envi 14.05.04, 23:54 dawno się już tak nie czułam,napiszecie jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .................. Re: grzeczna IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.05.04, 06:23 Bo juz spod grzecznej kontroli mamusi i tatusia sie wymknelas niegrzecznico jedna. Pewnie te lobuzy co sie kreca kolo ciebie wola te niegrzeczne, i to oni nie daja ci sie poczuc grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: grzeczna 15.05.04, 13:43 nie robię jakiś niegrzecznych,złych rzeczy.Tylko grzeczne to kojarzy i się z dzieckiem i chyba jako dziecko ostatnio czułam się grzeczna.Ktoś wam,dorosłym ludziom mówi że powinniście być grzeczni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: grzeczna IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.05.04, 04:48 Mnie nie trzeba mowic. Ja zawsze staram sie byc grzecznym, bo niegrzecznego, grzeczna dziewczyna pogoni jak wscieklego pieska. Ja oczywiscie tylko udaje grzecznego, a tak naprawde to ja aniolkiem nie jestem. Dziwie sie tylko, ze jakos mi sie to ciagle udaje. A Ty skoro nie robisz zlych rzeczy, to jestes grzeczniutka. Pewnie dlatego nie musisz sie nia czuc. U Ciebie to juz naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: grzeczna IP: *.lodz.mm.pl 16.05.04, 19:48 ja tam nigdy nie była grzeczna i choć za to obrywałam i tak robiłam swoje, mamusia mówi: Nie biezanoś kbka bo wrzątek jest,zaniose swoje i jak wróce twoje też zaniose...mama wyszła a dziecko co robi-łapie kubek i chlup, ryk, płacz bąble na rękach,a potem to samo;) Ale teraz jak człowiek jest starszy słowo niegrzeczna nabrało całkieeem innego znaczenia:P Odpowiedz Link Zgłoś