bonnie79 08.06.11, 22:28 to w końcu jak jest z tym biustem - mał to jaki? kiedy mozna uznać, że ma się biust średni? itd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter2 Re: biust... 08.06.11, 22:29 musimy zrobic zlot. Na tym zlocie wszystkie zdejmiecie staniki, a my zrobimy selekcje. Inaczej sie nie da wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: biust... 08.06.11, 22:32 soulshunter2 napisał: > musimy zrobic zlot. Na tym zlocie wszystkie zdejmiecie staniki, a my zrobimy se > lekcje. Wy to samo z gaciami, i wreszcie się dowiecie, jaki penis klasyfikuje się jako "mały". Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: biust... 09.06.11, 11:27 ja tam nie mam nic przeciwko, tylko co potem? Dobieramy sie w pary? Jakie bedzie kryterium doboru - male z duzymi, male z malymi, duze z malymi czy duze z duzymi? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: biust... 10.06.11, 18:40 myślę, że metoda prób i błędów była by efektywna :P Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: biust... 08.06.11, 22:38 taaa - najpierw musicie przesłać każdej swoje CV - musimy sprawdzić jakie macie kwalifikacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: biust... 08.06.11, 22:30 jak zakladasz stanik, a w nim sie nic nie dzieje... to maly jak widac, ze stanik podtrzymuje go/przytrzymuje w miejscu itpe... ale w staniku jest przerwa miedzy nimi to sredni jak piersi w staniku maja ciasno i stykaja sie... to duzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: biust... 08.06.11, 22:33 tygrysio_misio napisała: > jak zakladasz stanik, a w nim sie nic nie dzieje... to maly > > jak widac, ze stanik podtrzymuje go/przytrzymuje w miejscu itpe... ale w stanik > u jest przerwa miedzy nimi to sredni > > jak piersi w staniku maja ciasno i stykaja sie... to duzy ;] > ale za każdym razem ten sam stanik? bo tak to brzmi > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: biust... 08.06.11, 22:35 nie no...kazdy zaklada swoj ;] malego stanika to ja bym nie wlozyla na siebie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: biust... 08.06.11, 22:35 > jak widac, ze stanik podtrzymuje go/przytrzymuje w miejscu itpe... ale w stanik > u jest przerwa miedzy nimi to sredni O to ja mam średni znakiem tego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ankh_morkpork Roftl :D 09.06.11, 11:05 Ty to chyba nagi biust widujesz tylko u dziewczyn z imieniem kończącym się na jpg? Jestem w stanie w ciągu 10 minut spełnić wszystkie 3 wymienione przez Ciebie kryteria. Wystarczy, że założę po kolei: stanik z miskami za dużymi o np. 3 rozmiary, stanik w moim aktualnym rozmiarze, i stanik z miskami o rozmiar - dwa za małymi. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Roftl :D 09.06.11, 11:44 Daloby sie ten sam efekt osiagnac majac nawet dobry rozmiar ale rozne modele, jedne sciskaja bardziej do srodka, inne inszej.. Z drugiej strony - jak ktos ma faktycznie maly biust, to nie scisnie. Chyba. I z zupelnie innej perspektywy: ciekawa jest roznica postrzegania rozmiaru np. ja uwazam ze mam duzy biust i nie umialabym sobie wyobrazic zycia z wiekszym. Moj facet uwaza ze mam biust rozmiaru sredniego i ze duzy to cos, co ja nazwalabym niezdrowo olbzymim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zemsta.blondynki Re: biust... 10.06.11, 12:15 ja jestem płaską deską, ale jakbym założyła mocno wygąbkowany push-up to też by miały tam bardzo bardzo ciasno i się stykały :D czyli mam jednak duży? :D oł jeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: biust... 08.06.11, 22:32 Dawaj fotę, to Ci powiemy czy masz mały czy średni;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: biust... 08.06.11, 22:34 oj tam, mały, duży czy średni, żaden się nie powinien marnować :D Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: biust... 08.06.11, 22:34 Jak obejmę cały jedną dłonią to mały, jak nie obejmę dwoma to duży. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: biust... 08.06.11, 22:37 > jak widac, ze stanik podtrzymuje go/przytrzymuje w miejscu itpe... ale w stanik > u jest przerwa miedzy nimi to sredni Nie podoba mi się ta teoria. Ale szczerze jako posiadaczka małych cycków, powiem, że to wygodne, nie poci się nic i fajnie wygląda bez stanika. :] Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: biust... 08.06.11, 22:46 Jak się biegnie, to oka sobie podbić nie można. Albo zęba wybić. Odpowiedz Link Zgłoś
ankh_morkpork A masz dłonie pianisty czy norweskiego drwala? /nt 09.06.11, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: biust... 08.06.11, 22:45 Mały, średni, duży. Cycki to nie penis, to nie ma znaczenia - ważne aby były ładne. A tu możecie zobaczyć aktualny ranking :) battleracks.com/index.php#random Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: biust... 08.06.11, 22:51 jan_hus_na_stosie napisał: > a penis nie musi być ładny? > Ostatnio słyszałem że każda cipka jest ładna, więc stoję na stanowisku że te same zasady obejmują penisy. Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: biust... 09.06.11, 09:22 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Mały, średni, duży. > Cycki to nie penis, to nie ma znaczenia - ważne aby były ładne. Jak to nie ma znaczenia? :P Ma i to duże. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: biust... 08.06.11, 23:18 Na pewno nie określając miskę bez podania obwodu. Utarło się, że D-E to biust duży, ale przy obwodzie 60-65 odpowiada biustowi 75B. Dlatego ludzie padają na twarz widząc w opisie miskę g, h i, j, k, ale z niskim obwodem to jest po prostu fajny, duży biust, ale nie taki jakim można zabijać jak niektórzy sądzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: biust... 08.06.11, 23:22 mi mój się podoba, nigdy nie miałam z tego powodu kompleksów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: biust... 08.06.11, 23:49 to ja poprzestanę już na tym bo w tym radosnym przytakiwaniu dojdziemy do obwisłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_zupelnie_inny Re: biust... 09.06.11, 09:43 Jakie to ma znaczenie? Każdy biust może być ładny i atrakcyjny, albo nie. To zależy od właścicielki - odpowiedniego ubrania i prezentacji (nie garbić się!). Dla mnie nie ma nic gorszego niż widok, gdy patrzę na kobietę z boku, a jej brzuch wyprzedza piersi :-( I to w ogóle nie zależy do rozmiaru biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: biust... 09.06.11, 10:07 jeśli mieści się w twoich rękach, to jest mały, jeśli się nie mieści, to jest średni, a jeśli nie mieści się w rękach twojego faceta*, to jest duży. dziękuję za uwagę. *nie dotyczy rąk małysza i innych kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: biust... 09.06.11, 10:25 > jeśli mieści się w twoich rękach, to jest mały, jeśli się nie mieści, to jest ś > redni, a jeśli nie mieści się w rękach twojego faceta*, to jest duży. Zamieszalas. Moje dlonie, a dlonie kobiety o wzroscie 1,80m to calkiem inna kategoria... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: biust... 09.06.11, 11:08 noskont:) jak masz duże dłonie, to pewnie i inne piersi niż ja wzrostu siedzącego psa;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: biust... 10.06.11, 17:14 prawidlowa miara, jedno male ale- faceci tez maja dlonie srednie i bochny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio dawaj zdjecia - to ocenimy :) 09.06.11, 10:35 bo co tu filozofowac "na sucho" to podobnie bezsensowna dyskusja jak dyskusja o roznych wodkach. o tym sie nie dyskutuje - to sie smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankh_morkpork A czy to ma jakiekolwiek znaczenie? 09.06.11, 11:08 Jeśli już, to porównywałabym proporcjonalność biustu do reszty figury jego właścicielki. Jedyne kryterium oceny biustu, jakie moim zdaniem jest sens stosować, to biust dobrze / źle ostanikowany. O! Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: biust... 10.06.11, 15:10 Podejdź pod jakąś budowę i zapytaj budowlańców, oni dokładnie opiszą Ci: co masz duże, okrągłe, jędrne i smakowite, hehe :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: biust... 10.06.11, 19:21 tez mnie rozbawila to ocenianie wielkosci biustow pod wzgledem tego jak stanik sciska piersi hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś