kora3
03.08.11, 00:13
Dziewczyny , tak kontrolnie chciałam zapytać :)
dostalam zaproszenie na wesele od wspólpracownika,
Zaproszenie nie ma charakteru kurtuazyjnego, że "wypada" mnbie zaprosić, po prostu się lubimy. Impreza jest w restauracji, którą znam. Nie za duza, fajna.
Pewnie moje pytanie wyda wyda Wam się głupawe, bo w końcu co za problem, wesele, ale mój dylemat polega na tym, ze jestem od nowozeńców sporo starsza i nie wiem co jest teraz "trendne" na młodziezowych weselach:) Codzi o kreację. Ostatnio byłam pół rokuy temu nico ponad, w karnawale i u ludzi w okolicach mego wieku. A wiec inna pora i inny przedział wiekowy. Nowozeńcy mają ok. 25 lat, ja dobiegam 40-stki.
W zaqłozeniu mam łosiosiową sukieknkę na grubych ramiączkach, dopasowaną, tuz przed kolano, blisko ciała, ale nie z lycry, taka koktailoiwa. Plus do koscopoła matuynarka ciemne ecru (moge wziac inną). Sukienka kupiona w czerwcu.Jestem drobna, szczupła, brunetka. Pytaam pana młodego, jakie strojen obowiqzują, ale gada, ze "jak kto chce" (domysłam się, ze że w granicach noirmy)
:) Z panną młoda mam słaby kontakt, znam z widzenia. Myślicie, ze pasuje? Slub i weselusko w pierwszej połowie wrzesnia.