• ruby.blue Re: Urbańska 07.09.11, 18:39
      Ma dryg i pracuje na scenie od nastego roku życiu - jest po prostu zawodowcem, i tyle. Ale prawda jest taka, że nie ona jedna. Ludzie nie lubią perfekcjonizmu, a ona to właśnie taka maszyna do grania. Próbuje czasem ten wizerunek ocieplić, ale czy to na dłuższą metę zadziała - wątpię.. Chyba że np rozpłacze się na wizji, zapomni tekstu czy w jakiś inny sposób pokaże słabość. Ironiczne jest u to, że prawdopodobnie nawet to mogłoby zostać odebrane (albo autentycznie być) wyreżyserowane.
      • dona.a Re: Urbańska 07.09.11, 19:54
        ruby.blue napisała:

> Chyba że np rozpłacze się na
        > wizji, zapomni tekstu czy w jakiś inny sposób pokaże słabość. Ironiczne jest u
        > to, że prawdopodobnie nawet to mogłoby zostać odebrane (albo autentycznie być)
        > wyreżyserowane.

Dokładnie, ja raczej bym nie uwierzyła, ona jest jedną wielką sztuczną kreacją.
    • moonogamistka Re: Urbańska 07.09.11, 19:19
      Zle obstawila ogiera, Jozefowicz ja pcha a jednoczesnie stopuje, bo ludzie pamietaja...
      Do tego wiekszosc nienawidzi idealow.
      A ona jest IDEALNA:_) Poza zwiazkeim;_))
      Jak go zrzuci- wyplynie, da rade:-)
    • forcione Reklama Pantene 07.09.11, 19:47
      Oto reklama Pantene z je udziałem, dla mnie jest odpowiedzią na pytanie czy Natasza Urbańska jest niedocenioną gwiazdą, oceńcie sami: www.youtube.com/watch?v=yObgLBcfzf4
      • dona.a Re: Reklama Pantene 07.09.11, 19:51
        forcione napisał:

> Oto reklama Pantene z je udziałem, dla mnie jest odpowiedzią na pytanie czy Natasza Urbańska jest niedocenioną gwiazdą, oceńcie sami: www.youtube.com/watch?v=yObgLBcfzf4

Zdecydowanie nie powinna się odzywać, sztuczna do bólu, ale ładna, ładniejsza od Bachledowej, która w reklamie jakiegoś szamponu jest po prostu brzydka. Wg mnie w reklamach produktów do twarzy, głowy powinny występować naprawdę ładne twarze, Urbańska-tak, Bachleda-nie.
      • aneta-skarpeta Re: Reklama Pantene 07.09.11, 20:16
        matko, co to jest?:D
      • roterro Re: Reklama Pantene 07.09.11, 20:22
        Ja tez mam tak ze kiedy ja widze na ekranie telewizora, przelaczam kanal. Kiedys chcialam zrozumiec swoja reakcje i zmusilam sie do ogladania. Wnioski takie jak wiele osob wyzej:
        Jest piekna kobieta i to jej najwieksza zaleta. Na zdjeciach wyglada swietnie.
        Ale nie jest artystka tylko rzemieslnikiem.
        Jest sztuczna i sztywna (oczywiscie cialo ma gibkie ale ja patrzac na nia mam wrazenie sztywnosci), i zeby chociaz taka sie pokazywala, ale nie, ona jeszcze przykrywa to falszywym luzem, to niestrawne.
        No i jednak moim zdaniem niski poziom tego co robi.

Ale jest piekna kobieta.
    • ubytek Re: Urbańska 07.09.11, 21:11
      Ta kobieta to zagadka, najpierw wystepuje w jak oni spiewaja jako ta co nie umie spiewac ale umie tanczyc. Potem w tancu z gwiazdami jako ta, co umie spiewac ale nie umie profesjonalnie tanczyc. Teraz wystepuje jako prezenterka, ktora nie umie prowadzic programu. Ale najwyrazniej plecy ma mocne bo wszedzie jej pelno.
    • puk_puk Re: Urbańska 07.09.11, 22:02
      Ona jest piekna, bardzo zgrabna i niesamowicie pracowita (co widac). Na tancerke te przymioty nie tylko wystarczaja, ale daja mozliwosc zrobienia kariery.

Niestety, Natasza (albo jej patron) chce byc piosenkarka, a tu juz potrzebny jest talent. W dodatku trzeba miec jakis kontakt z publicznoscia (jak Doda albo jak Vondrackowa, ale jest to konieczne). Niestety, wycwiczona Urbanska - chyba jest perfekcjonstka - robi wazenie robocopa, chyba dlatego trudna ja polubic. Brak osobowosci + perfekcja = robot.

Wbijanie jej na sile do fimow, programow, konkursow i plebiscytow tylko odbiera jej milosnikow. I tak, piekna i pracowita dziewczyna robi kariere, ale nie kochaja jej. Szkoda, bo pewno gdzies ja to stale uwiera. Mysle ze bedzie walczyc, ze wypelnia swoje zycie i idzie na przod mimo negatywnych reakcji. Coz, gdyby tego nie robila poszlaby na dno a wtedy forumowa tluszcza z satysfakcja stwierdzilaby, ze jej sie nie udalo.

W koncu ona ma naprawde duzo, chyba wrecz ONA MA WSZYSTKO: rodzine, zakochanego faceta, milosc, piekny dom, pieniadze, mega urode i slawe. Tylko jej nie lubia... I co z tego?
      • puk_puk Re: Urbańska 08.09.11, 13:12
        milosc - bo ona tez bardzo kocha, wrecz wielbi swojego meza
    • jacek990 Re: Urbańska 08.09.11, 10:15
      Temat "Urbańska" frapuje mnie nieodmiennie od kilku lat i jak widzę nie tylko mnie.
      Zacznę od pozytywów:
      1) Wprawdzie na tańcu się nie znam w sensie technicznym, ale na pewno jest tancerką bardzo dobrą, a więc niech tańczy.
      2) Być może okaże się w filmie Jerzego Hoffmanna, że jest też dobrą aktorką, a więc - niech gra.
      3) Na pewno jest piękną kobietą i ma dykcję - a więc może być prezenterką (jak ktoś już tu roztropnie zauważył)
      Jeżeli zaś chodzi o śpiew (a uwierzcie mi na słowo, że na tym akurat się znam) - to piosenkarki z niej nie będzie, ponieważ brakuje jej "czegoś". Nie potrafię do końca powiedzieć czego, ale skoro do tej pory tego nie ma, to już wydaje się, że tej rzeczy (nazwijmy to dopełnieniem samego faktu, że ma słuch, poczucie rytmu i technikę) nie nabędzie.
      Może natomiast z sukcesem być znaną aktorką musicalową w Teatrze BUFFO (albo innym tego typu teatrze) i poradzi sobie świetnie bez ingerencji męża. Natomiast robienie z niej na siłę ogólnopolskiej celebrytki szkodzi jej samej.
      • nimeska z onetu dzis 08.09.11, 12:36
        tez o niej

film.onet.pl/wiadomosci/publikacje/wywiady/janusz-powiedzial-rozmowa-z-natasza-urbanska,1,4840567,wiadomosc.html
      • lacido Re: Urbańska 08.09.11, 20:09
        > Jeżeli zaś chodzi o śpiew (a uwierzcie mi na słowo, że na tym akurat się znam)
        > - to piosenkarki z niej nie będzie, ponieważ brakuje jej "czegoś". Nie potrafię
        > do końca powiedzieć czego,

oj widać ze baaardzo znasz się na śpiewie ;)
        • pavvka Re: Urbańska 09.09.11, 15:44
          lacido napisała:

> > Jeżeli zaś chodzi o śpiew (a uwierzcie mi na słowo, że na tym akurat się
          > znam)
          > > - to piosenkarki z niej nie będzie, ponieważ brakuje jej "czegoś". Nie po
          > trafię
          > > do końca powiedzieć czego,
          >
          > oj widać ze baaardzo znasz się na śpiewie ;)

Hyhyhy. To ja jako nieznający się na śpiewie powiem - ona śpiewa poprawnie technicznie i bez fałszowania, ale po prostu nie ma jakiegoś wyjątkowego głosu. I nie ma też charyzmy, która u niektórych pozwala ten brak zatuszować.
          • pochodnia_nerona Re: Urbańska 09.09.11, 22:39
            No właśnie. Urbańska to taka żona ze Stepford - idealny, bezduszny (czyt. bezcharyzmatyczny) robot :-)
            • sabriel Re: Urbańska 10.09.11, 19:29
              Bardzo ładna, zgrabna i... nic więcej. Takich jak ona jest pełno. Pchana na siłę przez Józefowicza.Pozbawiona charyzmy i ciekawej osobowości. Nie ma tego"czegoś".
              Choćby stawała na głowie kaiery wielkiej nie zrobi. Może jakby miała menadżera z głową na karku, który wie co robi. Ale się chyba na to nie zanosi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka