tora83 21.06.11, 15:16 ... to sraczka. Wydobrzalam po rozstaniu, mimo, ze ex dzwoni, pisze i placze, ze chce wrocic. Poznalam kogos. Pelna fascynacja obustronna, ale "ktos" ma dziewczyne ... Nosz kurna no, to sie nazywa miec szczescie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:23 encanto1960 napisał: > To odbij :-) Nie chce sie wpi....lac, miedzy wodke z zakaske ... mam to juz za soba ... nie lubie :( Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:28 To cierp cialo , skoro nie chciało.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:21 No ale ludzie sie przeciez rozstaja, szczegolnie kiedy jedna osoba pozan kogos z kim polaczy ja pelna fascynacja obustronna. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:24 asqe napisała: > No ale ludzie sie przeciez rozstaja, szczegolnie kiedy jedna osoba pozan kogos > z kim polaczy ja pelna fascynacja obustronna. JEsli tak zdecyduje ... ok ... ale ja nie chce do tego przykladac reki ... Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:30 asqe napisała: > Poncjusz Pilat ;) ajj tam :) szkurna no .... co tu robic? a moze nic nie robic? Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:35 Kilka razy dobrze , a on juz sam wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:36 encanto1960 napisał: > Kilka razy dobrze , a on juz sam wybierze. Dobrze co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:38 Nie wazne co, wazne, ze dobrze :) A tak serio, to ja bym raczej nic nie robila, oprocz jakiegos dalszego delikatnego okazywania tej mojej fascynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:41 asqe napisała: > Nie wazne co, wazne, ze dobrze :) > A tak serio, to ja bym raczej nic nie robila, oprocz jakiegos dalszego delikatn > ego okazywania tej mojej fascynacji. No i chyba to jest klucz ... Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 16:58 encanto1960 napisał: > Ale nie pasujacy:-) Masz lepszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 21:45 podobno szczesciu trzeba pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:37 No poczeeeekaaaj...może go rzuci :D Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:40 normalka życie jest xujowe, a panowie to fiutki powiedział Ci chociaż sam o tej lasce? czy niechcący z niego wyciągnęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:41 piataziuta napisała: > normalka > życie jest xujowe, a panowie to fiutki > > powiedział Ci chociaż sam o tej lasce? czy niechcący z niego wyciągnęłaś? Powiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 15:47 chociaż tyle bosze jakie wszystko jest złe i xujowe! Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie gdzie sieją 21.06.11, 15:42 takie idiotki? a na sraczkę, to najlepsze są parówki z dżemem zapite mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: gdzie sieją 21.06.11, 15:43 wez_sie napisał: > takie idiotki? > > a na sraczkę, to najlepsze są parówki z dżemem zapite mlekiem Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 16:06 Ja to jednak znam sie na kobietach. Pisalem, ze dlugo bez penisa nie wytrzymasz? Pisalem. Szybko zaczelas szukac nowego. Kochalas w ogole eksa? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 16:08 kombinerki.pinocheta napisał: > Ja to jednak znam sie na kobietach. Pisalem, ze dlugo bez penisa nie wytrzymasz > ? Pisalem. > > Szybko zaczelas szukac nowego. > > Kochalas w ogole eksa? Nie szukalam nikogo, sam sie napatoczyl .... Kochalam ... kochalam ... Wrzucilam Ci ladny link z Twoja ulubienica - Anna Cz, ale wywalili ... chcesz na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 16:59 encanto1960 napisał: > A jak długo dobrzałaś? 3 tygodnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 17:23 Widzialem. Ladne, ale nie spiewala dla mnie, wiec sie nie liczy. Jezeli gosc bylby singlem i bylby toba zainteresowany to nie mialabys problemow by pojsc z nim do lozka? Myslisz, ze eksa moze zabolec, jezeli zobaczy cie na miescie z nowym gachem? Myslalas o tym czy jest ci to obojetne? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 17:30 kombinerki.pinocheta napisał: > Widzialem. Ladne, ale nie spiewala dla mnie, wiec sie nie liczy. A dla kogo jak nie dla Ciebie? :) > > Jezeli gosc bylby singlem i bylby toba zainteresowany to nie mialabys problemow > by pojsc z nim do lozka? Pewnie nie po 2 dniach znajomosci ... ale ogolnie nie mialabym. > > Myslisz, ze eksa moze zabolec, jezeli zobaczy cie na miescie z nowym gachem? My > slalas o tym czy jest ci to obojetne? Zdecydowanie by zabolalo. Tak uwazam. Wychodze jednak z zalozenia, ze mial szanse, nie skorzystal z niej, bo nie mogl/nie chcial/nie umial (niepotrzebne skreslic). Nie moze to byc jednak wyznacznikiem moich decyzji ... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 17:41 > A dla kogo jak nie dla Ciebie? :) Ma zapewne jakichs kochankow czy kochanki. Wszystko jedno. Ostatnio przegladalem cafe.pl i wylapalem fajna panne. Tez moglbym sie zakochac. Chyba kochliwy jestem ostatnio. > Pewnie nie po 2 dniach znajomosci ... ale ogolnie nie mialabym. Czyli nic juz do eksa nie czujesz? Masakra. Konczy sie zwiazek i zaraz nowych facetow, ktorych praktycznie sie nie zna, wpuszcza sie do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 17:47 kombinerki.pinocheta napisał: > > A dla kogo jak nie dla Ciebie? :) > > Ma zapewne jakichs kochankow czy kochanki. Wszystko jedno. Ostatnio przegladale > m cafe.pl i wylapalem fajna panne. Tez moglbym sie zakochac. Chyba kochliwy jes > tem ostatnio. Eee nie odpuszczaj tak latwo. Ostatnio ja poznalam w realu. Wyglada swietnie. Az jej nie poznalam :) > > > Pewnie nie po 2 dniach znajomosci ... ale ogolnie nie mialabym. > > Czyli nic juz do eksa nie czujesz? > Masakra. Konczy sie zwiazek i zaraz nowych facetow, ktorych praktycznie sie nie > zna, wpuszcza sie do lozka. Nikogo nie wpuscilam.... i poki co nie zamierzam. Dostalam po d*pie od exa .... wiec co ..? mam go jeszcze zalowac? or something? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 18:00 > Nikogo nie wpuscilam.... i poki co nie zamierzam. Dostalam po d*pie od exa .... > wiec co ..? mam go jeszcze zalowac? or something? Ale napisalas, ze nie mialabys problemu. Moze nie tak szybko, ale jednak. Najpierw seks, a pozniej jak gosc jest dobry w te klocki to zwiazek, ewentualnie cos innego? Nie wiem co ci zrobil i mnie to nie interesuje, ale jezeli mocno namieszal to oczywiscie nie zalowac goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 18:16 kombinerki.pinocheta napisał: > > Nikogo nie wpuscilam.... i poki co nie zamierzam. Dostalam po d*pie od ex > a .... > > wiec co ..? mam go jeszcze zalowac? or something? > > Ale napisalas, ze nie mialabys problemu. Moze nie tak szybko, ale jednak. Przepraszam, ale ja nie z tych, co z seksem czekaja do slubu ... > > Najpierw seks, a pozniej jak gosc jest dobry w te klocki to zwiazek, ewentualni > e cos innego? Wbrew pozorom to nie az tak istotne. Jesli nie ma drastycznych roznic w temperamencie wszystko jest ok :) Inne rzeczy sa wazniejsze .... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 18:30 > Przepraszam, ale ja nie z tych, co z seksem czekaja do slubu ... Nie musisz przepraszac. Buk patrzy, a jak patrzy to widzi. > Wbrew pozorom to nie az tak istotne. Jesli nie ma drastycznych roznic w tempera > mencie wszystko jest ok :) Inne rzeczy sa wazniejsze .... Np jakie? Przeciez kobiety zakochuja sie w seksie, czuja przywiazanie do dobrych kochankow i tacy maja pierwszenstwo. Jak mozesz mowic, ze to nie ma znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 18:35 kombinerki.pinocheta napisał: > > > Np jakie? > Przeciez kobiety zakochuja sie w seksie, czuja przywiazanie do dobrych kochanko > w i tacy maja pierwszenstwo. Jak mozesz mowic, ze to nie ma znaczenia? Troskliwosc, opiekunczosc, oddanie, troska ... W lozku bywalo roznie, mialam lepszych kochankow ... choc narzekac tez nie moglam. Nie wiem jakie kobiety zakochuja sie w seksie, ja nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 21:43 > Nie wiem jakie kobiety zakochuja sie w seksie, ja nie :) Zaraz mi bedziesz tlumaczyc, ze zakochujesz sie w jego odpowiedzialnosci czy tez oddaniu. Nigdy nie wracalas po dobry seks? Nigdy sie nie uzaleznilas od goscia, ktory dobrze siusiakiem wymachiwal? Po dobry seks kobiety zawsze wracaja, a goscie, ktorzy dobrze bzykaja zawsze tych odpowiedzialnych, troskliwych wypra. To dziala na tej zasadzie, ze dobrzy bzykacze sa na pierwszym miejscu u kobiet i kobiety chetnie z nimi sie wiaza, pod warunkiem oczywiscie, ze goscie poza tym cos jeszcze reprezentuja, ale dobry bzykacz ZAWSZE wygra z gosciem, ktory jest troskliwy, ma poczucie humoru, kase czy gest. Gdyby tak nie bylo to kobiety nie rozplywalyby sie tak nad swoimi dobrymi kochankami, nie rozmawialy tyle o seksie, nie wracaly po wiecej. Jestes nastepna, ktora mi wciska kit, a juz prawie cie polubilem. Ze tez nie znajdzie sie zadna, ktora napisze wprost o bo chodzi tylko kazda sprzedaje glodne kawalki. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 21:46 Jeszcze dodam, ze: >ale dobry bzykacz ZAWSZE wygra z gosciem, ktory jes > t troskliwy, ma poczucie humoru, kase czy gest, ale nie potrafi dobrze bzykac >Gdyby tak nie bylo to kobiety n > ie rozplywalyby sie tak nad swoimi dobrymi kochankami, nie rozmawialy tyle o se > ksie, nie wracaly po wiecej. Domyslam sie, ze jednak orgazm to wieksze doznanie niz zakupy, odebranie dzieci przez partnera z przedszkola czy smieszny kawal czy ironiczna docinka chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 22.06.11, 07:45 kombinerki.pinocheta napisał: > > Domyslam sie, ze jednak orgazm to wieksze doznanie niz zakupy, odebranie dzieci > przez partnera z przedszkola czy smieszny kawal czy ironiczna docinka chlopaka > . Dobry orgazm to ja sobie sama umiem zapewnic, uwierz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak nie urok ... 22.06.11, 16:56 > Dobry orgazm to ja sobie sama umiem zapewnic, uwierz mi... Po co w takim razie wskakiwac nowemu kolesiowi do lozka? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 22.06.11, 17:49 kombinerki.pinocheta napisał: > > Dobry orgazm to ja sobie sama umiem zapewnic, uwierz mi... > > Po co w takim razie wskakiwac nowemu kolesiowi do lozka? A wskoczylam?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak nie urok ... 22.06.11, 07:44 kombinerki.pinocheta napisał: > > Jestes nastepna, ktora mi wciska kit, a juz prawie cie polubilem. > Ze tez nie znajdzie sie zadna, ktora napisze wprost o bo chodzi tylko kazda spr > zedaje glodne kawalki. A Ty zdaje sie z tych, ktorzy mimo argumentow i tak wiedza swoje i wiedza najlepiej! Uwielbiam takich :) cale szczescie, ze sie jednego takiego wlasnie pozbylam ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Jak nie urok ... 21.06.11, 17:48 poczekaj chwilę i czas pokaże, jak sam rozejdzie się z partnerką, to spróbuj się związać. Jak to typ na lubiący na dwa fronty albo niezdecydowany czego chce, to kopnij go w d. Ceń swój czas;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Jak nie urok ... 22.06.11, 17:55 Spróbuj spiknąć tą dziewczynę z eksem. Może feromony zadziałają. Odpowiedz Link Zgłoś