!) kwik napisał(a): > neona napisał(a): > > zamknęłabyś się w celi na miesiąc > > żeby zobaczyć jak to jest > > (bez kamer) > > towarzyszu neonie, trzeba byłoby wziąc pod rozwagę kilka czynników i okolicznoś > ci > sprzyjających: zależy gdzie, zależy z kim, zależy po co. > i nie w celi. > > > no to mamy te same mamy > > ale przecież ja zawsze byłem sam > > kłamiesz > oszuście > puszczę Cię po chruście > na bosaka > za karę > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik niepoważna historia za darmo 28.02.02, 16:13 gucio wariuje bo mu mydło nie smakuje a szydłem pokąsamy go po łopatkach Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: soap opera za 6 pesos 28.02.02, 16:19 Gość portalu: gucio napisał(a): > mydlo maslane > nabilo piane > neonie drogi > nie schylaj sie po mydlo > bo ostatnich gryza psy > a z worka wychodzi szydlo > (afe!) bita piana jak śmietana wyłuskujemy spomiędzy wierszy prawdy to jest zen w czystej postaci i choć ta postać nie ma postaci właściwej bo każda jest właściwa to prowadzi do uświadomienia do zobaczenia w Maju (albo w Maji..:) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or nię noszę parasola :) 28.02.02, 16:16 kwik napisał(a): > towarzyszu neonie, trzeba byłoby wziąc pod rozwagę kilka czynników i okolicznoś > ci > sprzyjających: zależy gdzie, zależy z kim, zależy po co. > i nie w celi. ze mną just to see w Buenos Aires > > no to mamy te same mamy > > ale przecież ja zawsze byłem sam > > kłamiesz > oszuście > puszczę Cię po chruście > na bosaka > za karę ale innych tatów a ja nie kłamie ino przeinaczam wyobrażam dywaguję parafrazuję insynuuję i usynawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or nie wiem :) 28.02.02, 16:25 neona napisał(a): > ze mną > just to see > w Buenos Aires to see what? you? you cię widzę teraz > a ja nie kłamie > ino przeinaczam > wyobrażam > dywaguję > parafrazuję > insynuuję > i usynawiam a imię jego 44 ampery ożenione z ohmami e tam wszystko zostanie w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: be kwik or aliwederczi :) 28.02.02, 16:42 kwik napisał(a): > to see what? > you? > you cię widzę teraz raz dwa trzy baba jaga patrzy ide do domu nie powiem nikomu basta Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: be kwik or buzi w czółko :) (n/txt) 28.02.02, 16:49 niespodzianka: > basta wymieszana z pastą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio do kiczola w temacie pomidorowki IP: 194.181.183.* 28.02.02, 12:55 pomidorowka odeszla gucio tesknic i pic i pic i pic zalewajka jedna Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: do gucioła w temacie przechodzonej pomidorowki 28.02.02, 12:58 a ziemniakiem ją, ziemniakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do gucioła w temacie przechodzonej pomidorowki IP: 194.181.183.* 28.02.02, 13:00 kwiku? no co ty? ziemniakiem w pomidorowke? g kwik napisał(a): > a ziemniakiem ją, ziemniakiem! > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: do gucioła w temacie przechodzonej pomidorowki 28.02.02, 13:04 tak po złości, że odeszła :))) Odpowiedz Link Zgłoś