zawsze-soffie 12.07.11, 17:03 Widziałyście kiedyś mężczyznę - sprzedawce w sklepie spożywczym ( nie właściciela, który zastępuje raz na ruski rok swoją pracownicę) tylko normalnego etatowego sprzedawcę w sklepie spożywczym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: sklep spożywczy 12.07.11, 17:07 Tak.. nie jest to jakies dziwne.. ba! widzialam nawet kasjera w Biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: sklep spożywczy 12.07.11, 17:12 Tak, u mnie jest dwóch - w wieku ok. 25 lat. Było do niedawna trzech, ale ten trzeci poszedł do pracy w banku. Wszyscy są po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sklep spożywczy 12.07.11, 17:13 Tak. W jarzynowym małym. Nie jest właścicielem, nie jest po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: sklep spożywczy 12.07.11, 17:15 tak, w moim osiedlowym jest od zarania dziejów :) w supermarketach też często widuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury Re: sklep spożywczy 12.07.11, 18:11 tak widziałam :D ale musiałam się chwilę zastanowić, bo faktycznie to taki żeński 'zawód'. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: sklep spożywczy 12.07.11, 19:33 Ludzie! Tacy mlodzi , a przesiaknieci stereotypami jak stauszkowie z Zadupia Dolnego. Szczeka opada. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: sklep spożywczy 12.07.11, 20:34 daje stowe jak mi pokazesz kobiete szambonurka. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: sklep spożywczy 12.07.11, 21:42 Tak, w jeżyku i parę razy w żabce. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: sklep spożywczy 13.07.11, 12:39 a na jakim osiedlu mieszkasz? tak z ciekawosci sie pytam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: sklep spożywczy 13.07.11, 12:47 mieszkałam na Wysokim Stoczku i to tam był (jest) ten pan pana pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: sklep spożywczy 13.07.11, 12:53 a ja na Wygodzie ;] i to tu niedaleko jest pan w Biedronce (choc ostatnio sporadycznie, awansowal moze) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: sklep spożywczy 12.07.11, 21:55 eeee nie... ale ja latam po wielkich marketach, wiec pan z dzialu ogrodniczego sie nie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: sklep spożywczy 13.07.11, 00:44 widuję- czescie to kobiety, ale na magazynie sklepu czesciej mezczyzn widuje mnostwo facetow na dziale rybnym, kasie, na alkoholach, miesnym- choc tu czesto kobiety piekarzy widuje najczesciej mezczyzn- teraz to do mnie dotarło i rozkladacze pulek sklepowych sa płciowo wymieszani ale za to na promocjach nie widywala mezczyzn, a szkoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: sklep spożywczy 13.07.11, 01:38 Na promocjach to widuje sie chude mlode laski. To dla facetów. Dla kobiet nie ma nic. A szkoda.Lekcewazenie 50% klientów zawsze odbije sie sporá czkawká. Wiéc-ciacha dla pan-i na promocje! Odpowiedz Link Zgłoś
recomena Re: sklep spożywczy 13.07.11, 12:34 Naturalnie, że tak. Niejednokrotnie w Żabce można trafić na facetów, choć faktycznie znacznie częściej sprzedają kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
onemelka Re: sklep spożywczy 13.07.11, 12:47 Tak, i to w kilku miejscach. Niestety nie był to młody chłopak a troszkę starszy gość około 40 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: sklep spożywczy 13.07.11, 12:51 ja widziałem w rybnym. spożywczy to? Odpowiedz Link Zgłoś