Dodaj do ulubionych

Ehh te piersi

15.10.11, 17:33
Co zrobić z tym fantem, od razu mówię, że operacja w najbliższej przyszłości nie wchodzi w grę, choć chciałabym bardzo. Jestem młoda, zgrabna tylko te okropne piersi. Po ciąży i karmieniu moje piersi opadły dosłownie do pępka, gdy na nie patrzę odechciewa mi się wszystkiego. Koleżanki, również matki pocieszają mnie, że one również mają ten sam problem, wszystko pięknie i ładnie, tylko one są mężatkami, ich mężowie akceptują ich ciała. Ja jestem wolna, chociaż w tej chwili spotykam się z kimś i tu właśnie zaczyna się problem. Co zrobić poprosić Go, żeby nie zdejmował podczas sexu biustonosza, czy udawać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wydaje mi się, że dojrzały mężczyzna powinien móc to zaakceptować, że po ciąży moje ciało wygląda niestety tak nieatrakcyjnie. Podczas pieszczot nie potrafię się zrelaksować, mam przed oczyma tylko te moje "zwisy". Jeszcze nie uciekł z krzykiem, ale po ciemku szukał już piersi na niewłaściwej wysokości. Żyć mi się nie chce. Czy, któraś z Was dziewczyny ma podobny problem? Panom podziękuję za odpowiedź, nie chcę się jeszcze bardziej dołować.
Obserwuj wątek
    • varia1 Re: Ehh te piersi 15.10.11, 17:48
      ocena stanu twoich piersi może być w dużej mierze subiektywna... no ale załóżmy że sytuacja wygląda aż tak dramatycznie jak to opisujesz

zdecydowanie pomaga odpowiednio dobrany biustonosz i intensywne ćwiczenia oraz ujędrnianie nie tylko za pomocą kosmetyków, jeśli piersi oadły jak twierdzisz, do pępka to znaczy że w ciąży pewnie przybrałaś sporo na wadze, a po jej duzej utracie jest własnie taki efekt

ale myślę że ty ten problem masz gdzie indziej
      skąd wiesz że mężatkom w takiej samej sytuacji jest łatwiej, skąd wiesz że mężowie akceptują ich ciała? dojrzały umysłowo mężczyzna spotykając się z "mamuśką" szuka nie tylko przymiotów ciała, uwierz mi

jak chcesz pogadać o bardziej prywatnych aspektach, odezwij się na priv
      • maitresse.d.un.francais oj jak rany 15.10.11, 17:53
        bo pozycję się dopasowuje do fizyczności. Jak komuś biust wisi, to się szybciutko strategicznie uwala na plery. ;-) Serio piszę.
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: oj jak rany 15.10.11, 21:01
          Wcale nie. Jak się ma fajnego partnera i seks sprawia przyjemność, to się nie myśli o niedociągnięciach urody, których i u supermodelek by się pewnie można dopatrzeć, ale o tym, jak jest przyjemnie. Albo w ogóle się nie myśli, jest nirvana. Zresztą ja tam, jak się dobrze bawię, to nie widzę prawie nic - rozpływa mi się świat, więc na pewno nie zwracam uwagi na jakieś detale, gdzie ciała za dużo czy za mało.

• gres81 Re: Ehh te piersi 15.10.11, 17:55
      chociaż facet to sie wtrącę

kup sobie biustonosz półotwarty,wygląda seksi nie ma poco ściągać w czasie kopulacji.
      • maitresse.d.un.francais Re: Ehh te piersi 15.10.11, 17:57
        gres81 napisał:

> chociaż facet to sie wtrącę
        >
        > kup sobie biustonosz półotwarty,wygląda seksi nie ma poco ściągać w czasie kopu
        > lacji.

masz na myśli półstanik? ;-)
        • simply_z Re: Ehh te piersi 15.10.11, 17:58
          żaden stanik czy masaże ,może macroline?
        • gres81 Re: Ehh te piersi 15.10.11, 18:00
          mam namyśli taki w którym piesi są na zewnątrz a fiszbina i trochę materiału podtrzymują je od dołu.
          tak ze brodawki i sutki są na wierzchu.
          • maitresse.d.un.francais Re: Ehh te piersi 15.10.11, 18:03
            gres81 napisał:

> mam namyśli taki w którym piesi są na zewnątrz a fiszbina i trochę materiału po
            > dtrzymują je od dołu.
            > tak ze brodawki i sutki są na wierzchu.
            >
            no - to jest to, na co ja mówię półstanik ;-)
    • passu Re: Ehh te piersi 15.10.11, 18:03
      Jak mój kolega żenił się z kobietą z takimi piersiami, to wszyscy mówili, że się żeni z cycatką :)
    • violon-czela Re: Ehh te piersi 15.10.11, 18:11
      "tylko one są mężatkami, ich mężowie akceptują ich ciała (...)chociaż w tej chwi
      > li spotykam się z kimś "

wyjdź za niego za mąż i będzie po problemie. Mąż akceptuje. Przed ślubem mu powiedz ze ty ten tego po ślubie.
      • mumia_ramzesa Re: Ehh te piersi 15.10.11, 20:52
        I on łyknie kota w worku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka