generallo 06.10.07, 12:22 W/G sondażu PBS-u dla tyg. Wprost, PIS ma 41% poparcia PO 36% a LID 17% :) Niewiele potrzeba PIS-owi aby rządzić samodzielnie :( Nie można do tego dopuścić bowiem wtedy, dopiero "kaczorki" zaczną rozrabiać :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfik45 Re: Ratunku !!! 06.10.07, 13:48 I bardzo dobrze ,generallo,cieszę sie z tego,wreszcie bedzie w Polsce porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:31 Tak, w totalitarnym państwie Kaczorów na pewno będzie porządek. Może wprowadzą godzinę policyjną i inne zmiany rodem z komuny, bo aparat państwowy rozwija się w szybkim tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 06.10.07, 18:38 Więc tym bardziej musimy głosować na PO lub LiD, aby te kurduple nie dorawały się do żłobu :( Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Ratunku !!! 08.10.07, 21:06 Chyba jestes za mlody(a),bo nie masz pojecia ,co to takiego totalitarne państwo,ja jako jednostka naprawdę nie czuje sie zagrożony.Nie porownuj rzadow ludzi,ktorzy chca wreszcie posprzatać pospostokomunistyczne brudy i smieci,do mordercow pokroju Hitlera czy Stalina,to calkiem inna bajka:) 9 Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 06.10.07, 18:37 Wtedy ja opuszczę ten zasrany przez kaczki kraj :( Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Ratunku !!! 08.10.07, 21:09 Generallo,bez zalu i szkody dla nikogo,spadaj matolku:)Tylko najpierw zrob maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Ratunku !!! 06.10.07, 23:14 generallo napisał: > W/G sondażu PBS-u dla tyg. Wprost, > PIS ma 41% poparcia PO 36% a LID 17% :) > Niewiele potrzeba PIS-owi aby rządzić samodzielnie :( > Nie można do tego dopuścić bowiem wtedy, > dopiero "kaczorki" zaczną rozrabiać :( Po pierwsze, sondaż przeprowadził Pentor, po drugie, wg niego PO ma 32% poparcia, a po trzecie większość miałaby w nim zarówno koalicja PiS-PO (395 mandatów), jak i PO-LiD (232 mandaty). Nawet przeczytać zwykłej wiadomości ze strony internetowej nie potrafisz. generallo napisał: > Wtedy ja opuszczę ten zasrany przez kaczki kraj :( Najlepiej jakbyś przy okazji odciął się jeszcze od internetu. Wszyscy by się ucieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertychol Re: Ratunku !!! IP: *.eranet.pl 07.10.07, 06:18 Nie cierpię kaczorków ale głosowanie na lsd to dramat i hańba. Lance do boju szable w dłoń Bolszewika goń, goń, goń. Wciąć w pień (oczywiście na karcie wyborczej) komunistów z Elbląga i całej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 07.10.07, 10:59 Ci "wszyscy" to twoja osoba? Lepiej odciąć od nata tych idiotów z Olsztyna, znanych jako Leon.1 i reszta :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 12:00 > Niewiele potrzeba PIS-owi aby rządzić samodzielnie :( > Nie można do tego dopuścić bowiem wtedy, > dopiero "kaczorki" zaczną rozrabiać :( Ty się lepiej modl, żeby PiS wygralo, o tylko za ich rządów jest szansa na przekop. Zrób to dla swojego miasta, a nie jakichś tam posperelowskich sentymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 07.10.07, 12:17 gość portalu Elbinger napisał(a); Ty się lepiej módl żeby PIS wygrało, o tylko za ich rządów jest szansa na przekop :) Oj, kolego Elbinger Kaczki ci już mózg wyprały :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 19:52 > Oj, kolego Elbinger Kaczki ci już mózg wyprały :( A tobue "Czterej pancerni"... Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Ratunku !!! 08.10.07, 21:12 Proponuje nie dyskutowac z osoba bez matury:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Ratunku !!! 09.10.07, 22:01 Generallo,nie matura swiadczy o czlowieku,to zwykly papier,wazne co masz pod lepetyną.Ja ją mam,ale to bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 11.10.07, 18:43 Ważne słowa powiedziałeś, ja mimo że narazie jestem bez matury, ale ci co mnie znają wiedzą że mogą na mnie polegać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 07:49 W twoim. Przecież to język "cxzerwonych". Wiesz co niemcy pisali w 1945, gdy ruskie wpadły do Prus Wschodnich? "Chrońcie nasze matki i dzieci przed czerwonymi bestiami" - to hasło idealnie psauje do obecnej kampaniii wyborczej. Wybij sobie z głowy ten cały PZPR (czyt. LiD)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 09.10.07, 18:23 No ładnie się pracuję :( Bo chyba o tej porze byłeś w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 20:51 Tak i zalamywaliśmy się nad twoimi "czerwonymi" poglądami ze znajomymi... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Ratunku !!! 11.10.07, 18:42 Jak się twój szef dowie o tym że się obijasz w pracy, to cię wywali na bruk :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:30 ale najpierw pochwali za tępienie czerwonych na każdym kroku i to się liczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedzielnyZhej Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:01 Juz lepiej niech wzrosnie bezrobocie. I tak doje cyca z budżetu pewnie Wybierajcie LiDowcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crac Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:02 Skad sciagnales ten zart ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12e Re: Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:04 To sie nie liczy. Radni Elblaga podpowiadaja Odpowiedz Link Zgłoś