19.08.11, 14:30
Witam,jestem po raz pierwszy na forum,mam straszny problem i nie potrafię sobie sama poradzić .Może ktoś miał podobną sytuację i mi w ty pomoże.Tydzień temu mój mąż po 72 godzinach pracy nie wrócił do domu szukałam go wszędzie,po szpitalach, policji,myślałam że mu się coś stało ,bo przecież żaden normalny człowiek nie wytrzyma takiego tępa ,wcześniej pracował po 16 h ale zawsze wracał,więc miałam przed oczami najgorsze wizje.Szukałam go razem z 4letnim synem byliśmy wszędzie,wszystkich znajomych obdzwoniłam i nic.Nawet podejrzewałam że jest u kochanki(bo czułam że może mnie zdradzić,choć w głębi serca w to nie wierzyłam)-poszłam tam i niestety nie otworzyła mi drzwi po kilku godzinach zadzwonił że jest u kumpla ,a gdy wrócił przyznał się że był u niej płakałam rozpaczałam i nie mogłam uwierzyć...nie docierało to do mnie.Próbowałam z nim gadać on winę zwalił na mnie że to moja wina to ja go do tego pchnęłam,powiedział że ma problem z narkotykami i próbuje przestać.Nie dałam rady spakowałam siebie i syna i wyjechałam,ale nie potrafiłam być bez niego więc po dwóch dniach wróciłam a on nadal po 20 godzin pracuję ale wraca na 3 godziny do domu mówi że chce być z nami a raczej dla synka a ja już dłużej nie daję rady co chwilę wyobrażam sobie że z nią jest ,on zaprzecza ,nie potrafię mu zaufać ,tym bardziej że pracuję z nią i więcej czasu przebywa z nią niż ze mną .Z dnia na dzień jest gorzej,nie mogę z nim być i nie mogę żyć bez niego...Chcę mu wybaczyć a nie potrafię o tym zapomnieć.Jeszcze nigdy nie czułam się taka słaba,bezsilna i w dodatku straciłam szacunek do samej siebie.Próbowałam nakłonić go na terapię ale on nie chce o tym słyszeć i cały czas powtarza że robi to dla nas że dla nas tyle pracuję i nie chce słyszeć że ma zmienić pracę.Jego szef o wszystkim wie i nic z tym nie robi ,nie ważne że ćpa ważne że produkcja jest zrobiona .A ja jestem tak znerwicowana że nie radzę sobie już z codziennymi obowiązkami ,dlatego szukam pomocy na forum.Proszę o rade....
Obserwuj wątek
    • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 14:31
      Wreszcie coś o zdradzie.
      • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:36
        A co, głodnemu chleb na myśli?
        • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 14:56
          A głodny głodnemu wypomni?:>
          • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:58
            Nie wiem, nie znam się, po obiedzie jestem.
            • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 15:01
              Zupełnie jak ja tylko ja przed.
              • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:06
                No, to nawet logiczne jest.
      • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 15:56
        :D
    • malwan Re: ZDRADA 19.08.11, 14:37
      a ta kochanka to nie prostytutka Tajka przypadkiem była?
      • sal-la Re: ZDRADA 19.08.11, 14:40
        >Nawet podejrzewałam że jest u kochanki(bo czułam że może mnie zdradzić,choć w głębi >serca w to nie wierzyłam)-poszłam tam i niestety nie otworzyła mi drzwi

Widze ze kochanka jest ci dobrze znana?

>on nadal po 20 godzin pracuję ale wraca na 3 godziny do domu

"pracuje" powiadasz?

>nie mogę żyć bez niego...

przeciez i tak wpada do domu na 3h, pewnie wtedy spi po wyczerpujacej 20 godzinnej pracy. Co stracisz jak nei bedzie spal przez te 3h u ciebie tylko u kochanki?
        • magda888817-11 Re: ZDRADA 19.08.11, 17:00
          aż taka znana nie jest bo wiem o niej tyle co sam mi opowiadał,zawsze mówił że jest nowa pracownica u nich w firmie że każdego jego kumpla do łóżka chce zaciągnąć z jednym nawet jej się udało,ale zostawił ją ,mój mąż śmiał się z niej uważał ją za puszczalską (ona też miała męża)a po kilku dniach sam jej wskoczył do łóżka jakim trzeba być człowiekiem żeby tak szybko zmienić zdanie.Namawiałam go żeby zmienił pracę ale on nie chce bo by firma upadła bez niego i nie może
        • magda888817-11 Re: ZDRADA 19.08.11, 17:06
          właśnie że nie śpi bawi się z synem i próbuje ze mną gadać .najbardziej boję się tego że bierze nadal choć zaprzecza.Normalny człowiek tak długo nie wytrzyma
      • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:41
        Najlepsze jest to, że nie wierząc w zdradę wiedziała, gdzie kochanka mieszka...
        • magda888817-11 Re: ZDRADA 19.08.11, 16:34
          niezmiennick napisał:

> Najlepsze jest to, że nie wierząc w zdradę wiedziała, gdzie kochanka mieszka...
          Wiedziałam gdzie ona mieszka bo nasz wspólny kolego z nią był jeszcze 2 tygodnie temu,a domyślałam się bo wysyłał jej sms,a jeszcze kilka dni zanim mnie zdradził.Ona też brała narkotyki,dodałam dwa do dwóch
          • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 16:41
            A w której wersji wystąpi UFO?
      • sijena Re: ZDRADA 19.08.11, 18:27
        O to to!!! tez mi to 50 letnia tajka jedzie.No jak we filmie. Ale kolezanka chociaz z wielokropkow zrezygnowala jednak wciaz gubi ja zamilowanie do z d#py wzietych liczb i cyferek:)
    • virtual_woman Re: ZDRADA 19.08.11, 14:41
      magda888817-11 napisała:

> Chcę mu wybaczyć a nie potrafię o tym zapomnieć.

Kobieta zawsze wybaczy ale nigdy nie zapomni.
    • a_nonima Re: ZDRADA 19.08.11, 14:42
      Zrzucenie winy na Ciebie jest super taktyką. Jeszcze kilka elementów, które wpędzą Cię w jeszcze wieksze poczucie winy i jesteś ugotowana.
      Problem ma Tówj facet. Bierze narkotyki, zdradza Cię. To on powinien coś zrobić ze swoim życiem, zasłużyć na wybaczenie. Nie przejawia woli naprawy związku, nie chce iść na terapię.
      W jaki sposób chce naprawić sytuację miedzy Wami??
      • magda888817-11 Re: ZDRADA 19.08.11, 16:54
        obwinia mnie bo ja nie pomogłam mu bo miał problem,ale jak próbowałam z nim o tym gadać bo widziałam że z nim coś nie tak jest olewał mnie.Jeszcze niedawno sam z tej dziwki się śmiał że każdego w pracy chce przelecieć i co sam do niej poszedł a teraz zwala winę na mnie .Ogupieje niedługo jak ja mam z tym żyć a kocham i nienawidzę jednocześnie
        • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:10
          magda888817-11 napisała:

> obwinia mnie bo ja nie pomogłam mu bo miał problem,ale jak próbowałam z nim o t
          > ym gadać bo widziałam że z nim coś nie tak jest olewał mnie.Jeszcze niedawno sa
          > m z tej dziwki się śmiał że każdego w pracy chce przelecieć i co sam do niej po
          > szedł a teraz zwala winę na mnie .Ogupieje niedługo jak ja mam z tym żyć a koch
          > am i nienawidzę jednocześnie
          *
          Jaka Ty kulturalna jesteś, no no!
    • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 14:42
      Eee... co? Weź po jakiemuś normalnemu napisz i skonkretyzuj problem, a?
      • fomica Re: ZDRADA 19.08.11, 14:48
        Ech ta młodzież wychowana na internetach, nie ogarnia dłuższych tekstów...
        Streszczenie: mąż Magdy ma kochankę i jest uzależnionym od narkotyków pracoholikiem. Problem: co robić?
        • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 14:50
          fomica napisał:

> Ech ta młodzież wychowana na internetach, nie ogarnia dłuższych tekstów...
          *
          To był komplement czy przytyk, bo młodzież nie ogarnęła :P

> Streszczenie: mąż Magdy ma kochankę i jest uzależnionym od narkotyków pracoholi
          > kiem. Problem: co robić?
          *
          Dziękuję. Solution: wywalić dziada na zbity pysk/zakończyć związek. Case solved! Next!
        • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:50
          Ten tekst jest dłuższy. Za długi nawet dla autorki. Konkretnie o ten akapit w którym nie chcąc wierzyć w zdradę pojechała pod drzwi kochanki.
          • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 14:51
            niezmiennick napisał:

> Ten tekst jest dłuższy. Za długi nawet dla autorki. Konkretnie o ten akapit w k
            > tórym nie chcąc wierzyć w zdradę pojechała pod drzwi kochanki.
            *
            Czepiata się - może ona jasnowidzka czy inny esper i trafiła po śladach astralnych?

To pewnie ta next_karina, co to ona nie wie, ale na pewno ją monsz zdradza.
            • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:53
              Ja się lubię czepiać. I jestem marudny. Oraz wredny.
              • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 15:20
                niezmiennick napisał:

> Ja się lubię czepiać. I jestem marudny. Oraz wredny.
                *
                Weź się tu nie zachwalaj, bo się spodobasz połowie foruma.
                • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:37
                  Tej męskiej?
                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 15:39
                    niezmiennick napisał:

> Tej męskiej?
                    *
                    Się okaże. Ale powiem Ci, że jak męskiej to pół bidy. Gorzej jak tej damskiej!
                    • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:51
                      Już się boję :)
                      • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 15:51
                        niezmiennick napisał:

> Już się boję :)
                        *
                        Lękaj się i trwoż! A w międzyczasie - zrób no herbaty :P
                        • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 15:52
                          Dla mnie kawy, burza będzie chyba
                          • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:57
                            Gatunek, forma?
                            • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:05
                              niezmiennick napisał:

> Gatunek, forma?
                              *
                              A zrób mię jakiejkolwiek czerwonej, może być sypana albo w liściach. Aby szybko. Umieram ze zimna i mokrości.
                              • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:29
                                Czas promocji minął, z ubolewaniem...
                                • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:31
                                  niezmiennick napisał:

> Czas promocji minął, z ubolewaniem...
                                  *
                                  Ubolewał to Ty będziesz, bo ja windykację naślę na Cię i herbatę odzyskają!
                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:34
                                    Łał, ostra kobieta. Fajnie się wieczór zaczyna....
                                    • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:36
                                      niezmiennick napisał:

> Łał, ostra kobieta. Fajnie się wieczór zaczyna....
                                      *
                                      Ty się lepiej zastanów - jak się skończy!
                                      • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:37
                                        To ja wiem, po prostu zniknę stąd.
                                        • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:42
                                          niezmiennick napisał:

> To ja wiem, po prostu zniknę stąd.
                                          *
                                          Na zawsze? Nie no, bez przesady - żywcem trza brać, a nie kulka w skroń.
                                          • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:46
                                            Kto mówił, że na zawsze. Jakie zawsze? Po co tak melodramatyzować od razu?
                                            • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:50
                                              niezmiennick napisał:

> Kto mówił, że na zawsze. Jakie zawsze? Po co tak melodramatyzować od razu?
                                              *
                                              Udzieliło mi się od autorki wątku *^^*
                                              • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:55
                                                A co to za wątek jest? :)
                                                • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:56
                                                  niezmiennick napisał:

> A co to za wątek jest? :)
                                                  *
                                                  Nie widać? Krzywy :P
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:58
                                                    Taki odupiemaryni ale dobrze zakamuflowany...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:00
                                                    niezmiennick napisał:

> Taki odupiemaryni ale dobrze zakamuflowany...
                                                    *
                                                    Nie ma to, tamto - trza się maskować, żeby zostać i prawić o tem. Moro-wątek.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:03
                                                    Mnie tam rybka, w oślej ławce nie siedziałem to na starość może się wyrównać.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:05
                                                    niezmiennick napisał:

> Mnie tam rybka, w oślej ławce nie siedziałem to na starość może się wyrównać.
                                                    *
                                                    Co Ty tak podkreślasz tę swoją wiekowość, a?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:14
                                                    Buduję podstawy do wielbienia. Doświadczenie życiowe i takie tam.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:18
                                                    niezmiennick napisał:

> Buduję podstawy do wielbienia. Doświadczenie życiowe i takie tam.
                                                    *
                                                    A. To muszę w kapowniku zapisać, żeby nie zapomnieć, że za to Cię mają wielbić. Będę przypominać wielbiącym o tym.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:22
                                                    Ależ ja pomocy nie potrzebuję; jak widać. Zresztą jakoś i wielbiących nie widać.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:27
                                                    niezmiennick napisał:

> Ależ ja pomocy nie potrzebuję; jak widać. Zresztą jakoś i wielbiących nie widać
                                                    > .
                                                    *
                                                    Nie to nie, łachy bez. Phi, bądź tu uprzejmym!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:29
                                                    A co wrednemu po cudzej uprzejmości, hę?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:30
                                                    niezmiennick napisał:

> A co wrednemu po cudzej uprzejmości, hę?
                                                    *
                                                    Jak to co? Składować może albo niecnie wykorzystać! A Ty co? No nic! Nawet wredny nie jesteś!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:32
                                                    o, już Ci oko lata...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:33
                                                    niezmiennick napisał:

> o, już Ci oko lata...
                                                    *
                                                    No niech mnie ktoś przytuli!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:35
                                                    Ale Shrek czy Farquad?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:39
                                                    niezmiennick napisał:

> Ale Shrek czy Farquad?
                                                    *
                                                    Nie filozuj Księciu z Bajki :P
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:44
                                                    A dlaczego?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:59
                                                    niezmiennick napisał:

> A dlaczego?
                                                    *
                                                    Z powodu.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:04
                                                    Którego i według jakiej szkoły?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:06
                                                    niezmiennick napisał:

> Którego i według jakiej szkoły?
                                                    *
                                                    Tego. Bez szkoły, bo to nieuk.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:16
                                                    A, to już wiem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:20
                                                    niezmiennick napisał:

> A, to już wiem.
                                                    *
                                                    To dobrze, bo ja nie.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:22
                                                    Czyli w sumie średnio jest nienajgorzej.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:27
                                                    niezmiennick napisał:

> Czyli w sumie średnio jest nienajgorzej.
                                                    *
                                                    Suma sumarum to ujdzie w tłoku, ale jakby było lepiej to by było dobrze.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:31
                                                    Lepiej już było.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:33
                                                    niezmiennick napisał:

> Lepiej już było.
                                                    *
                                                    To lepiej, że nie gorzej.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:37
                                                    Optymizm jest beznadziejnie nieuzasadniony.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:40
                                                    niezmiennick napisał:

> Optymizm jest beznadziejnie nieuzasadniony.
                                                    *
                                                    Po prostu dostał w ucho od realizmu.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:42
                                                    Realizm jest agresywny?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:45
                                                    niezmiennick napisał:

> Realizm jest agresywny?
                                                    *
                                                    Zależy czyj.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:49
                                                    A, już wiem czyj.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:51
                                                    niezmiennick napisał:

> A, już wiem czyj.
                                                    *
                                                    Powiedz, czyj?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:00
                                                    No tego, wiesz.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:04
                                                    niezmiennick napisał:

> No tego, wiesz.
                                                    *
                                                    Tego co to tu i tam i z tamtym, co to tego?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:07
                                                    Oj nie, ten co wtedy przyszedł z panną w zielonej bluzce. Takiej z białą lamówką. W grochy.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:09
                                                    niezmiennick napisał:

> Oj nie, ten co wtedy przyszedł z panną w zielonej bluzce. Takiej z białą lamówk
                                                    > ą. W grochy.
                                                    *
                                                    Ale to była ta w tej mniej zielonej bluzce czy bardziej?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:09
                                                    niezmiennick napisał:

> Oj nie, ten co wtedy przyszedł z panną w zielonej bluzce. Takiej z białą lamówk
                                                    > ą. W grochy.
                                                    *
                                                    P.s: Co to jest lamówka?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:16
                                                    Ojej, to Ty nie wiesz takich rzeczy?!?! I ten, ta druga przecież miała szmaragdową.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:20
                                                    niezmiennick napisał:

> Ojej, to Ty nie wiesz takich rzeczy?!?! I ten, ta druga przecież miała szmaragd
                                                    > ową.
                                                    *
                                                    No nie wiem, bo ja w ogóle wiem jakieś dziwne i nieważne rzeczy<wstyda się majestatu>
                                                    Znaczy... najbardziej zieloną miała, taaak?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:26
                                                    Dzie majestetu. Lamówka musi być przecież. Złota najlepiej.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:27
                                                    niezmiennick napisał:

> Dzie majestetu. Lamówka musi być przecież. Złota najlepiej.
                                                    *
                                                    Z brokatu?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:32
                                                    Tak jest!!!! Tylko gdzie indziej ten brokat.

https://www.modnaglamour.pl/pub/files/Nowy%20folder4/.thumbnails/1235651636_3422_3422_2_w1000_h1000.jpg
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:39
                                                    A co Ty mię tu cyckami epatujesz?!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:40
                                                    Obok się patrz. Tam jest lamówka :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 10:57
                                                    niezmiennick napisał:

> Obok się patrz. Tam jest lamówka :)
                                                    *
                                                    No i się wyszło na stereotypowego faceta przez Ciebie! ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 13:25
                                                    He he.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:17
                                                    Hłe hłe hłeeeee...<biiip>
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:27
                                                    Przechodzisz na Morse'a?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:33
                                                    niezmiennick napisał:

> Przechodzisz na Morse'a?
                                                    *
                                                    Na Lafayette'a ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:39
                                                    La co?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:46
                                                    niezmiennick napisał:

> La co?
                                                    *
                                                    La-to na przykład.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:51
                                                    Ladaco też?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:54
                                                    niezmiennick napisał:

> Ladaco też?
                                                    *
                                                    Też. I ancymon.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:58
                                                    Rany, co za towarzystwo.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 15:00
                                                    niezmiennick napisał:

> Rany, co za towarzystwo.
                                                    *
                                                    Sama śmietanka!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 15:09
                                                    A gdzie kawa?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 16:08
                                                    niezmiennick napisał:

> A gdzie kawa?
                                                    *
                                                    Tam, gdzie i herbata.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 16:10
                                                    To jadę poszukać.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 16:18
                                                    niezmiennick napisał:

> To jadę poszukać.
                                                    *
                                                    To podjedź i po mnie. Albo przyjedź już z herbatą.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 17:13
                                                    Ledwo Cię znalazłem w gąszczu wątku.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 17:53
                                                    niezmiennick napisał:

> Ledwo Cię znalazłem w gąszczu wątku.
                                                    *
                                                    In the jungle, the mighty jungleee<podśpiewuję> I once was lost, but now I'm found ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 18:11
                                                    Hakuna matata :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 20:54
                                                    niezmiennick napisał:

> Hakuna matata :)
                                                    *
                                                    Aż do końca Twych dni? :D
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 21:18
                                                    W każdej rodzinie się taki trafi.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 21:26
                                                    niezmiennick napisał:

> W każdej rodzinie się taki trafi.
                                                    *
                                                    I w razie potrzeby zawsze można go przetrzepać.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 21:33
                                                    Albo wysłać na Wakacje z Timonem i Pumbą.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 21:39
                                                    niezmiennick napisał:

> Albo wysłać na Wakacje z Timonem i Pumbą.
                                                    *
                                                    I jeszcze królem zostanie! Może lepiej nie?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 21:46
                                                    No ja nie wiem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 21:52
                                                    niezmiennick napisał:

> No ja nie wiem.
                                                    *
                                                    To się dowiedz!
                                                    Znalazłeś herbatę?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:01
                                                    Nie wiem, nie znam się, znalazłem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:04
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie wiem, nie znam się, znalazłem.
                                                    *
                                                    I zarobiony jesteś. Zrób herbaty!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:11
                                                    Już dawno zrobiłem. Zimna jest.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:18
                                                    niezmiennick napisał:

> Już dawno zrobiłem. Zimna jest.
                                                    *
                                                    A od czego są podgrzewacze?! Nie starasz się!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:20
                                                    Ale ja lubię zimną.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:25
                                                    niezmiennick napisał:

> Ale ja lubię zimną.
                                                    *
                                                    Ciepła nie ma być dla Ciebie, tylko dla mnie.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:27
                                                    To zrobię jak wrócę.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:30
                                                    niezmiennick napisał:

> To zrobię jak wrócę.
                                                    *
                                                    A teraz co? Tak mnie bez herbaty zostawisz i sobie pójdziesz niewiadomogdzie na niewiadomoile?
                                                    I nawet ciepłego kakao nie będzie na pociechę?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 23:37
                                                    No to w końcu kakałko czy herbatka?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 23:48
                                                    niezmiennick napisał:

> No to w końcu kakałko czy herbatka?
                                                    *
                                                    Teraz to kakałko. Może być z cynamonem. Zrób!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:17
                                                    Nie chce mi się :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:24
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie chce mi się :)
                                                    *
                                                    To niech Ci się zachce ;)
                                                    A coś Ci się chce?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:27
                                                    Tak sobie dopiję łiskacza i zachce mi się spać. Tak czuję.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:31
                                                    niezmiennick napisał:

> Tak sobie dopiję łiskacza i zachce mi się spać. Tak czuję.
                                                    *
                                                    To Ty łiskacza sączysz i się nie podzieliłeś?! O, teraz to foch i o!

Któren łyskacz?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:38
                                                    No co ja poradzę, jak foch to foch.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:43
                                                    niezmiennick napisał:

> No co ja poradzę, jak foch to foch.
                                                    *
                                                    Możesz dać łiskacza na przebłaganie, skoro kakałka Ci się nie chce robić!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:45
                                                    Zrobiłem herbatę i starczy.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:50
                                                    niezmiennick napisał:

> Zrobiłem herbatę i starczy.
                                                    *
                                                    Skąpiradło.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:51
                                                    Niewdzięcznik.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:56
                                                    niezmiennick napisał:

> Niewdzięcznik.
                                                    *
                                                    Wdzięcznik, ale Zachłannik.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 01:03
                                                    Jak tak można!
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 01:06
                                                    niezmiennick napisał:

> Jak tak można!
                                                    *
                                                    właśnie tak!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 01:12
                                                    No jak tak to ja dobranoc.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 01:16
                                                    niezmiennick napisał:

> No jak tak to ja dobranoc.
                                                    *
                                                    'night, przyjemnego śnienia.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 01:18
                                                    Suplement :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 01:22
                                                    niezmiennick napisał:

> Suplement :)
                                                    *
                                                    Jednak będę nalegać na herbatę od Ciebie ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 17:04
                                                    Że niby jak?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 17:39
                                                    niezmiennick napisał:

> Że niby jak?
                                                    *
                                                    Jak to jak? Normalnie!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 17:50
                                                    A technicznie?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 18:10
                                                    niezmiennick napisał:

> A technicznie?
                                                    *
                                                    Technicznie - wiesz, to jest tak: nastawiasz wodę, sypiesz herbatę do kubeczka/zaparzacza, czekasz aż się woda zagotuje, zalewasz wrzątkiem herbatę i podajesz :)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 18:34
                                                    No wszystko szło dobrze aż do pozycji "podajesz".
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 18:39
                                                    niezmiennick napisał:

> No wszystko szło dobrze aż do pozycji "podajesz".
                                                    *
                                                    Nie chcesz się podzielić herbatą? No skąpiradło!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 18:42
                                                    Herbaty Ci u mnie dostatek. Problem jest natury technicznej :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 20:25
                                                    niezmiennick napisał:

> Herbaty Ci u mnie dostatek. Problem jest natury technicznej :)
                                                    *
                                                    Dlaczemuż? Kurierem, portalem, skanem prześlij ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 20:49
                                                    Ziema calling: Star Trek to tylko film jest.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 20:54
                                                    niezmiennick napisał:

> Ziema calling: Star Trek to tylko film jest.
                                                    *
                                                    Hjuston, ale kuriera to i na Ziemni wynaleźli. I skaner też :P
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 21:00
                                                    Kurier rozleje a skaner tylko kształt oddaje a nie materiał. Z plastiku synteza potem jest.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 21:04
                                                    niezmiennick napisał:

> Kurier rozleje a skaner tylko kształt oddaje a nie materiał. Z plastiku synteza
                                                    > potem jest.
                                                    *
                                                    No to wsiadaj na rower i przywieź w termosie!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 21:11
                                                    A niby dokąd?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 21:13
                                                    niezmiennick napisał:

> A niby dokąd?
                                                    *
                                                    Do mię?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 21:16
                                                    No wpisuję w nawigację i nie znajduje.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 21:22
                                                    niezmiennick napisał:

> No wpisuję w nawigację i nie znajduje.
                                                    *
                                                    Bo jakąsik kiepawą widać masz!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 21:35
                                                    To użyj swojej. Herbatka stoi na stole.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 21:40
                                                    niezmiennick napisał:

> To użyj swojej. Herbatka stoi na stole.
                                                    *
                                                    To gdzie mam po nią przybyć?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 21:46
                                                    No jak to? Do mła.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 21:52
                                                    niezmiennick napisał:

> No jak to? Do mła.
                                                    *
                                                    To idę. Zrób jeszcze ze dwie kanapki.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 22:08
                                                    Zrobiłem cztery, z różnym okładem do wyboru. To zgodnie z zaleceniami forumowymi idę zgolić klatę i wykąpać się pod napletkiem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 22:23
                                                    niezmiennick napisał:

> Zrobiłem cztery, z różnym okładem do wyboru. To zgodnie z zaleceniami forumowym
                                                    > i idę zgolić klatę i wykąpać się pod napletkiem.
                                                    *
                                                    Się postarałeś, no no!
                                                    Nie zapomnij o tym, że spod pachów trzeba włosy wygolić tyż!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 22:43
                                                    Cholera, tego nie widziałem. No to idę do łazienki. Coś jeszcze od razu?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 22:55
                                                    niezmiennick napisał:

> Cholera, tego nie widziałem. No to idę do łazienki. Coś jeszcze od razu?
                                                    *
                                                    Prysznic, golenie...<odhacza> aha, masz perfumy odpowiednio drogie? Bo na forumie podliczają ich wartość!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 22:55
                                                    Fahrenheit wystarczy?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 23:03
                                                    niezmiennick napisał:

> Fahrenheit wystarczy?
                                                    *
                                                    Mię wystarczy, zaraz zobaczymy... no, Gugiel rzecze, że forum też nie powinno piszczeć, bo cena odpowiednia!
                                                    Zatem - Ty maszerujesz do łazienki, a ja się wybieram do Cię - akuratnie jak wymyty i ogolony i wypachniony... aha, pamiętaj, że dezodorant/perfumy trza na stole postawić! No, więc jak się odsztywniaczysz to akuratnie przybędę.
                                                    Tylko herbata wystygnie.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 23:14
                                                    Na stole. Dobra. Ale pić tego nie będziemy, nie stać mnie. Co do herbaty się nie martw, mam gdzieś grzałkę. Będzie pani zadowolona.
                                                    Aha, jakby na klatce był jakiś niemowlak to nie bierz. Mam chwilowe braki w temacie pieluch.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 23:16
                                                    niezmiennick napisał:

> Na stole. Dobra. Ale pić tego nie będziemy, nie stać mnie.
                                                    *
                                                    Czyś Ty oszalał?! Nie przyznawaj się, że Cię nie stać! Mów, że Ci nie smakuje!

>Co do herbaty się ni
                                                    > e martw, mam gdzieś grzałkę. Będzie pani zadowolona.
                                                    *
                                                    Aby nie akwariową, bo mułem potem czuć.

> Aha, jakby na klatce był jakiś niemowlak to nie bierz. Mam chwilowe braki w tem
                                                    > acie pieluch.
                                                    *
                                                    Ale byśmy dali temu niemowlu na imię "Penicylinka" :(
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 23:23
                                                    Ciiii, przecież mnie stać. Tylko mówię, że nie, żeby na buca nie wyjść.

No to przywieź pieluchę.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 23:27
                                                    niezmiennick napisał:

> Ciiii, przecież mnie stać. Tylko mówię, że nie, żeby na buca nie wyjść.
                                                    *
                                                    To nie tak trzeba - mówisz, że stać, ale kupujesz wtedy dezodoranty po dychu w Rossmannie i już wiadomo, że masz klasę i baby z dzieckiem nie weźmniesz!

> No to przywieź pieluchę.
                                                    *
                                                    A nie drobnoustroje na pożywkę?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 23:30
                                                    A nie odwrotnie i potem skromnie odpowiadam "Nie wiem..." na pytanie czemu te tanie dezodoranty tak dobrze na mnie pachną?

No nie, weź przestań z tym instynktem macierzyńskim, karmić jeszcze toto zamierzasz?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 23:32
                                                    niezmiennick napisał:

> A nie odwrotnie i potem skromnie odpowiadam "Nie wiem..." na pytanie czemu te t
                                                    > anie dezodoranty tak dobrze na mnie pachną?
                                                    *
                                                    Niby też można, ale najlepiej to rzec, że to Twój naturalny zapach samca!

> No nie, weź przestań z tym instynktem macierzyńskim, karmić jeszcze toto zamier
                                                    > zasz?
                                                    *
                                                    Jakim instynktem macierzyńskim? Panie, sprzeda się tej, co chce dzieciaka i będzie na naleśniki!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 23:49
                                                    Ta, akurat. Takie to AXE sprzedaje tylko.

O nie nie, ja się w handel żywym towarem bawił nie będę. No, chyba że to będą towary pełnoletnie.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 23:52
                                                    niezmiennick napisał:

> Ta, akurat. Takie to AXE sprzedaje tylko.
                                                    *
                                                    To się akuratnie do pokazywania nada!

> O nie nie, ja się w handel żywym towarem bawił nie będę. No, chyba że to będą t
                                                    > owary pełnoletnie.
                                                    *
                                                    Ja się nieee dam sprzedaaać!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 23:57
                                                    Chętne się zawsze znajdą. Kwestia, czy się uda znaleźć odpowiedniego klienta. Bo jak wiemy Polki nie są ostatnio w modzie. A firmy za granicą nie warto na razie rejestrować.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 22.08.11, 00:02
                                                    niezmiennick napisał:

> Chętne się zawsze znajdą. Kwestia, czy się uda znaleźć odpowiedniego klienta. B
                                                    > o jak wiemy Polki nie są ostatnio w modzie. A firmy za granicą nie warto na raz
                                                    > ie rejestrować.
                                                    *
                                                    A to w modzie teraz są... no chyba nie Niemki?!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 22.08.11, 00:04
                                                    Ukrainki podobno. No ale płać tu cło z góry...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 22.08.11, 00:08
                                                    niezmiennick napisał:

> Ukrainki podobno. No ale płać tu cło z góry...
                                                    *
                                                    E nie, nie sprzedają Ukrainek - kto by mi ulubione wino przywoził?
                          • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:04
                            ursyda napisała:

> Dla mnie kawy, burza będzie chyba
                            *
                            Weź mię nie nerwuj... We to the bone!
                        • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:57
                          Jakiego koloru, sypana, granulowana czy z torebki?
                          • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 16:05
                            frappe
                            duszno jest
                            • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 16:09
                              Z najwyższym ubolewaniem ale nie mogę spełnić życzenia albowiem nie wiem co to jest.
                              Kolejne życzenie spełnię za tydzień.
                              • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 16:12
                                Jakiś wybrakowany gin mi się trafił. Jedno życzenie na tydzień?
                                • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 16:13
                                  W pełni sprawny. Tylko złośliwy, bo prawdziwy.
                                  • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 16:33
                                    To ja się zgłoszę za tydzień z jakimś małym życzonkiem. dobra?
                                    • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 16:42
                                      Och, to może być nawet wieeeelkie życzenie.
                                      • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 16:54
                                        No jasne. Bo i tak napiszesz, że nie spełnisz i że kolejna szansa za tydzzień:P
                                        • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 16:59
                                          O, Prorokini.
                                          • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:08
                                            niezmiennick napisał:

> O, Prorokini.
                                            *
                                            No to... Wyrok na Wyrocznię i lecimy ;)
                                            • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:30
                                              Nie rozumiem. Kolacja może mi się na mózg rzuciła?
                                              • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:32
                                                niezmiennick napisał:

> Nie rozumiem. Kolacja może mi się na mózg rzuciła?
                                                *
                                                E, sądziwszy, że może czytywałeś coś autora, którego lubię - ale nie :)
                                                • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:35
                                                  Fątazy jakieś? To raczej nie.
                                                    niezmiennick napisał:

> Fątazy jakieś? To raczej nie.
                                                    *
                                                    Sci-fi.

A "raczej tak" - to co czytujesz?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:38
                                                    O przepraszam, SajFaj za młodu czytywałem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:42
                                                    niezmiennick napisał:

> O przepraszam, SajFaj za młodu czytywałem.
                                                    *
                                                    A któłe?

A za staru to już nie czytujesz?
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:44
                                                    Za staru to się czyta to, czego nie dopowie farmaceuta.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:48
                                                    A daj spokój, nadziabdziane drobnym druczkiem na całą płachtę i to takie rzeczy że lepiej nie myśleć.
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:50
                                                    No piszą, co Ci się może przydarzyć po zażyciu. Np.łykasz coś na wzdęcia, a możesz wyłysieć i dostać hemoroidów. Warto wiedzieć.:D
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:56
                                                    No raz przeczytałem. Nic mi się nie przydarzyło ale co się naobawiałem to dziękuję bardzo.
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:01
                                                    Mąż mojej ciotki z racji wieku łyka mnóstwo takich specyfików. Kiedyś do łez się zaśmiewał czytając, jakie nieszczęścia mogą mu się przydarzyć po zażyciu jakiegoś suplementu.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:03
                                                    Bo oni teraz tam piszą wszystko co przydarzyło się choćby jednemu pacjentowi.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:59
                                                    wersja_robocza napisała:

> No piszą, co Ci się może przydarzyć po zażyciu. Np.łykasz coś na wzdęcia, a moż
                                                    > esz wyłysieć i dostać hemoroidów. Warto wiedzieć.:D
                                                    *
                                                    A od niektórych antybiotyków to ponoć skóra się martworozpływa, o!
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:02
                                                    Nie czytam. Łykam w ciemno.8)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:06
                                                    wersja_robocza napisała:

> Nie czytam. Łykam w ciemno.8)
                                                    *
                                                    Jakbyś przeczytała to byś się bała, że po zażyciu zaczniesz świecić w ciemnościach :]
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:47
                                                    A różne. Lem wystarczy? Za staru to oglądam. :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:50
                                                    niezmiennick napisał:

> A różne. Lem wystarczy? Za staru to oglądam. :)
                                                    *
                                                    Ujdzie :P
                                                    A co oglądasz? Skąpo ubrane panie czy gadające głowy? :P
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:57
                                                    Po tej linii to ostatnio oglądałem Bezcenną Jane czy jakoś tak. Painkiller konkretnie.
                                                    A nie, przecież pół odcinka ST widziałem dziś.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:58
                                                    niezmiennick napisał:

> Po tej linii to ostatnio oglądałem Bezcenną Jane czy jakoś tak. Painkiller kon
                                                    > kretnie.
                                                    *
                                                    Nie znam. Dobre to?
                                                    > A nie, przecież pół odcinka ST widziałem dziś.
                                                    *
                                                    A której serii?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:05
                                                    Możebne.
                                                    DS9
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:06
                                                    niezmiennick napisał:

> Możebne.
                                                    *
                                                    Sankyou, obadam

> DS9
                                                    *
                                                    O, mi fav.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:22
                                                    Mi nie fav. Ale może być.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:28
                                                    niezmiennick napisał:

> Mi nie fav. Ale może być.
                                                    *
                                                    Strach zapytać o Twoje fav.

Lepsze DS9 niż Moda na Sukces.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:29
                                                    o, tej serii ST jeszcze nie widziałem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:31
                                                    niezmiennick napisał:

> o, tej serii ST jeszcze nie widziałem.
                                                    *
                                                    Bo to seria tylko dla wybranych. I młodych - bo ma tyle odcinków, że starsi nawet połowy serii nie dożyją.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:33
                                                    Przecież każdy odcinek o czym innym jest.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:34
                                                    niezmiennick napisał:

> Przecież każdy odcinek o czym innym jest.
                                                    *
                                                    E tam, na pewno nie w DS9 - zwłaszcza od chyba... 4 serii? Dominium itepe.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:36
                                                    Ktoś przylatuje / coś się psuje bla bla odlatuje / naprawili.
                                                    Tak też dzisiaj było.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:40
                                                    niezmiennick napisał:

> Ktoś przylatuje / coś się psuje bla bla odlatuje / naprawili.
                                                    > Tak też dzisiaj było.
                                                    *
                                                    Mogliby tak przylecieć i wentylator naprawić przy procku...<wzdycha ciężko>
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:45
                                                    Przedmuchany?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:00
                                                    niezmiennick napisał:

> Przedmuchany?
                                                    *
                                                    Może być nawet i nadmuchany, byle przestał rzęzić.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:05
                                                    E to pewnie łożysko się kończy. Zadzwonić po serwis.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:07
                                                    niezmiennick napisał:

> E to pewnie łożysko się kończy. Zadzwonić po serwis.
                                                    *
                                                    A tam, po serwis. Znaczy - wywalić to w choleru i włożyć nowego wiatraka?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:17
                                                    Zapytać serwisanta.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:20
                                                    niezmiennick napisał:

> Zapytać serwisanta.
                                                    *
                                                    Toć pytam.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:23
                                                    I co odpowiedział?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:27
                                                    niezmiennick napisał:

> I co odpowiedział?
                                                    *
                                                    Wymiguje się od odpowiedzi.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:32
                                                    Czyli nie jest źle, uczciwy w miarę jest i nie wymienił od razu wiatraka razem z procesorem i płytą główną.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:35
                                                    niezmiennick napisał:

> Czyli nie jest źle, uczciwy w miarę jest i nie wymienił od razu wiatraka razem
                                                    > z procesorem i płytą główną.
                                                    *
                                                    Nie tyle uczciwy, co nie próbuje wcisnąć kita temu blondynku, bo się nie da - zatkane karmelem wszystko.
                                                    Poza tym, jak widać, serwisant ten ma wiele talentów i zna się na wszystkim i na niczym. Pozazdrościć!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:38
                                                    A jak tak to teraz pewnie wyżera. Ten karmel.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:39
                                                    niezmiennick napisał:

> A jak tak to teraz pewnie wyżera. Ten karmel.
                                                    *
                                                    Chyba musk. To serwisanty żywią się karmelem czy też ten jeden tylko?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:40
                                                    No przecież sama nazwa wszystko wyjaśnia: service-ant.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:42
                                                    niezmiennick napisał:

> No przecież sama nazwa wszystko wyjaśnia: service-ant.
                                                    *
                                                    A to dlatego ten karmel! I królowa!
                                                    Przynajmniej nie Secret Service!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:43
                                                    O nie wiadomo dla kogo tak naprawdę pracuje.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:46
                                                    niezmiennick napisał:

> O nie wiadomo dla kogo tak naprawdę pracuje.
                                                    *
                                                    Prędzej czy później będzie wiadomo. Wieczność w tę czy wewtę - who cares?
            • fomica Re: ZDRADA 19.08.11, 14:57
              Ej, to akurat rozumiem. Ty np. wiesz że nie ma potwora pod łóżkiem a ile razy sprawdzasz żeby się upewnić, ha?
              • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 15:21
                fomica napisał:

> Ej, to akurat rozumiem. Ty np. wiesz że nie ma potwora pod łóżkiem a ile razy s
                > prawdzasz żeby się upewnić, ha?
                *
                Ani razu, bo pod moje łóżko nie da się wejść. A potwory są na łóżku najczęsciej ;)
                • ursyda Re: ZDRADA 19.08.11, 16:10
                  W szafie są! W szafie!

A nie, to kochanek.
                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:06
                    ursyda napisała:

> W szafie są! W szafie!
                    >
                    > A nie, to kochanek.
                    *
                    Nie mogę mieć kochanka, w popularnym rozumieniu tego pojęcia, bo ni mom męża/partnera do zdradzania.
                    Ale potwory w szafie bywają. Mniejszy potwór sobie upodobał szafę.
        • rannie.kirsted Re: ZDRADA 19.08.11, 19:43
          to jeden problem, a drugi taki ze ludzie nie potrafia pisac zwiezle i konkretnie tylko nasmaruja jakis chaotyczny post z niepotrzebnymi detalami i ciezko to czytac. te posty sprawiaja wraznie ze ktos napisal goraczkowo, nie przeczytal nawet tego co napisal i kliknal wyslij.
      • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:49
        Może tak: nudzę się sama w domu?
        • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 14:50
          niezmiennick napisał:

> Może tak: nudzę się sama w domu?
          *
          Mogła kulturalnie przyjść i zaprosić na kawę i ciastko, a nie opowieści dziwnej treści wstawiać, nie?
          • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 14:52
            Mogła nawet zabić jakiś intelektualnym zagadnieniem, no ale wybrała inną strategię.
            • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 15:21
              niezmiennick napisał:

> Mogła nawet zabić jakiś intelektualnym zagadnieniem, no ale wybrała inną strate
              > gię.
              *
              Na litość nas chce brać. Źle trafiła - same znieczulice zostały w wątku :]
    • facettt a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 14:45
      jesli Ci w domu niczego nie brakuje.
      zwlaszcza, ze pracujac po 16 h na dobe - chyba nie ma na te zdrady zbyt wiele czasu ? :)
      • virtual_woman Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 14:49
        Pracował po 16, teraz pracuje po 20 h ;)
      • chwilazapomnienia Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 14:50
        jasne, a Ty pomyśl co piszesz, może Tobie brakuje czasu na myślenie
        • facettt Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 15:05
          chwilazapomnienia napisała:

> jasne, a Ty pomyśl co piszesz, może Tobie brakuje czasu na myślenie

na myslenie tak, bo to zbedna strata czasu
          ale na zdrady, zawsze jakos ten czas wygospodaruje, zwlaszcza, ze scisle przestrzegam
          8-mio godzinnego czasu pracy.
          • chwilazapomnienia Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 15:13
            pewnie taki z Ciebie zdradzający, jak ze mnie baletnica;)
            • facettt a niech dalej spokojnie zdradza :) 19.08.11, 15:19

> pewnie taki z Ciebie zdradzający, jak ze mnie baletnica;)

zdarza sie, zdarza
              tylko wszystko z umiarem
              jak sie te 9 godzin pracuje (licze z dojazdem)
              7 - 8 godzin spi
              czasami zajmuje sie (bez sensu) malzonka)
              czasami pisze sie (rowniez bez sensu) w necie
              to na te zdrady niewiele czasu zostaje.

ale...
              czasami cos sie uroczego trafi :)

• chwilazapomnienia Re: a niech dalej spokojnie zdradza :) 19.08.11, 15:45
                dobrze przyjmijmy, że masz żonę, zdradzasz ją i co nie pojawiają się żadne wyrzuty sumienia? możesz spokojnie patrzeć w lustro ?
                • facettt a i niech dalej spokojnie zdradza :) 19.08.11, 15:48

> dobrze przyjmijmy, że masz żonę, zdradzasz ją i co nie pojawiają się żadne wyrz
                  > uty sumienia? możesz spokojnie patrzeć w lustro ?

wiecej:
                  dopiero wtedy na mojej twarzy pojawia sie usmiech szczescia :)

PS. zaznaczam. wszystko z umiarem.
                  bilans (czasowy i finansowy) musi sie zgadzac
                  • chwilazapomnienia Re: a i niech dalej spokojnie zdradza :) 19.08.11, 15:59
                    myślę, że nie polubiłabym Ciebie:) ale myślę, też że masz dużą wyobraźnię;)
                    • facettt Re: a i niech dalej spokojnie zdradza :) 19.08.11, 16:03

> myślę, że nie polubiłabym Ciebie:)

- nie musisz :)
                      lubie szczuple szatynki, brunetki takie 168

myślę, też że masz dużą wyobraźnię;)

- to sie zgadza. ale tu pisze o faktach
                      przypuszczam, ze realne szczegoly raczej Cie nie interesuja ?

pa.
                      • chwilazapomnienia Re: a i niech dalej spokojnie zdradza :) 19.08.11, 16:14
                        nie, nie interesują
                        i nie bój się - 170 i ruda, również PA!
      • magda888817-11 Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 16:39
        Brakuje mi i to najbardziej męża,on zawsze dużo pracował,ale teraz to przegina i kasy nie ma...nie raz zastanawiam się co do garnka włożyć.zdradził mnie raz ale boję się że to znów zrobi bo ona pracuję z nim
        • kadfael Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 17:12
          Kasy nie ma? To on nie pracuje tylko jest wolontariuszem.
          • magda888817-11 Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 17:20
            no można tak powiedzieć bo grosze mi daje a reszta na narkotyki idzie bo za coś musi je kupować i coś spowodowało że mnie zdradził....wciąż słyszałam tylko nie dostałem całości i tak z tygodnia na tydzień a rozmawiałam z jego szefem i wiem że dostawał całość jeśli chodzi o kase to by mnie jego szef nie okłamał,ale bardzo dobrze wiedział gdzie był i mimo to mi nie powiedział.Chciałabym go z tego bagna wyciągnąć ale nie potrafię on musi tego chcieć a jak na razie woli piekarnie a nie rodzinę ja mogę błagać a on i tak do pracy idzie.Już raz pomogłam mu z tego wyjść ale wtedy było łatwiej bo zakończył to gdy mnie poznał a teraz....
            • raohszana Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 18:08
              Właśnie widać jak zakończył.
            • bezpocztyonline Re: a niech spokojnie zdradza 19.08.11, 22:00
              magda888817-11 napisała:

> no można tak powiedzieć bo grosze mi daje a reszta na narkotyki idzie

www.prawnik-online.eu/porady/pracy/wyplata_wynagrodzenia_do_rak_wspolmalzonka_nakaz_wyplaty.html
              To postaraj się, by pracodawca męża tobie wypłacał pieniądze, a nie mężowi
    • fajnajozia Re: ZDRADA 19.08.11, 14:47
      "Żonę Gillesa" widziałaś ? Polecam.
    • bezpocztyonline Re: ZDRADA 19.08.11, 15:25
      magda888817-11 napisała:

> Tydzień temu mój mąż po 72 godzinach pracy nie wrócił do domu

No, byłoby dziwne, gdyby wrócił o własnych siłach.

> szukałam go wszędzie,po szpitalach, policji,myślałam że mu się coś stało

A w kostnicy nie szukałaś? 72 godziny pracować bez przerwy - to już prędzej w kostnicy niż w szpitalu

> nie wytrzyma takiego tępa

No, nie, takiego tępa nie

> Nawet podejrzewałam że jest u kochanki (bo czułam że może mnie zdradzić,choć w głębi serca w to nie wierzyłam)-poszłam tam

Zmień historyjkę
      • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:38
        > No, nie, takiego tępa nie

Ostra riposta :)
    • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 15:48
      Dobra. To kto się zorientował,ze to troll?
      • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:52
        ‮ wersja_robocza napisała:

> Dobra. To kto się zorientował,ze to troll?

Nikt!!!!
        • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 15:57
          Jak ładnie.:D
          czemu nie masz włączonej poczty?
          • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 15:57
            Armagedonia przyszła.
          • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 15:59
            A się człowiek naczyta informatyków i głupieje potem.
            Jak nie mam włączonej? Jakąś tam musiałem przecież podać przy rejestracji. A żadnej nie kasowałem ostatnio :)
            • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 16:01
              O gazetową pytam.
              • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 16:08
                Nie używam. niezmiennick@gmail.com
      • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:13
        wersja_robocza napisała:

> Dobra. To kto się zorientował,ze to troll?
        *
        Fszyscy. Ale ponieważ Niezbytzmienny częstuje napitkiem gorącym - to zostalim w wątku.
        • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 18:47
          Częstował? To mnie ominął. Chytry.
          • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:50
            wersja_robocza napisała:

> Częstował? To mnie ominął. Chytry.
            *
            Właściwie to się trzeba upomnieć. Aha - nie ma frappe. Ale zwykłą kawę Ci zrobi.
            • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 19:01
              Jak się upomnieć skoro częstował? ominął czyli dla mnie niet. Ani frappe, ani zwykłej kawy, ani nic.
              • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 19:31
                wersja_robocza napisała:

> Jak się upomnieć skoro częstował? ominął czyli dla mnie niet. Ani frappe, ani z
                > wykłej kawy, ani nic.
                *
                Idź z pretensjami! Chcesz krówkę na drogę?
                • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 19:48
                  Jak ciągliwa to daj.
                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:11
                    wersja_robocza napisała:

> Jak ciągliwa to daj.
                    *
                    No przecież, że nie krucha! Kruche wywalam do osobnej torebki - dla miłośników. To cho, mam worek, zjemy sobie.
                    • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:11
                      Na ciągliwe zawsze pójdę.
                      • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:12
                        wersja_robocza napisała:

> Na ciągliwe zawsze pójdę.
                        *
                        Ale tylko mleczne czy kakaowe też lubjisz?
                        • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:15
                          Jak będą ciągliwe to każde. Mordoklejki.http://s20.rimg.info/46664855268a76768e4f6919d22fdeef.gif
                          • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:18
                            wersja_robocza napisała:

> Jak będą ciągliwe to każde. Mordoklejki.[URL=http://smajliki.ru/smilie-12892284
                            > 87.html]http://s20.rimg.info/46664855268a76768e4f6919d22fdeef.gif[/U
                            > RL]
                            *
                            Dobra, to zostawię Ci kakaowe! Som jeszcze takie cuksy mocno kakaowe - i te to zaklejają na amen, tak się lepio!
                            • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:23
                              Na mnie nie ma mocnych.
                              • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:26
                                wersja_robocza napisała:

> Na mnie nie ma mocnych.
                                *
                                Pożyjemy, zakleimy ;)
                                • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:32
                                  No żebyś się nie zdziwił.:Phttp://s19.rimg.info/509644de2e60712c2d66077359a62725.gif
                                    wersja_robocza napisała:

> No żebyś się nie zdziwił.:Ps19.rimg.info/509644de2e60712c2d66077359a62725.gif" border="0" alt="> s19.rimg.info/509644de2e60712c2d66077359a62725.gif">
                                    *
                                    Zdziw mię!
                                    • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:38
                                      Przez kable to ja mogę tylko zaręczyć, że umiem jeść mordoklejki jak nikt. Nie znam nikogo lepszego.;)
                                      • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:43
                                        wersja_robocza napisała:

> Przez kable to ja mogę tylko zaręczyć, że umiem jeść mordoklejki jak nikt. Nie
                                        > znam nikogo lepszego.;)
                                        *
                                        Nie kuś, nie kuś, bo sprawdzę empirycznie - poślę pakę mordoklejków i zażądam vidjorelacji z konsumpcji!
                                        • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:45
                                          Przyjmuję wyzwanie.:>
                                          • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:51
                                            wersja_robocza napisała:

> Przyjmuję wyzwanie.:>
                                            *
                                            Tylko jak przegrasz - to kto i jak Cię potem rozklei? :D
                                            • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:54
                                              Wtedy ja się będę martwić.:>
                                              • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:57
                                                wersja_robocza napisała:

> Wtedy ja się będę martwić.:>
                                                *
                                                I założysz o tym wątek? ;)
                                                • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:03
                                                  A w życiu. Ja się tu nie skarżę. Radzę sobie w życiu bez forum. Z mordoklejkami tez sobie poradzę.:>
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:07
                                                    wersja_robocza napisała:

> A w życiu. Ja się tu nie skarżę. Radzę sobie w życiu bez forum. Z mordoklejkami
                                                    > tez sobie poradzę.:>
                                                    *
                                                    Ale to będą Raosiowe mordoklejki :]
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:08
                                                    I co? Na ich cześć miałabym wątek zakładać?Ni ma szans.:P
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:18
                                                    wersja_robocza napisała:

> I co? Na ich cześć miałabym wątek zakładać?Ni ma szans.:P
                                                    *
                                                    Żebyś się nie zdziwiła! Moim karmelem można gwoździe wbijać, a krówki kleją lepiej jak super-glue :]
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:27
                                                    Będzie możliwość, sprawdzę.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:29
                                                    wersja_robocza napisała:

> Będzie możliwość, sprawdzę.
                                                    *
                                                    Szpoko, zawsze wyrabiam takie ilości, że hurtowo można sprzedawać - to się załapiesz! I nie dołączam etykietek z listą "działań niepożądanych" do czytania ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:30
                                                    I błąd. Potem będzie proces, że nie ostrzegłaś.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:32
                                                    niezmiennick napisał:

> I błąd. Potem będzie proces, że nie ostrzegłaś.
                                                    *
                                                    Panie, co ja - procesu się boję? Pójdę, z kolegami w łańcuchach z orełkiem pogadam i wesoło będzie.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:34
                                                    W tym, no Sztrasburgeru też masz?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:35
                                                    niezmiennick napisał:

> W tym, no Sztrasburgeru też masz?
                                                    *
                                                    Tam to ja się odwołam - za nękanie z powodu niezrozumienia przez konsumentkę specyfiki produktu regionalnego!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:37
                                                    Jak konsumenta ma zrozumieć skoro NIE dajesz karteczki drobnym druczkiem?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 21:42
                                                    niezmiennick napisał:

> Jak konsumenta ma zrozumieć skoro NIE dajesz karteczki drobnym druczkiem?
                                                    *
                                                    Objaśniam ustnie na życzenie, a specyfika produktu jest ogólnie znana i nie można mnie pociągnąć do odpowiedzialności za wprowadzenie do obrotu produktu niebezpiecznego!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:46
                                                    Można można. Ustnie to w Hameryce zobowiązuje. Podobno.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:00
                                                    niezmiennick napisał:

> Można można. Ustnie to w Hameryce zobowiązuje. Podobno.
                                                    *
                                                    We Polsce tyż. Tako rzecze, na ten przykład, kodeks cywilny. Na piśmie to jest, a nie ustnie, ale o ustnym, a nie o pisemnym. Przynajmniej nie zawsze.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:05
                                                    O, a w którym paragrafie?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:08
                                                    niezmiennick napisał:

> O, a w którym paragrafie?
                                                    *
                                                    Panie, daj pan żyć [ albo rzyć :P ] - ja po pracy, nie będę otwierać teraz kodeksu! Co to, to nie!
                                                    Mogę serce przed Tobą otworzyć, ale nie ustawę!
                                                    Przyjdź pan jutro. Albo pojutrze.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:23
                                                    No tak, od razu serce.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:29
                                                    niezmiennick napisał:

> No tak, od razu serce.
                                                    *
                                                    Pewnie, że tak! Świeże, nieużywane prawie! To co, rozmrażać?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:32
                                                    Królowa Śniegu? Miło mi poznać.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:36
                                                    niezmiennick napisał:

> Królowa Śniegu? Miło mi poznać.
                                                    *
                                                    Z kim mam przyjemność?
                                                    E, zaraz królowa i to jeszcze śniegu. Niet, jam nie Nehalenia, ino prosty człek.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:39
                                                    Gogiel mi mówi, że to jakaś mitologia. To nie moja bajka.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:40
                                                    niezmiennick napisał:

> Gogiel mi mówi, że to jakaś mitologia. To nie moja bajka.
                                                    *
                                                    A która to Twoja bajka?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:44
                                                    Smerfy. Konkretnie Maruda.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:47
                                                    niezmiennick napisał:

> Smerfy. Konkretnie Maruda.
                                                    *
                                                    A nie Gargamel?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:50
                                                    Foch.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 22:52
                                                    niezmiennick napisał:

> Foch.
                                                    *
                                                    Z przytupem i melodyjką?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:01
                                                    Tak. Albo nie, bez.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:05
                                                    niezmiennick napisał:

> Tak. Albo nie, bez.
                                                    *
                                                    Skąd bez o tej porze roku?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:08
                                                    Jak u nas jest lato to po drugiej stronie jest zima. No to gdzieś po drodze. Stamtąd.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:10
                                                    niezmiennick napisał:

> Jak u nas jest lato to po drugiej stronie jest zima. No to gdzieś po drodze. St
                                                    > amtąd.
                                                    *
                                                    To mówisz, że wracasz skądinąd?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:19
                                                    Poniekąd.
                                                    Ale długi wątas. Ciekawe, czy pójdzie na jedynkę :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:21
                                                    niezmiennick napisał:

> Poniekąd.
                                                    *
                                                    I byłeś opodal!

> Ale długi wątas. Ciekawe, czy pójdzie na jedynkę :)
                                                    *
                                                    Żeśwa natrzaskali postów. E, chiba nie - nie te czasy, żeby offtopy cięli :]
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:28
                                                    Nie opodal.

Nie cięli. Na jedynkę mówię. Pierwszą stronę portalu.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:31
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie opodal.
                                                    *
                                                    Gdziebądź?

> Nie cięli. Na jedynkę mówię. Pierwszą stronę portalu.
                                                    *
                                                    A. E, nie, bo my tu o takich tam, a nie najważniejszych sprawach - czyli dupie, zdradzie, ślubie, dzieciach, zdradzie, kochance, defraudacji, zdradzie, ślubie, dupie.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:34
                                                    To tu to tam.

No jak nie o zdradzie. No my przecież cały czas o zdradzie. A niby dlaczego nie chcę ujawnić, gdzie dokładnie byłem?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 23:41
                                                    niezmiennick napisał:

> To tu to tam.
                                                    *
                                                    Albo i siam.

> No jak nie o zdradzie. No my przecież cały czas o zdradzie. A niby dlaczego nie
                                                    > chcę ujawnić, gdzie dokładnie byłem?
                                                    *
                                                    TY ZDRADZASZ! TY! Jak możesz?! Byłeś z nią. Nim. Nimi! Byłeś!

Niniejszym mówię dobranoc i wybywam spać. Wrócę jutro. Chyba.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 23:43
                                                    Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
                                                    Dobranoc.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 10:58
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
                                                    *
                                                    Tajemniczość się załączyła, phi!

> Dobranoc.
                                                    *
                                                    Dzień dobry.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 13:27
                                                    Ustawa o ochronie danych osobowych po prostu.

Dobry dzień, dobry :)
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:18
                                                    niezmiennick napisał:

> Ustawa o ochronie danych osobowych po prostu.
                                                    *
                                                    Ty mię ustawami szczujesz, mię?!

> Dobry dzień, dobry :)
                                                    *
                                                    Dobry, dobry, pączek też dobry :)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:27
                                                    Dobra ustawa nigdy nie jest zła. Jak pączek. Smacznego.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:34
                                                    niezmiennick napisał:

> Dobra ustawa nigdy nie jest zła. Jak pączek. Smacznego.
                                                    *
                                                    A co Ty, prawnik? A błe! :P
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:40
                                                    Nie, nie prawiczek.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:47
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie, nie prawiczek.
                                                    *
                                                    Znaczy - ciężko doświadczony?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:52
                                                    Ja wiem? Takie ciężkie to nie było...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 14:54
                                                    niezmiennick napisał:

> Ja wiem? Takie ciężkie to nie było...
                                                    *
                                                    Mówisz - niesiesz swój krzyż z pokorą? :P
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 14:59
                                                    Po co nosić jak w każdej szkole wiszą na ścianach?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 15:01
                                                    niezmiennick napisał:

> Po co nosić jak w każdej szkole wiszą na ścianach?
                                                    *
                                                    A to Ty, młodzieńcze, jeszcze do szkoły chodzisz?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 15:10
                                                    Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 16:08
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
                                                    *
                                                    As usual.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 16:10
                                                    No comment.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 16:19
                                                    niezmiennick napisał:

> No comment.
                                                    *
                                                    You already commented :]
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 17:12
                                                    Taki paradoks. Zresztą podobno całe live is a paradox.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 17:54
                                                    niezmiennick napisał:

> Taki paradoks. Zresztą podobno całe live is a paradox.
                                                    *
                                                    Czy akurat live to nie wiem, bo może być odtwarzane z opóźnieniem, ale life to ponoć tak :)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 18:13
                                                    Ale vtopa...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 20:54
                                                    niezmiennick napisał:

> Ale vtopa...
                                                    *
                                                    To coś poprawnego vlep ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 21:22
                                                    https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1263833715_by_gil36_500.jpg
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 21:27
                                                    Za co? ;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 21:34
                                                    O, to pewnie jakiś Zasłużnik jest.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 21:40
                                                    niezmiennick napisał:

> O, to pewnie jakiś Zasłużnik jest.
                                                    *
                                                    A Zaniewinnik?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 21:48
                                                    Nic nie zrobiłem! Wołacz taki.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 21:53
                                                    niezmiennick napisał:

> Nic nie zrobiłem! Wołacz taki.
                                                    *
                                                    Względnie "to nie ja!". A po nim Uciekacz.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:02
                                                    Albo Więźnik.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:04
                                                    niezmiennick napisał:

> Albo Więźnik.
                                                    *
                                                    Przedtem jeszcze Oskarżennik.

P.s: Dziwne, że nikt nas na priva nie wykopał :]
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:13
                                                    Liczą, że sami zrozumiemy tę ciszę wokół. Czy tą ciszę. Jakiś niedouczony jestem.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:19
                                                    niezmiennick napisał:

> Liczą, że sami zrozumiemy tę ciszę wokół. Czy tą ciszę. Jakiś niedouczony jeste
                                                    > m.
                                                    *
                                                    Nie Ty jeden, bo ja też nie wiem czy w tę czy wewtą.
                                                    Trza dopisać - nierozumni i niedomyślni :]
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:21
                                                    Niedomyślnik - aaale o so chodzi?...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:25
                                                    niezmiennick napisał:

> Niedomyślnik - aaale o so chodzi?...
                                                    *
                                                    Raczej "Co sie stao?"
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 22:28
                                                    A to nie jest Niedoinformowannik?
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 22:31
                                                    niezmiennick napisał:

> A to nie jest Niedoinformowannik?
                                                    *
                                                    No nie, takiego buraka strzelić! Ale ze mię nieuk wyszedł! Dobrze, że nie pomyliło mi się ze Zdziwnikiem!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 20.08.11, 23:37
                                                    Pochwalnik!
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 20.08.11, 23:49
                                                    niezmiennick napisał:

> Pochwalnik!
                                                    *
                                                    Dobrze, że nie Przechwalnik!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:18
                                                    A jak!
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:24
                                                    niezmiennick napisał:

> A jak!
                                                    *
                                                    Pewnie inaczej!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:28
                                                    Nie.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:32
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie.
                                                    *
                                                    I znowu jesteś "na nie"! Jak tak można w ogóle?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:39
                                                    Nie wiem sam.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:44
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie wiem sam.
                                                    *
                                                    Ale jakby Ci się tak chciało, jak Ci się nie chce to ho, ho!
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:45
                                                    Nie wiadomo...
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:50
                                                    niezmiennick napisał:

> Nie wiadomo...
                                                    *
                                                    Nic nie wiadomo. Takie czasy.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 21.08.11, 00:53
                                                    Niepewnośnik czasu i miejsca.
                                                  • raohszana Re: ZDRADA 21.08.11, 00:57
                                                    niezmiennick napisał:

> Niepewnośnik czasu i miejsca.
                                                    *
                                                    Nieznajnik dnia ni godziny!
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:33
                                                    Przecie mówię, ze łykam w ciemno.;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:34
                                                    Mordoklejek akurat się nie łyka...
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:37
                                                    Moze robię wrażenie niegramotnej, ale wiem co robić z mordoklejkami. Ryli.;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:38
                                                    Gdzieżbym śmiał sugerować! Agresywność: 1.
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:41
                                                    Nie Ty. Ten drugi.:>
                                                    1 w jakiej skali?
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:50
                                                    Ten drugi tak się składa jest kobietą, co dobrze wprowadza do odpowiedzi na drugie pytanie.
                                                    www.youtube.com/watch?v=qCZDQMGysmU&feature=related, czas 1:35
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 21:52
                                                    Albercik tak, Albercik miał agresywność 1.;)
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 21:55
                                                    A ja nie? No może. No tak tak tak. Nie 1. Ale najwyżej 3. Takie małe 3.
                                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 22:35
                                                    Wierzę na słowo.
                                                  • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 22:45
                                                    Super :)
                                • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:32
                                  Gdzie ja częstowałem niby, hę?
                                  • wersja_robocza Re: ZDRADA 19.08.11, 20:36
                                    Nie wiem, ale mnie na pewno nie.:>
                                    • niezmiennick Re: ZDRADA 19.08.11, 20:39
                                      Niech się wypowie kto szerzy takie pomówienia :)
                                      • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 20:43
                                        niezmiennick napisał:

> Niech się wypowie kto szerzy takie pomówienia :)
                                        *
                                        Ja nic nie wiem, nie znam się, a w ogóle to chipsy przyszły i nie ma mię!
    • moonogamistka Re: ZDRADA 19.08.11, 17:25
      Jak juz jestes tak durna, ze musisz byc pomiatana, to moze pomysl o dziecku. Jakie zycie mu fundujesz? Z nieodpowiedzialnym, niedojrzalym gnojkiem?
      Takie kobiety jak Ty sie leczy. Pisze calkiem powaznie. Szukaj pomocy, jestes uzalezniona.
      • magda888817-11 Re: ZDRADA 19.08.11, 17:51
        myślę cały czas o dziecku dla niego chcę męża wyciągnąć z bagna
        • raohszana Re: ZDRADA 19.08.11, 18:07
          magda888817-11 napisała:

> myślę cały czas o dziecku dla niego chcę męża wyciągnąć z bagna
          *
          Chyba jednak nie myślisz. Siebie wyciągaj z bagna i dzieciaka też, a nie będziesz chłopa "ratować" - on nie chce być uratowany.
        • moonogamistka Re: ZDRADA 19.08.11, 18:11
          A jak to on pociagnie Cie w dol?
          Czasem trzeba komus pozwolic opasc na dno, zeby sie mial z czego odbic. Wiesz jaki jest blad kobiet, partnerek alkoholikow? ze kryja, ze pomagaja, ze tlumacza.. A oni sie swietnie czuja w swoim nalogu.
          Poszukaj pomocy na zewnatrz, jesli chcesz jemu ale przede wsztstkim SOBIE pomoc.
          W momencie kiedy jest dziecko- liczy sie ono i Ty jako opiekunka, sorry maz jest nizej w priorytetach.
    • krwawa_orlica Narażasz dziecko 19.08.11, 18:44
      na ojca ćpuna? Pogratulować.
      • raohszana Re: Narażasz dziecko 19.08.11, 18:46
        krwawa_orlica napisała:

> na ojca ćpuna? Pogratulować.
        *
        Gorzej, że na niemyślącą matkę do tego!
        • cowgirl_ride Re: Narażasz dziecko 21.08.11, 21:17
          Tak się zastanawiam (bo się nie znam, przyznaję bez bicia) czy to nie jest taki "balon próbny", dzieki któremu, forum "Kobieta" ma ileś tam kliknięć/odsłon więcej co się przekłada na punkty w ratingu reklamowym...Oczywiście jest też możliwe, że wystąpiła jakaś nadzwyczajna kumulacja głupoty w jednej osobie (inicjującej wątek) ale mimo różnych doświadczeń z bliźnimi, trudno mi w takie "historie" uwierzyć.
    • bezpocztyonline Już tłumaczę te 16 godzin 19.08.11, 22:13
      Otóż istnieją - oprócz normalnych systemów godzinowych typu 8 godzin dziennie/5 dni w tygodniu, także systemy zmianowe typu 12/24 (12 godzin pracy, potem co najmniej 24 godziny wolnego) lub 16/32 (16 godzin pracy, potem co najmniej 32 godziny wolnego).

Takie systemy zmianowe stosuje się dla portierów, pracowników ochrony, monitoringu, dozoru, czy-jak-się-to-nazywa. Mają siedzieć i ogólnie zwracać uwagę, co się dzieje.

Nie muszą mieć napiętej non-stop uwagi, często jest to raczej coś w rodzaju dyżuru. Choć oczywiście od czasu do czasu coś się intensywniej dzieje.

Mąż autorki wątku zapewne pracuje w ten sposób, więc bez niego i produkcja i firma by padła ;)
    • kora3 Sama potrzebujesz terapii 20.08.11, 13:34
      - jesteś uzalezniona od kolesia, który bierze, pije i zdradza Cię. A Ty nie umiesz sobie z nim dac spokoju. Zostaw go, zanuim Cię zniszczy.
    • mag8889 Re: ZDRADA 21.08.11, 00:29
      Kup sobie ziółka na nerwy i zażywaj regularnie. Jadąc na dragach daleko nie zajedziecie. Lepiej się rozwiedź zanim będzie za późno (wszystko wyjaśnij najpierw swojemu dziecku, skorzystaj z psychologa. Jestem z rozwiedzionej rodziny i to mi skrzywiło nieźle psychikę, po 20 latach nadal to odczuwam). Jednak uważam, ze rozwód był lepszy dla wszystkich, gorzej by było, gdyby rodzicie musieli się męczyć ze sobą na co dzień. I następnym razem lepiej idź do wróżki zanim znowu zdecydujesz się na partnera :d
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka