morte1981
15.10.11, 17:33
Co zrobić z tym fantem, od razu mówię, że operacja w najbliższej przyszłości nie wchodzi w grę, choć chciałabym bardzo. Jestem młoda, zgrabna tylko te okropne piersi. Po ciąży i karmieniu moje piersi opadły dosłownie do pępka, gdy na nie patrzę odechciewa mi się wszystkiego. Koleżanki, również matki pocieszają mnie, że one również mają ten sam problem, wszystko pięknie i ładnie, tylko one są mężatkami, ich mężowie akceptują ich ciała. Ja jestem wolna, chociaż w tej chwili spotykam się z kimś i tu właśnie zaczyna się problem. Co zrobić poprosić Go, żeby nie zdejmował podczas sexu biustonosza, czy udawać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wydaje mi się, że dojrzały mężczyzna powinien móc to zaakceptować, że po ciąży moje ciało wygląda niestety tak nieatrakcyjnie. Podczas pieszczot nie potrafię się zrelaksować, mam przed oczyma tylko te moje "zwisy". Jeszcze nie uciekł z krzykiem, ale po ciemku szukał już piersi na niewłaściwej wysokości. Żyć mi się nie chce. Czy, któraś z Was dziewczyny ma podobny problem? Panom podziękuję za odpowiedź, nie chcę się jeszcze bardziej dołować.