maitresse.d.un.francais 16.10.11, 19:32 MOŻLIWIE MAŁĄ i możliwie niedrogą pralkę. tylko szybko, bo przyjdzie admin ;-) chociaż pralka może jest kobieca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daenerys_targaryen Re: kobity polećcie 16.10.11, 19:35 Małą, tzn. taką otwieraną od góry? Ja mam elektroluxa i bardzo polecam. Nie było z nią nigdy problemów a już parę lat razem żyjemy. Teraz na pewno mają też jeszcze bardziej wypasione modele. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobity polećcie 16.10.11, 19:37 daenerys_targaryen napisała: > Małą, tzn. taką otwieraną od góry? Ja mam elektroluxa i bardzo polecam. Nie był > o z nią nigdy problemów a już parę lat razem żyjemy. Teraz na pewno mają też je > szcze bardziej wypasione modele. Możet być od góry, byle mała. Ile takowa? Odpowiedz Link Zgłoś
daenerys_targaryen Re: kobity polećcie 16.10.11, 19:47 Zobacz na ceneo (www.ceneo.pl) bo nie wiem, po ile teraz chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:48 Szukaj na ole ole i dobrze by filtr do czyszczenia miała w bębnie. Do 1000 zł znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn taką mam... 16.10.11, 21:03 www.euro.com.pl/pralki/electrolux-ewb105205w.bhtml Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: kobity polećcie 16.10.11, 19:37 mam firmy Ardo, już 17 lat działa ale teraz nie wiem ile kosztuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: kobity polećcie 16.10.11, 19:46 Nie polecam małych pralek ani małych lodówek. A zwłaszcza pralek z małymi drzwiami. Jak już się ma pralkę to dobrze móc z niej skorzystać w każdej sytuacji, np jak się chce wyprać kołdrę, koc, kurtkę zimową, pokrycie kanapy, czy cokolwiek innego wielkogabarytowego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobity polećcie 16.10.11, 19:48 berta-death napisała: > Nie polecam małych pralek ani małych lodówek. A łazienkę mamy sobie rozciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:02 W kuchni jeszcze można postawić. Ja mam w kuchni bo ją było łatwiej rozciągnąć niż łazienkę. Ale za to nie mam szafki szufladowej a ta też się czasem przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:07 berta-death napisała: > W kuchni jeszcze można postawić. W tym przypadku akurat nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:18 Ale, że nie ma miejsca czy z hydraulicznego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:26 wannę masz czy prysznic? jak wannę, to masz pól metra zapasu, pralka się zmieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:35 berta-death napisała: > Ale, że nie ma miejsca czy z hydraulicznego powodu? Miejsca. Ni ma ni cholery. I nie tłumacz mi, że mam przemeblować. Nie taką powierzchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:50 Ja w ładowanej od góry małej praleczce spokojnie wkładam duże :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobity polećcie 16.10.11, 21:02 devilyn napisała: > Ciągnę jak odkurzacz :D > > Nie pożyczasz konia od chłopa? (Chłopa = tu: rolnika) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: kobity polećcie 16.10.11, 21:04 Pani....ja miastowa gdzie tu chłopa znaleźć :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kobity polećcie 16.10.11, 21:06 devilyn napisała: > Pani....ja miastowa gdzie tu chłopa znaleźć :D > > Na wsi, na Mazurach i w polu. Tak proponuje gugiel. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:43 Od kilku lat mam Indesit, otwierana od góry, szerokość około 40 cm. Nie narzekam, droga też nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: kobity polećcie 16.10.11, 20:52 Candy, 3,5 kg wsadu, płaska, ładowana od przodu, mieści się w małej łazience a nad nią mam jeszcze półki :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Dziękuję wszystkim 16.10.11, 20:58 Bardzo pomocne informacje. Teraz już możemy lecieć na Osła w razie czego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Dziękuję wszystkim 16.10.11, 21:12 wersja_robocza napisała: > Teraz to nie mam czasu. A za co mi wywaliłaś wątek o braku taty-reżysera??? Odpowiedz Link Zgłoś