Dodaj do ulubionych

Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobiet

01.09.11, 23:50
Czy przypadkowe kobiety , które spotykacie na swojej drodze czy to świadczące jakieś usługi , pracujące np w sklepach ,knajpach , urzędach ,instytucjach itd są dla was nie miłe? Częsciej odnotowujecie negatywne nastawienie do Was innych bab? A może jest wręcz odwrotnie ?
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:53
      he he jaki rank:)
      trzeba się wpisać bo o nieatrakcyjność posądzą:))
      • tanebo Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:54
        No co ty. Przecież uroda nie ma znaczenia :)
        • ursyda Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:54
          tanebo napisał:

> No co ty. Przecież uroda nie ma znaczenia :)

dlatego nieoficjalnie ja z tych z pięknym wnętrzem jestem
          • martishia7 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:57
            Ta, widziałaś Ty kiedy jakieś zdjęcia z operacji? Ja w piękne wnętrze nie wierzę. I taki człowiek asymetryczny w środku jest.
            • ursyda Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:59
              Słuchaj koleżanko, ja nie wiem jak inni ale u mnie wiesz, nerki czyściutkie, wątroba jeszcze nie muśnięta rydwanem czasu naprawdę, naprawdę nie mam się czego wstydzić
              • tanebo Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 00:00
                A świstak zawija je w te sreberka...
              • martishia7 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 00:01
                Winszujem kurde. Ja coś czuję, że mój woreczek żółciowy z woreczkiem Dżoany Krupy równać się nie może. :( Myślisz, że w Californi są już chirurdzy korygujący wygląd wnętrza? Kurcze, chyba znalazłam właśnie niszę na rynku.
                • tanebo Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 00:06
                  Weź nie kracz. Bo znając kobiety trzeba będzie im komplementa prawić o ich wnętrzach. A jak to robić gdy macica wypada a trzustkę dawno trafił szlag?
                  • ursyda Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 00:09
                    Na wylatająco macice to musi już coś jest ale na trzustkę to niestety.
      • ela3s Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 14:58
        jak na razie nie spotkałam sie z jakąkolwiek różnicą w traktowaniu
    • 3artka Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:59
      A jak ktoś ma piękną duszę to też może się wpisać???
    • timetotime Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:59
      tak
      • ursyda Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:59
        :D
    • berta-death Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 01.09.11, 23:59
      Wszyscy są dla mnie mili, bo ich onieśmiela ma uroda.
    • hotally Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 02:51
      Rzadko kiedy spotykam się z negatywnym nastawieniem obcego człowieka do Mojej boskiej wysokości. Zdecydowana większość jest bardzo miła i serdeczna ;)
    • qw994 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 07:29
      Ja jestem niezwykle urodziwa i wszyscy mnie uwielbiają.
    • zbyfauch Ładnej kobiecie 02.09.11, 08:14
      nie zadaje się szybkich pytań. Wolne trzeba, żeby zdążyła zrozumieć.
    • pompeja Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 09:02
      Nie odczuwam negatywnego podejścia innych kobiet do mnie. Moooże kiedyś się zdarzyła jakaś "cholera", ale ja wtedy stawałam się jeszcze milsza i milsza, i milsza.. :)
    • malamelania Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 09:02
      Pozostaje mi tylko dodać, że "niemiłe" w tym kontekście pisze się razem :)
    • wersja_robocza Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 09:23
      Nie. I teraz wiem dlaczego.:-/
    • wez_sie najgorsze sa brzydkie, ktore mysla, ze sa ladne 02.09.11, 09:27
      tragedia po prostu
      wylansuje sie taka w spodnie wersacze, zrobi balejaz i wstawi nowe tipsy i mysli, ze jest miss swiata. bleeh
    • alienka20 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 09:34
      Różnie byea, jedne są miłe inne nie miłe, ale ja zazwyczaj jestem miła. I nawet jak mnie łapie szał nieziemski, to patrzę sobie na tę panią i myślę: "co ona winna głupim zasadom w firmie panującym?". Co innego jest w urzędzie lub w dziekanacie, ostatnio jednej o mało co kpa nie potraktowałam, ale przyszła ta młodsza i ładniejsza i jakoś się dogadałyśmy :).
      -------
      "If you want to understand a man, walk a mile in his shoes"
      http://i468.photobucket.com/albums/rr42/Deadlypupp/xellos_02.gif
      www.youtube.com/watch?v=qfcznpn1WPg
    • potworski Wg mnie= 02.09.11, 09:37
      To ja ci odpowiem, bo w tym wątku zapewne wypowiedzą się głównie kobiety same siebie uważające za atrakcyjne, a niekoniecznie tak postrzegane przez otoczenie.
      Z obserwacji=naprawdę piękne kobiety budzą dwie emocje - podziw i zazdrość - wiem, Ameryki tu nie odkrywam. To, w jakich proporcjach obie te emocje wystąpią zależy już od zachowania tej pięknej oraz od osoby oceniającej. Kobiety raczej nie przepadają za towarzystwem innych pięknych kobiet o ile same nie są przekonane o swej własnej wartości. Często gęsto próbują im rzucać może nie od razu kłody, ale małe gałązki pod nogi na zasadzie: "taka jesteś ładna, wszystko ci łatwo w życiu przychodzi, to przynajmniej ze mną będziesz miała pod górkę". Piękne i atrakcyjne babki mają też zazwyczaj mniej prawdziwych przyjaciółek (w ogóle przyjaźń między kobietami to absurd) a więcej interesownych i udających.

tezee napisał:

> Czy przypadkowe kobiety , które spotykacie na swojej drodze czy to świadczące
      > jakieś usługi , pracujące np w sklepach ,knajpach , urzędach ,instytucjach itd
      > są dla was nie miłe? Częsciej odnotowujecie negatywne nastawienie do Was inny
      > ch bab? A może jest wręcz odwrotnie ?
      • jael53 Re: Wg mnie= 02.09.11, 09:56
        I z tym się muszę zgodzić. Poznałam te mechanizmy na własnej skórze; i dlatego tam, gdzie tylko mam wybór, staram się załatwiać swoje sprawy nie z kobietami. Kiedy wyboru nie ma (liczne urzędy), bywa rozmaicie; ciągle jeszcze trafiają się osoby kompetentne i po prostu dobrze wychowane, czyli bywa również dobrze.

Coś jednak jest w tej kwestii bardzo drażliwego, bo - choć to fakt znany, że kobiety często wobec własnej płci zachowują się bardzo nieprzyjemnie - szybko i raczej obcesowo zamiata się ją do kąta.
      • wszedlem Re: Wg mnie= 02.09.11, 10:04
        dopisze, ze interesowne i udajace zbyt atrakcyjne na ogol nie sa, ale licza, ze przy okazji i na nie czyjes oko spadnie. z drugiej strony te piekne tylko na zewnatrz chetnie otaczaja sie nieladnymi dla kontrastu. niezwykla symbioza.
        • jael53 Re: Wg mnie= 02.09.11, 10:19
          Będę niemiłosierna: zjawisko szukania wygodnego szarego tła, na którym można bez trudu błyszczeć, dotyczy płci obojga. I ma dość ciekawe przełożenie w relacjach - formalnie - profesjonalnych. Każdy chyba spotkał się z choć jedną osobą, która miała poczucie "niezastępowalności"; i dowodziła go doborem nader niemrawych współpracowników.
          • wszedlem Re: Wg mnie= 02.09.11, 11:30
            przebojowi mezczyni maja zazwyczaj tzw. "adiutantow" , ale oni sami sie pojawiaja i nawet dobrze w takiej roli czuja. o celowym naborze nie wiedzialem, a scislej nie spotkalem sie.
      • fajnajozia Re: Wg mnie= 02.09.11, 12:29
        " Piękne i atrakcyjne babki mają też zazwyczaj mniej prawdziwych przyjaciółek (w ogóle przyjaźń między kobietami to absurd) a więcej interesownych i udających. "

Chrzanisz :D
        • potworski Re: Wg mnie= 02.09.11, 17:13
          fajnajozia napisała:

> Chrzanisz :D

Twój post wniósł nowe światło do tej jak dotąd jałowej dyskusji. Winszuję.
          • fajnajozia Re: Wg mnie= 03.09.11, 11:42
            "Twój post wniósł nowe światło do tej jak dotąd jałowej dyskusji. Winszuję."

Moje przyjaciółki wszystkie są piękne i atrakcyjne :)
            I nie z tej beczki - jest tu jakiś wydawca ? Chcę napisać "Jak rozpoznać i dać nauczkę facetowi, który czytał "Jak zaciągnąć kobietę do łóżka", oczywiście to tytuł roboczy :D
    • six_a Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 10:28
      nie mogę się tu wpisać
      shit ale dyskryminacja od samego raniuśka.
      • wez_sie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 10:38
        sprawiasz wrazenie bardzo atrakcyjnej i milej pani w srednim wieku
        • six_a Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 10:48
          kuśwaolek, myślałam że wiek średni za jakieś 10 lat dopiero.
          notoładnie.
          • wez_sie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 10:53
            W 2007 roku, statystyczny mieszkaniec Polski był w wieku 37,3 lat.
            Mężczyźni mieli średnio 35,3 lat, kobiety – 39,4.

to i tak ci sporo zanizylem!
            • six_a Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 10:56
              tu nie ma nic o wieku średnim, tylko o średnim wieku.
              jeeezu.
              • wez_sie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:00
                czepiasz sie, bo jestes stara i czepialska, a mugbym byc twoim synkiem, ktorego odprowadzasz do szkoly.
                boszszsz
                przepasc miedzypokoleniowa nas dzieli, no... wez sie odmłoć
                • six_a Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:04
                  aić, mogę się lansować z osobistym 16-latkiem, a nie jakimś 30-letnim złomem.
                  • wez_sie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:10
                    jestes podla, kopiesz mnie lezacego i plujesz w twarz, ale nie poddam sie tak latwo.
                    zobaczysz, jeszcze bedziesz mi poprawiac troczki przy kasku, jak wyjdziemy na rolki.
                    • six_a Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:13
                      no włacha.
                      a z rolkami poczekam perfidnie, aż osiągniesz średniowiecze. i wtedy zobaczymy;)
                      • wez_sie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:28
                        bede czekac na ciebie pod fontanno i cie zwyromansuje, zobaczysz
      • kalllka Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 10:41
        no wez_ sie -wpisalo za ciebie zwykle blabla.

aha, wpisalo by dac ci szanse wycofania sie z waszych durnoctw z honorem. tyle.
        • wez_sie o co ci chodzi? 02.09.11, 10:43
          o co ci chodzi?
          • wez_sie ej no napisz o co cho 02.09.11, 10:57
            bo juz usiedziec nie mogie
            • kalllka Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:00
              szanowna opiekunko forum, zwroc laskawie uwage na dwie lansujace sie i watek ( nizej) hostierki.

z gory dzieki.
              • six_a Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:07
                ja ci mogę w zastępstwie zwrócić uwagę, że coś ci się chyba popie...ło.
                • kalllka Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:15
                  ehh przeciez nie jestes taka siksa na jaka sie piszesz, dziewczyno niebogo.
                  masz popierolone i to niezle na punkcie wlasnego ja i na bazie tego napisano dla cie profil.
                  jesli chcesz wiedzy, u ktorego hostiera robisz (na czarno) to zwroc uwage na to gdzie w zdaniach umieszczasz przecinki.
                  jesli jednak wolisz klocic sie ze mna to kloc; wytrzesz "okladziny hamulcowe" i pojdziesz na zlom.
                  • six_a Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:17
                    prosz, przypadek kliniczny. czy jest na sali lekarz?
                  • wez_sie Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:21
                    > ehh przeciez nie jestes taka siksa na jaka sie piszesz, dziewczyno niebogo.

no i czar prys - jak to mowio
                    siksa zdementuj plis, bo nie wytrzymie
                    • six_a Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:23
                      weeeź, ja nawet nie wiem co to hostier, a świra strach pytać.
                      • kalllka Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:33
                        :)
                        na tym zasadzasz teorie o grzecznosci, ze innych od swirow wyzywasz, oj oj six uwazj bo cie przeniosa z katafalkiem
                        k'woli wyjasnien- hostier w twoim wykonaniu to podnajmujacy ( by klawiatura) na zasadach barteru- konto na gazeta.pl.
                        • six_a Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:41
                          :) kotek, na detektywa to ty jesteś za słabiutka, co właśnie udowodniłaś. weź się za coś innego.
                          a wracając do moich przecinków, to podpowiem, że mają dużo wspólnego z interpunkcją, polecam się zapoznać.
                          • po-trafie Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 12:02
                            o, ale zobacz, zostalysmy posadzane o bycie jedna osoba :-D
                            nawet milo, lepiej ze z Toba niz np z kombinerkiem
              • wez_sie ej no 02.09.11, 11:08
                przez ja obgaduje w tym watku atrakcyjnosc sixy.
                wiec na temat pisze, zazdrosnico jedna.
              • jej_torebka Re: ej no napisz o co cho 02.09.11, 11:10
                ke?
    • po-trafie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:19
      Mam dosc uniwersalnie 'sympatyczna' twarz (i nie jest to moja opinia, tylko wniosek z doswiadczenia: wielu ludzi prosi mnie o pomoc na ulicy, wskazanie kierunku, sposobu komunikacji, godziny, potrzymanie czegos przez moment, starsze panie mnie zagaduja, obcy ludzie zycza mi i facetowi duzo szczescia w zyciu i tak dalej), do tego jestem blondynka, co wg badan chyba podnosi poziom sympatii do danego czlowieka.
      I umiem byc grzeczna w instytucjach, knajpach i sklepach.

Zdaje sie ze to wystarcza, zeby ludzie byli mili. Niemile sa natomiast czesto dziewczyny moich kolegow, panny pracujace w biurze obok itp
      • kalllka Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:21
        miss uniwersum znaczy sie jestes. ladne zdanie- I umiem byc grzeczna w instytucjach (...)
        :)
        • po-trafie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:24
          no ba, sympatyczna twarz gwarantuje korone w kazdym konkursie pieknosci.
          a bycie grzecznym zdaje sie byc powoli na wymarciu
          • wez_sie Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 11:26
            i sluchasz dub fx!!!
          • wszedlem do wez_sie 02.09.11, 11:28
            a ty, anglisto od siedmiu bolesci, nie miales przypadkiem stad zwijac?
            • wez_sie do weszlem 02.09.11, 11:33
              anglisto?
              jak ja mam ruski tylko
              • wez_sie Re: do weszlem 02.09.11, 11:34
                * rosyjski
                • kalllka Re: do weszlem 02.09.11, 11:37
                  i abys miala swiadomosc stanu rzeczy, szanowna six, napisze jeszcze ,ze kwestia dotyczy wszystkich piszacych na tzw liczniki.
                  bo sie wam szanowne panie jak jednej, niezle popierolilo w glowach, przez pomysl by zrobic z forum room serwis.
                  • alienka20 Re: do weszlem 02.09.11, 11:44
                    Zjeżdżaj trollu
                • wszedlem Re: do weszlem 02.09.11, 11:37
                  a nie wyjasniales mi (zreszta blednie) zawilosci mowy szekspira kilka dni temu, kartoflu jeden? mniejsza z tym, do meritum: widzialem twoj post pozegnalny. i co tu jeszcze robisz?
                  • wez_sie Re: do weszlem 02.09.11, 11:49
                    no to przejdzmy od razu do meritum: nie szczekaj tyle, bo w ten sposob na pewno nie bedziesz fajniejszy.
                    a teraz wybierz sobie miejsce, w ktore chcesz mnie pocalowac i to zrob (sugeruje d.pe).
    • asiu_3 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 15:49
      Kobiety bywaja opryskliwe i niemile, mezczyzni wrecz przeciwnie. Dziwne :P
    • i.nes Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 18:48
      tak z przekory wpiszę się i ja :D

jak się uśmiechnę, to obcy ludzie na poczcie mi mówią, że chyba jestem szczęśliwą kobietą, a sprzedawczynie radzą, żeby "tej szyneczki nie brać, bo dziś lepszy ten baleron"

jak się nie uśmiechnę, to nawet słońce odmawia współpracy...
    • lonely.stoner Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 20:47
      nie ma zasady, bywaja panie bardzo mile a bywaja niemile. Raz w pracy mialam taka akcje ze przyszla kobieta do pracy wiek ok. 40 pare lat, niska, grubiutka i co kolo jej biurka nie przeszlam sie gapila na moj tylek takim specjalnym spojrzeniem ktorego juz sie w zyciu naogladalam i wiem dobrze co znaczy hehe, juz sobie pomyslalam wtedy 'ooo, to juz pewnie mnie zaraz czeka jakas uszczypliwa uwaga albo foch i bedziemy miec z pania pod gorke' - okazalo sie ze kobieta byla bardzo mila i normalna.
      Najczesciej nie przyjemne osoby to sa takie, ktore maja same jakies uprzedzenia, kompleksy i bede nie urpzejme nie tylko dla kogos kto jest ladny ale i dla kogos kto jest lepiej ubrany, ma fajniejszego psa, dziecko chodzi do lepszej szkoly, itd.
    • mm969696 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 21:28
      Jakiś czas temu zanim przytyłam i byłam uważana za atrakcyjną kobietę(:)) pracowałam jako serwisant w supermarkecie. Zanim wchodziło się na halę trzeba było przejść obok ochroniarzy. Jedną z nich była kobieta, ok. 35 lat, zaniedbana. Od pierwszego dnia gdy mnie poznała nie odpowiadała mi na powitanie, na pytania, na uśmiechy. NIe mogłam zrozumieć dlaczego jest taka niemiła. jestem osobą z natury spokojną i sympatyczną. PO pewnym czasie stwierdziłam, ze właśnie zazdrościła mi urody i może tego że jestem zamożna. NIe wiem jak można być aż tak zawistnym.

Ja sama raczej piękne kobiety traktuję zazwyczaj lepiej. Nie wiem czemu, ale łądan kobieta kojarzy się z dobrocią i łagodnością.
      • kompletniebezsensu Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 22:36
        "Ja sama raczej piękne kobiety traktuję zazwyczaj lepiej. Nie wiem czemu, ale łądan kobieta kojarzy się z dobrocią i łagodnością. "

To jest tak zwany efekt halo.

Poza tym - sama traktujesz ludzi inaczej w zależności od ich wyglądu - to dlaczego dziwisz się, że inni ludzie robią podobnie, tylko, że w drugą stronę?
    • lacido Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 02.09.11, 21:31
      czytam i czytam i próbuje sobie poskładać, baby są dla mnie miłe więc widać jestem brzydka ale z drugiej strony wtedy powinny być wredne - patrz wątek brzydka brzydka itd

no i mam zagwozdkę ;)
    • anna_sla Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 03.09.11, 10:27
      nie zauważyłam takiego traktowania gdy jeszcze byłam piękna i młoda :D:D

a z tymi przyjaźniami co tu kolega sugeruje to nie było tak. Mam prawdziwe przyjaciółki i są nimi osoby znane od dziecka, więc kto to wiedział wtedy która z nas będzie ładna a która nie ;) (z jedną znamy się dosłownie od becika, nawet razem chrzczone byłyśmy, nasze mamy się przyjaźniły). Poza tym w tamtym okresie (zanim zbrzydłam ;)) miałam 3 przyjaciółki z czego może rzeczywiście 2 były mniej atrakcyjne ale ta jedna była nawet bardziej niż ja. Łączyła nas więź jeszcze od czasów szkoły średniej, więc wydaje mi się, że też atrakcyjność którejkolwiek z nas nie miała tu żadnego znaczenia, po prostu nam nasze charaktery odpowiadały, że lubiłyśmy swoje towarzystwo.
    • tomek_251 Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 03.09.11, 12:10
      Tu nie ma atrakcyjnych kobiet. Atrakcyjne kobiety nie mają czasu na takie fora, gdyż mają powodzenie i leżą pod swoimi chłopami, that is - nie mają czasu na głupoty.
      • tezee Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 03.09.11, 13:36
        Tak bo ładne kobiety całe dnie i noce sufit oglądają ,nie ruszają się z wyra , weź ty się jeb*nij w czoło.
    • moonogamistka Re: Szybkie pytanie do ładnych/atrakcyjnych kobie 03.09.11, 17:23
      "Sie krygujecie", a wiadomo od dawna i poparte dowodami naukowymi, ze wysocy i atrakcyjni zarabiaja lepiej i szybciej przeskakuja progi w karierze.
      Co do tematu- na wszystkich ludzi dziala usmiech. Warto sie usmiechnac i byc milym, ot tak po prostu:-)
    • milamilka Dziwne pytanie 03.09.11, 23:24
      Nie, wręcz przeciwnie :) Spotykam się najczęściej z dowodami sympatii i uśmiechem. Tak naprawdę uważam, że niewiele jest niemiłych i nieżyczliwych osób, ale oczywiście to się zdarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka