envi 10.05.04, 00:00 zastanawiam się i nie wiem,czy w krajach konserwatywnie islamskich albo w tej kulturze w ogóle istnieje prostytucja?a jeśli tak to czy jest taka jak w kulturze zachodu?jak tam to funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alibaba Re: islam a prostytucja IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 10.05.04, 00:28 nie ma prostytucji, hiv, aborcji itd. jak sie nie podoba to nich siedzi na d.... w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laika Alibaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:16 a na czyjej dupie mam siedziec i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monmal Re: islam a prostytucja IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.05.04, 01:00 Zapewniam cię, że tam istnieje wszystko to co u nas, zarówno złe, jak i dobre. A prostytucja- była zawsze i wszędzie, jest wszędzie i będzie zawsze i wszędzie. Z tą różnicą, że Ty w tradycyjnym środowisku w kraju islamskim byłabyś już uważana za prostytutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: islam a prostytucja 10.05.04, 07:42 A czy te prostytutki pracuja w chustach na glowie czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: islam a prostytucja 11.05.04, 21:10 interesuje mnie raczej czy istnieje tam płatna miłość.to że ktoś uważa mnie za prostytutkę nie znaczy że nią jestem.no bo jeśli tam kobiety muszą chodzić w chustach na głowie,nie mogą rozmawiać z obcymi mężczyznami,to jak to tam wygląda?czy one to robią w chuście?jakoś tego nie potrfię sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: islam a prostytucja IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.04, 21:29 envi napisała: >czy one to robią w chuście?jakoś tego nie potrfię sobie wyobrazić. niektorzy robia TO na przyklad w skarpetach, koszuli nocnej, podkoszulce etc. wiec dlaczego one nie moglby robic tego w chuscie? a powaznie mowiac to niewiem jak wyglada platna milosc w islamie zapewne prostytucja istnieje, moze tylko mniej oficjalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: islam a prostytucja 11.05.04, 21:36 ponawiam pytanie,jesli ktoś wie coś konkretnego na ten temat to będę bardzo wdzięczna.heh,moze napisze na ten temat prace magisterska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: islam a prostytucja IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.04, 22:54 www.republika.pl/krisnow/prost.html na dole jest adres mailowy do autora opracowania moze on bedzie znal odpowiedz na nurtujace Cie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m jeszcze jeden link IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.04, 23:08 free.art.pl/artmix/archiw_6/10_03aszymanska.html mysle, ze tutaj bardziej konkretnie autorka napisala Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dzięki! 11.05.04, 23:42 nie ma za co:-) na wszystkich oficjalnych stronach dot.islamu temat prostytucji jest pominiety, no albo ja po prostu zle szukam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annb brak wiadomości? 12.05.04, 17:33 może dlatego że tam gdzie obowiązuje szariat wszelkie stosunki nie będące małżeńskimi mogą zakończyć się karą ś mierci? www.amnesty.org.pl/index.php/ai/content/view/full/806 www.amnesty.org.pl/index.php/ai/content/view/full/781 Odpowiedz Link Zgłoś
owca i jeszcze jeden :-) 12.05.04, 17:53 tu jest bardzo ciekawie napisane www.planetaislam.com/kobiety/islamvsinne/8.html cała praca 'Kobieta w tradycji Islamskiej i Judeochrześcijańskiej' tutaj: www.planetaislam.com/kobiety/islamvsinne/index.html pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś