butterfly_33 01.08.11, 23:12 Jak czesto Wam się zdarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:13 hormonów, przed okresem, czyli co miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:15 Rzadko się zdarza, ale jeśli już to z powodu choroby dzieci albo zwierzaków. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:28 Nie wiem co zrobic z kasá i to mnie frustruje. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:29 leziox napisał: > Nie wiem co zrobic z kasá i to mnie frustruje. Ślij do mnie! Przeznaczę na leczenie swoich zwierząt :D. I obojgu nam ulży :). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:31 kup polskie znaki;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 05:32 Mam polskie znaki ale nie chce mnie sie ich ciagle przelaczac. I tak,gdy ktos chce,doskonale mnie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
i_leniuszka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 08:36 Czasami nadchodzi, jak czarna chmura. Bywa, że przygniata całą sobą bo nie masz w tym mimencie tej jednej osoby, która cię zrozumie, czasami sama wpędzę się w dół czarny, ale po tym szybko się podnoszę z nową energią. Najczęściej to jednak samotność. Spowija całą mnie i nie odpuszcza. Krótkie spotkania i rozmowy chwilowe niewiele dają. Potrzebna jest noc przegadana, poprzytulana, potrzymana za rękę. A ta nie zawsze jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:37 ostatnio brak pracy, ale pocieszam się tym, że nie mam kredytu we frankach.. czyli dół, ale mogło być gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 01.08.11, 23:40 ja mam zawsze jak dostaje rachunki i fv do płacenia chciałabym mieć tyle ile muszę miesięcznie wydawać na zobowiązania ;/ masakra Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 08:42 czyli zarabiasz mniej niz wydajesz? ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 15:43 nie zupełnie, ale czynsze, rachunki, fv, leasingi, pensje pracowników itd ..... o takie pieniądze mi chodzi -fajnie by je było zarabiać i zostawiać - a one idą dalej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 09:23 Z powodu siebie, z powodu jakiegoś dziwnego pędu (potrzeby?) do zdołowania się raz na jakiś czas, posiedzenia w norze, poużalania się. Raz na jakiś czas zazwyczaj wypada na przednówku. I, o dziwo, dość kreatywny okres to jest. Mój dół to nie leżenie i wzdychanie, tudzież szloch. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 10:19 O to to! Posiedzenie w norze i poużalanie się + czasem hormony, to jest to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Z żadnego= 02.08.11, 10:22 Trzymam się sentencji: When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt z braku kasy 04.08.11, 20:51 gdy ja mamy, to ze wszystkim sobie radzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:07 Prawdziwe doly zdarzaly mi sie rzadko. Te male czasem sa potrzebne do nabrania perspektywy, podladowania akumulatorow, zresetowania. Od kilku miesiecy trzyma mnie taki mocniejszy, egzystencjalny. Zawieszenie i obojetnosc. Dola o podobnej mocy mialam tylko raz w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:37 no ale widzisz, pocieszające jest to, że to mija uważam, że jak ktoś raz przeszedł coś "mocnego" w życiu, to później jest mu łatwiej, bo na własnej skórze człowiek się przekonuje, że fortuna kołem się toczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:14 Ja mam zawsze dołka przedurlopowego. Dołuje mnie to, że znowu muszę gdzieś jechać i rozmawiać z obcymi ludźmi. I tak dwa razy w roku. Kaszana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:19 Jak to dobrze, że od soboty urlop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:31 funny_game napisała: > Jak to dobrze, że od soboty urlop!!! Tez mam od soboty urlop. :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:35 :) Może gdzieś blisko mnie, to weź rower ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:45 Mam przyjechac czy spotykamy sie w polowie drogi? Namiot i konserwy brac? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:50 princessjobaggy napisała: > Mam przyjechac czy spotykamy sie w polowie drogi? Namiot i konserwy brac? U nas nocleg i jadło zawsze dostępne, wino lepiej kup, bo się szybko kończy (chyba ktoś kradnie!) ;) Spotkajmy się przy starym młynie, to Ci pokażę laleczkę nabitą na drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:27 > Ja mam zawsze dołka przedurlopowego. Dołuje mnie to, że znowu muszę gdzieś jech > ać i rozmawiać z obcymi ludźmi. I tak dwa razy w roku. Kaszana. To jeszcze nic, ja do lekarza chodze tylko wtedy, kiedy prawie umieram, bo mi sie nie chce z obcymi rozmawiac. Ostatnio, gdy siedzialam w poczekalni, przyszla jakas pani, ktora opowiadala recepcjonistce jak to ja ulewa zlapala. Cos, co sama skwitowalabym jednym zdaniem jej zajelo z 5 minut. Chcialabym czasem tak umiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 11:57 > Ostatnio, gdy siedzialam w poczekalni, przyszla jakas pani, ktora opowiadala re > cepcjonistce jak to ja ulewa zlapala. Cos, co sama skwitowalabym jednym zdaniem > jej zajelo z 5 minut. Chcialabym czasem tak umiec. No coś Ty, naprawdę byś tak chciała? Toż to straszne marnotrawstwo czasu. Stracone 5 minut, które można przeznaczyć na głębokie egzystencjonalne przemyślenia;). Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 12:49 No, czasem tylko. Nawet sobie z pielegniarka o glupotach pogadac nie umialam, a tak mnie biedna zagadywala. A glebokich przemyslen to ja mam juz powyzej uszu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 02.08.11, 14:21 Doła mam codziennie. Główna przyczyna to to, że jestem gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 03.08.11, 12:45 Powód jedyny, za to wszechobecny: kurs CHF. Częstotliwość: jak mnie najdzie. ale niestety coraz częściej... Odpowiedz Link Zgłoś
pochmurnaxxl Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 13:54 duchess85 napisała: > Powód jedyny, za to wszechobecny: kurs CHF. Częstotliwość: jak mnie najdzie. al > e niestety coraz częściej... No dobrze.. tylko, ze ta rata musi byc naprawde duza, by kurs robił relana róznice?? Mozej akies przyklady? Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 14:01 Owszem, jest duża. Szczerze, nie ma się czym chwalić, że tak się wkopałam, więc i konkrety sobie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 14:39 Mam dola zawsze zima. Sie zastanawiam, czy takich lamp naswietlajacych sobie nie zafudowac, bo takie zimowe doly wystepuja czesto z powodu niedostatecznego naslonecznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:09 dolek zdaza mi sie codziennie a to glownie z powodu uksztaltowania terenu. Ledwie z chalupy wyjde to mam wszedzie pod gorke. To se mysle ze musze byc w dolku, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:15 Zależy, jak często dam ciała.... Ostatio przez dwa tyg. miałam permanentnego. Ale sobie powtarzam wtedy, że może być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:25 a tego ciala to jak dajesz, znaczy z ktorej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 21:15 Tracąc twarz :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 21:18 czekaj, czyli ze od tylu? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 21:26 Kurrrrcze, no nie wiedziałam, że mam twarz tam gdzie d.... O_o. Dzięki, że mi powiedziałeś, naprawdę. Od dziś zaczynam nowe lepsze życie :). Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:17 Gdy słyszę pytania synów o tatę, który wybrał inne życie, nie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:30 Mam dolek finansowy;_)) Chce zmienic kuchnie i nie mam kasy;_)) i mam dola;_)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:34 moja kuchnia pamieta jeszcze Gierka i ma sie calkiem dobrze. Za chwile bedzie antyk i sprzedam na ałłegro za gruba kase. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:39 Soul...Moja ma 15 lat i bruka moj zmysl estetyczny;_)) Na pocieszenie kupilam sobie cudna lodowke w pieknym stylu lat 50/60 z klamkami jak z dawnej syrenki;_)) Co prawda nie SMEG'a ale tez pikna;_)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:40 ja w qchni jestem srednio 15 minut dziennie to mnie szczyka jak wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:47 Bo jezdes rasowy facet;_)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:49 Rasowy powiadasz? A wiesz ze masz racje. Nawet certyfikat rasowosci mam. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:52 Poka! Poka! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:53 mama kazala nie pokazywac. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:56 Mama swinta. Zrob ksero- w zamian pokazem Ci zjencia z pierwszej komunii! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:58 nie, nie wolno. Z pierwszej komunii mam wlasne zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 21:09 To nie mam co dac:( Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 04.08.11, 20:34 ja miałam dwa doły, z czego drugi jeszcze nie minął pierwszy po traumatycznych wydarzeniach związanych ze zdrowiem i dół trwał ok 1,5 roku chyba drugi po traumatycznym przeżyciu plus rzuceniu nałogu - z czego rzucenie nałogu odgrywa główną rolę, na początku non stop przez 2 tygodnie, na chwilę puściło, potem wróciło na chwilę, teraz OK ale pewnie na chwilę jeszcze wróci i już przeokresowego wścieku nie liczę, bo dla mnie dół, to poważna rzecz, chlipnięcie w kącie i westchnięcie nad sensem życia się nie liczy, bo jest normalne i zdarza się każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 wracajac do dolka 04.08.11, 20:53 to mam dzisiaj megadola. Grand Canyon normalnie. Bo te kolarze z tur de poloń w pol godziny robia odcinek trasy ktory ja robie w godzine. I to jest mega flustrujace i niesprawiedliwe. Chyba musze sobie kupic taki magiczny rower jak oni maja. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wracajac do dolka 04.08.11, 20:55 i meczu Legii nie transmitują w tiwi Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: wracajac do dolka 04.08.11, 20:57 a w dupe z meczami. Od malego nigdy zadnego nie ogladalem. No dobra moze 2 w sumie przez cale zycie, w tym 1 na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:11 tylko nie w dupe, tylko nie w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:17 a pszepraszam, z mahą pomylilem. Moja wina, sluga unizony sia kaje. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: wracajac do dolka 04.08.11, 20:57 Ty se gól nogi dla lepszej aerodynamiki :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:00 myslisz, ze mi sie wlosy w szprychy wkrecaja i to dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:01 No a nie? I jeszcze musisz pachnieć mentolem czy końską maścią, ostatnio jak przechodziam koło kolaży to tak pachnieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:00 Ale zawodowcy? Mozesz sie jeszcze zapisac na TdP amatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:03 ja jestem prosze pani profesjonalista, to co mi tam pani od amatorow ubliza. Czy ja pani w czyms ublizam? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:10 spoznilem sie, wlasnie skonczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:12 Ja ostatnio mam same doły finansowe , wczesniej róznie bywało ale to i tak jest pikuś do tego co teraz jest . Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: wracajac do dolka 04.08.11, 21:20 > Bo te kolarze z tur de poloń w > pol godziny robia odcinek trasy ktory ja robie w godzine. I to jest mega flust > rujace i niesprawiedliwe. Chyba musze sobie kupic taki magiczny rower jak oni maja. A tam,cw...e jada na erytropoetynie... Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Jeśli macie dołka to z jakiego głównie powodu 05.08.11, 00:10 Uhm. Globusa. Odpowiedz Link Zgłoś