iebakolesny 05.06.11, 13:07 nie są tak idealne jak same by tego chciały, nie ma co ukrywać: próżne, zadufane w sobie, wyniosłe księżniczki - taka jest większość prawda to czy nie? (dziękuję lolci-olci za pomysł na wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: kobiety 05.06.11, 13:14 dobrze, że mężczyźni są mężni i szlachetni :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: kobiety 05.06.11, 18:34 ha! ostatnio w tramwaju widziałam chłopaka dwadzieścia kilka lat siedział z rowalonymi jajkami a obok stała kobieta ok sześćdziesięciu kilku lat, zgarbiona. Nawet nie spytał sie kobiety czy chce usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 07.06.11, 15:09 biedna staruszka, postała kilka minut w tramwaju, ojojoj, świat się zawalił Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kobiety 07.06.11, 19:19 60 pare lat to wcale nie staruszka - o staruszce mozna mowic po 80ce Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 07.06.11, 19:36 acha, słówek się czepiasz? no to zapraszam trochę niżej (w tym wątku), tam ktoś strzelił całkiem niezłego ortografa :) zależy jak kto się starzeje :P Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: kobiety 05.06.11, 13:14 a większość facetów ma małego większość dzieci jest nie do zniesienia większość użytkowników tego forum nie ma życia prywatnego prawda to, czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: kobiety 05.06.11, 13:17 tylko zamienilabym slowo wiekszosc na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: kobiety 07.06.11, 16:25 glka napisała: > a większość facetów ma małego nie > większość dzieci jest nie do zniesienia nie > większość użytkowników tego forum nie ma życia prywatnego > nie wiem > prawda to, czy nie? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kobiety 05.06.11, 14:11 Lubicie takie, a nawet jeśli wasz stosunek do takich nie jest na plus, to na pewno nie jest tez na minus. Liczy się co innego w kobiecie. Poza tym jeśli taka księżniczka jest po waszej stronie to jest super. Gorzej jak was taka nie koffa. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobiety 05.06.11, 17:52 Księzniczki dla książąt są, a nie dla ie...ków. O. I jeśli go nie koffa, to słusznie czyni! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: kobiety 05.06.11, 17:54 Księzniczki dla książąt są, a nie dla ie...ków. To sie zgadza, ale w Europie na serio wszyscy traktuja hasla rownosci milosci i braterstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobiety 05.06.11, 18:02 kochanic.a.francuza napisała: > Księzniczki dla książąt są, a nie dla ie...ków. > > To sie zgadza, ale w Europie na serio wszyscy traktuja hasla rownosci milosci i > braterstwa. Miłości tak - ale nie ie...ctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 05.06.11, 20:48 widzę, że ktoś tu się doszukuje drugiego dna, hahahaha :P Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 05.06.11, 20:49 forum.gazeta.pl/forum/w,150,125376797,125391698,Re_kobieta_niewygodna_w_uzytku_.html Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 05.06.11, 20:59 nie pochlebiaj sobie, przypadkiem się natknąłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 05.06.11, 21:25 doceniłem twoje obserwacje, be happy now :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: kobiety 05.06.11, 21:29 ale fajne wyszło na to, że jako jedyna nie jestem ideałem !!! ufff będę żyła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 05.06.11, 20:59 to jak się do kogoś odnosi zależy od tego kto mówi, tak wynika z tego co tu piszecie, nienawidzicie mężczyzn, ot co, smutna prawda :P może zostańcie lesbijkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: kobiety 05.06.11, 21:04 Dla zdrowia psychicznego i fizycznego dziękuję, ale pozostanę przy mężczyznach.W gruncie rzeczy fajni jesteście i znam kilka dobrych sposobów na zagospodarowanie was ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 05.06.11, 21:24 bez sensu, zostaw nas i idź precz ;) zwiąż się z jakąś uprzedzoną babą i miejcie dzieci z probówek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: kobiety 05.06.11, 22:00 ale, że co? że niby ja? ojjjj kolego ja tylko dbam o własną dupę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kobiety 05.06.11, 21:09 fajnie że jej samokrytyka Cię zainspirowała :P) Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: kobiety 05.06.11, 21:31 Jakie by nie były to i tak fajnie jest uprawiać seks z nimi (niekturymi). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: kobiety 07.06.11, 15:45 > nie są tak idealne jak same by tego chciały, nie ma co ukrywać: próżne, zadufane w sobie, wyniosłe księżniczki - taka jest większość Ja ci tak ladnie podziekowalam za podniesienie zakietu, ktory prawie zgubilam na lotnisku, a ty mi tu wmawiasz, ze wyniosla ksiezniczka jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 07.06.11, 16:18 princessjobaggy napisała: > > nie są tak idealne jak same by tego chciały, nie ma co ukrywać: próżne, z > adufane w sobie, wyniosłe księżniczki - taka jest większość > > Ja ci tak ladnie podziekowalam za podniesienie zakietu, ktory prawie zgubilam n > a lotnisku, a ty mi tu wmawiasz, ze wyniosla ksiezniczka jestem? kochanie przestań, to tylko taki wątek na forum, przecież wiesz, że jesteś najlepsza, the best of the best :) wyluzuj :) mam nadzieję, że nie zapomniałaś o jutrzejszym kinie? ;) tym razem ty stawiasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: kobiety 07.06.11, 15:49 prawda. kobiety sa pasjonatkami gier i gierek zyciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: kobiety 07.06.11, 16:23 To po co faceci się z nimi wiążą? Do seksu podobno ręka wystarcza a od sprzątania i gotowania jest sprzęt AGD. W zasadzie można też wziać się do roboty i zarobić sobie na prostytutkę i gosposię. Ale jak zwykle, zamiast problem rozwiązać to lepiej narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: kobiety 07.06.11, 18:58 a jeśli gosposia i prostytutka też się takie okażą? to wtedy problem pozostanie nierozwiązany... Odpowiedz Link Zgłoś