ka-mi-la789 Re: mam nadzieje, ze juz powymierali 01.08.11, 14:54 Osobiście znam kilku. Nic nie słyszałam o ich śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: mam nadzieje, ze juz powymierali 02.08.11, 00:59 nooooooo... myślałam, że Cię polubię, ale jednak nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
szymizalogowany ja jezdem fanem depeszuff.. 01.08.11, 13:55 najbardziej lubiem tom piosenkem gdzie typ chodzi po zakopanem przebrany za ksiendza Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: ja jezdem fanem depeszuff.. 01.08.11, 19:38 szymizalogowany napisał: > najbardziej lubiem tom piosenkem gdzie typ chodzi po zakopanem przebrany za ksi > endza Też moja ulubiona. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 15:53 wypiąć pierś do orderu, czy tyłek do skopania?;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 16:03 mozez wypiac skrzynke mailowa do zapchania :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 16:07 taaa.. a potem będzie że u nas takie są zwyczaje że kto wypina ten dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 15:56 ja się nie kwalifikuję na fana, bo nie lubię pierwszych płyt, ale dalsze owszem i byłam na koncercie, to prosz mi coś odpalić. Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 16:01 Fanka to zbyt duże słowo. Słuchałam ich w czasach licealnych. Czasami lubię posłuchać, ale niezbyt często. Najbardziej depresyjny kawałek wszech czasów ;) www.youtube.com/watch?v=xT4Kw3A0pHI Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 18:15 Mam fotke z Martinem, i te fotke, wydrukowana, mam przez Martina podpisana, jakies dwa tyg pozniej:) I autograf Dave'a tez mam. I bootlegi zbierane zazdrosnie. I koszulke zrobiona wlasnym sumptem (znaczy przez agencje ktora dla mnie pracowala zawodowo i sie chcieli podlizac) I jakies 12 koncertow zaliczonych po roznych stronach Europy. Stare czasy. Teraz juz mi przeszlo, ale muzyke i imprerzy DM caly czas lubie:) A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 19:29 słucham od czasu do czasu, choć nie jestem zażartą fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
mamon3 Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 19:46 Dziś w trójce leciało in your room - gdzieś o tej godzinie co to piszesz. genialne. pamiętam jak stałem pod sklepem przed otwarciem po kasetę. 1992r. To było ciekawe w dniu wydania płyty na świecie - rano pirackie kasety dostępne w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
resident_troll Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 22:51 A co, jakiś koncert dla wtajemniczonych się szykuje? ;) Bo jakby co, to jestem chętny, byłby kolejny do kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
juan.martin.del.uotro Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 22:58 Depesze są w miarę spoko. Fani U2 są absolutnie nie do zniesienia, już łatwiej się dogadać z fanbazą Lady Gagi czy Britnejki. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 23:02 żeby był fan, to musi być gwiazda, a nie jakaś pożal się panie efemeryda. dlatego fan i britnej gugu się nie komponują wogle. ale podoba mi się Twój nick:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: fani Depeche Mode 01.08.11, 23:10 Melduję się:D Jak jeszcze miałem włosy to cyknąłem sobie na 2 tygodnie fryzurę 'na Dave`a' z tego teledysku:D www.youtube.com/watch?v=a84L1hVVEls&ob=av2e Odpowiedz Link Zgłoś