asystentka_prezesa_zarzadu 31.08.11, 22:00 Może są chętni na rundkę? Kalambury jako sposób na odreagowanie spotkanych dziś fiutów albo szansa na znalezienie miłości bo być może Óla będzie topless. Gracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: kalambury 31.08.11, 22:05 ja mogę, ale jak przysięgniecie, że nie będziecie się śmiać z tego jak rysuję, bo wszyscy się śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: kalambury 31.08.11, 22:10 :D To ciekawe, która z nas rysuje gorzej bo ja też apięknie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: kalambury 31.08.11, 22:11 w apięknie jestem mistrzem kto zakłada stół? i jakie macie nicki Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kalambury 31.08.11, 22:09 Raz jeden byłam na kalamburach. Z moim refleksem, to mogę wam tam podłogę myć w tym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: kalambury 31.08.11, 22:14 ja mogę zagrać pod warunkiem, że kitek dostanie bana Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kalambury 31.08.11, 22:18 ja mogę zagrać pod warunkiem, że kitek dostanie bana wnioskujemy z tego, że kit dziś nadwerężył wrażliwe ego jasia Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: kalambury 31.08.11, 22:21 złe wnioski, widzę, że znów chcesz być dla mnie niemiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 31.08.11, 22:23 Pogięło cię do reszty?? Jak mogę tam dostać bana, skoro to moja inicjatywa na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: kalambury 01.09.11, 23:41 i tak ban ci się należy za całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Lumpia, stól prywatny 31.08.11, 22:15 Asystentkapr to ja:P Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: kalambury 31.08.11, 22:20 Dzieci śpią, facet robi tłumaczenie, zagrałabym, tylko nie wiem jak :(. Mam konto, co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: kalambury 31.08.11, 22:21 timetotime napisała: > Dzieci śpią, facet robi tłumaczenie, zagrałabym, tylko nie wiem jak :(. > Mam konto, co teraz? Wchodzisz na kurnik, potem w kalambury, potem w lumpie i jak masz taki sam nick to pukasz do mnię a ja otwieram drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu errata 31.08.11, 22:22 Nie musisz miec takiego samego nicka, sorry:D Chodziło mię o to, że jak masz taki sam to ja Cię zaproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: kalambury 31.08.11, 22:25 Heh, teraz mam komputery z ekranem dotykowym dotykowym z digitalizerem. Jak zagram to zobaczycie najładniejsze rysunki w historii forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 31.08.11, 22:30 > Jak zagram to zobaczycie najładniejsze rysunki w historii forum :D Nie graj z nimi! :( Chcę zobaczyć te Twoje najładniejsze premierowe rysunki! A dziś nie mogę. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 01:57 Poszłam zobaczyć jak się posługujesz rysikiem i nic z tego. Nie było Cię. :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: kalambury 01.09.11, 12:33 kitek_maly napisała: > Poszłam zobaczyć jak się posługujesz rysikiem i nic z tego. Nie było Cię. :P > :) Do dobrego posługiwania się rysikiem potrzeba bardzo czułego materiału którym się go dotyka :D Nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 18:12 > Nie mam czasu. Nie ma czasu. To jaaaaa włażę tam, żeby zobaczyć Ciebie w akcji a Ty sobie nie masz czasu wtedy? :P Tak to właśnie można na facetów liczyć. :P PS. Hmmm tak sobie myślę, że 85% Twoich postów powinno być oznaczonych czerwonym kwadracikiem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 31.08.11, 22:28 Ja dziś nie mogę. :( A chętnie bym zagrała. Zwłaszcza, w celu żeby Jasio Rozumek się zaczerwienił ze złości i z przytupem opuścił pokój. PS. Jesteś wulgarna. Mówi się penis. PS2. Wiedziałam, że to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: kalambury 01.09.11, 12:39 kitek_maly napisała: > Ja dziś nie mogę. :( A chętnie bym zagrała. Zwłaszcza, w celu żeby Jasio Rozume > k się zaczerwienił ze złości i z przytupem opuścił pokój. To może następną razą? > PS. Jesteś wulgarna. Mówi się penis. > PS2. Wiedziałam, że to Ty. Penis to się mówi na penisa neutralnego albo ukochanego a na fiuta czyli irytującego fiuta się mówi fiut. To jest chyba oczywiste, nie?:P Skont wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 18:06 > To może następną razą? No przecież byłam na 5 minut. :> Jesu jaki strażnik, co nie wie kogo wpuszcza. :P > Penis to się mówi na penisa neutralnego albo ukochanego a na fiuta czyli irytuj > ącego fiuta się mówi fiut. To jest chyba oczywiste, nie?:P > Skont wiedziałaś? Eh nie wiem, to jest chyba jakaś choroba. Czytam i po prostu wiem, to się samo dzieje. :P Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: kalambury 31.08.11, 23:51 Dzięki za zabawę :). Było fajnie do momentu aż musiałam "analogię" narysować :/. Dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: kalambury 31.08.11, 23:55 Był zajeb.isty. Mnie się podobały Uciekające kurczaki :). Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: kalambury 01.09.11, 10:00 Niestety Funny dwa razy!:P Trzeci raz nie wiem bo już poszłam, jak Óla się obudzi to może opowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: kalambury 01.09.11, 12:41 ursyda napisała: > Pineska! Ja trzy razy byłam druga! Fajna przyjaciółka, nie? Przyszła później, wygrała a Ty zostałaś tą drugą...Czy już wiadomo może która z nas rysuje apiękniej? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: kalambury 01.09.11, 14:08 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: Fajna przyjaciółka, nie? Przyszła później, wygrała a Ty zostałaś tą drugą... Tak na to patrząc to naprawdę nie brzmi dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 01.09.11, 17:31 Óla, ale ja Cię koffam! No weź no... <chlipie_rzewnymi_łzami_i_poziera_przez_grzywkę> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 01.09.11, 17:35 był genialny! szkoda, że nie zrobiłam zrzutu z ekranu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: kalambury 01.09.11, 17:45 bo nie umiesz AAAAHAHHAHAHHAHA <demoniczny_śmiech> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 01.09.11, 17:48 <piłuje_paznokcie_i_patrzy_pobłażliwie_acz_spode_łba> Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 17:47 E Ty cfaniaro byłaś krzyżem, lolem czy kiszką? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 01.09.11, 17:48 kitek_maly napisała: > E Ty cfaniaro byłaś krzyżem, lolem czy kiszką? pineską, Trollu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 18:04 Była tam taka? Serio? Pewnie na samym dole rankingu, dlatego nie zauważyłam. :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 01.09.11, 18:06 była i wygrała! a krowa ma dłuższy czemu Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 18:14 Przecież byłam przez parę minut. Czy tylko mi się wydawało, że tam byłam? :D Ale nie mogłam, gdyż dziś miałam ważny dzień - poszłam spać o 3 a wstałam o 8. No wiesz 1 września. :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 01.09.11, 18:15 kitek_maly napisała: > Przecież byłam przez parę minut. > Czy tylko mi się wydawało, że tam byłam? :D ja weszłam na 2-3 ostatnie rozdania, nie było Cię wtedy :( > Ale nie mogłam, gdyż dziś miałam ważny dzień - poszłam spać o 3 a wstałam o 8. > No wiesz 1 września. :P a tam nie wiem - w poniedziałek jadę na wakacje :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kalambury 01.09.11, 18:30 Hmmm to do której graliście/łyście? Kuuuurde, gdybym wiedziała, że jesteś to nie odpuściłabym sobie ogrania Ciebie. :P A bliźniakami kto się zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kalambury 02.09.11, 10:52 kitek_maly napisała: > Hmmm to do której graliście/łyście? nie pamiętam, jakoś koło 22? > Kuuuurde, gdybym wiedziała, że jesteś to nie odpuściłabym sobie ogrania Ciebie. heee, you wish! > A bliźniakami kto się zajmie? to zerówka z internatem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: No i co zrobiliście?? 02.09.11, 00:02 Nieee, to tylko na chwilę. Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś