grzeszna_marta 21.09.11, 20:10 mam na onecie i do tej pory bez problemu się logowałam z końcówką eu a dziś dupa :/ nie da rady się zalogować tylko na pl . Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Poczta 21.09.11, 20:11 grzeszna_marta napisała: > mam na onecie i do tej pory bez problemu się logowałam z końcówką eu a dziś > dupa :/ nie da rady się zalogować tylko na pl . > Dlaczego ? czy tu jest pomoc techniczna onet.pl? won do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Poczta 21.09.11, 20:13 Jesteś kobietą o małym rozumku, nigdy tego nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Poczta 21.09.11, 20:20 o tym nie będziemy teraz i tu dyskutować grzcznie się zapytałam ale nie musicie się silić Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Poczta 21.09.11, 20:29 Gdybyś była mężczyzną o dużym rozumku, to byś pojęła. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie ja wiem 21.09.11, 20:14 to przez Grecję w gazetach mądrzy ekonomiści mówili, że jak Grecja zbankrutuje to strefa Euro się zawali a wiadomo, końcówka .eu -> to skrót od euro tak więc najwidoczniej Grecja musiała zbankrutować, innego wytłumaczenia nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: ja wiem 21.09.11, 20:16 To wyjaśnienie mi się podoba i przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Poczta 21.09.11, 20:16 no tak przecież na WAS to w zupełnosci nie można liczyć ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Poczta 21.09.11, 20:34 nieeeeee nie zapomniałam mam ważna pracę do zrobienia jak tego nie zrobie to mogę się pożegnać z robotą :( Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Mam konto *@onet.eu 21.09.11, 20:42 a łyżka na to - niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta panie niemożliwy 21.09.11, 20:51 tak już działa ale musiałam zresetować kompa tylko tyle i aż tyle ... było się tak wysilać ? tak na przyszłosć to lepeij się panowie nie wypowiadajcie jak nie potraficie pomóc ... żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Bardzo nie lubię... 21.09.11, 20:58 być wrzucanym do jednego wora z wszystkimi. grzeszna_marta napisała: > (...)tak na przyszłosć to lepeij się panowie nie wypowiadajcie jak nie potraficie pomóc ... Odpowiedz Link Zgłoś