phguy 21.10.11, 12:25 Ja właśnie mam założone rajstopy 60 den pod spodniami, w których chodzę po domu i muszę przyznać, że jest całkiem przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czadroman Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:27 jak nie lubimy jak lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:36 bo nie lubię nosić spodni, przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:46 a ja rajstop, przede wszystkim. :~) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:13 pończochy są lepsze, fakt! w zasadzie rajstopy to zakładam tylko wtedy, kiedy jakieś grubsze mi się spodobają i temperatura jest znacznie poniżej zera Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:28 ale samonośne, czy takie "z szykanami"? ja przez jakiś czas byłam zakochana w pończochach z pasem, ale nastąpiła degrengolada: teraz portki wielbię, im szersze i miększe, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhills Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:51 Rajstopy pod spodniami dają efekt 10kg więcej (oczywiście w psychice) :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ja zakładam na kaca. 21.10.11, 13:05 przeczytalam 60 den pod pachami Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja zakładam na kaca. 21.10.11, 14:15 :DDD Chyba założę sobie xięgę przejęzyczeń czy przeczytaczeń cudzych i własnych :D Je, tak zrobię! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:08 Ja lubię nosić rajstopy na głowie, na forum są świadkowie (rym!) :F Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:12 dziwne pytanie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rose.rouge Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:13 Bo to niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:32 nie noszę, to uczucie jakby się miało na sobie kalesony Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:34 o , a mnie się podoba facet w kalesonach, te kształty, chude nóżki po prostu jezioro łabędzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:40 wyobraźnia zadziałała :D do tego jeszcze brudna podkoszulka, piwo i kapcie:D Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:41 taki Ferdek Kiepski? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:42 oł je:D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 25.10.11, 20:23 zamysleniee napisała: > nie noszę, to uczucie jakby się miało na sobie kalesony wprawdzie nie wiem, jakie to uczucie nosić kalesony :) ale w rajstopach chodzę prawie cały rok:), no może latem gdy jest bardzo gorąco i bardziej w ramach oszczędności a tak to ja nie umiem chodzić bez rajstop:) Nawet niektóre buty wymagają założenia rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:36 Bo mnie to optycznie pogrubia, a jak mnie cos pogrubia to mnie psychicznie w..rwia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:40 Mialabym wrazenie spetania;-)) Nie, nie, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:52 Duszno mi w pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:54 10/10 :-D Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 23:40 Ale kiedyś się uważało że tego się nie wietrzy lecz myje;) Teraz jest inny look, totalny - trzeba to i to, inaczej się grzybem zarasta;)) Odpowiedz Link Zgłoś
panna.m.igotka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:23 Nie, nie , nie. Przeszywają mnie dreszcze na myśl o rajtuzach i innych pochodnych. Mam traumatyczne wspomnienia ze żłobka i przedszkola. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:28 no ja też załapałam się na gęsią skórkę. Rajstopy i wełna na gołe ciało maaaatko dobrze, że ma być dzisiaj koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 17:14 nie lubicie bo pija, jest za goraco i jak sie chce sikac, to strasznie duzo trzeba zdjac z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 19:00 Ciekawe jak się ubierasz przy -minus 20 stopniach, skoro mając w mieszkaniu ok. plus 20 chodzisz ubrany jak na Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:03 ja ponizej 10 stopni zakladam grube rajstopy pod spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanahoe Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:12 Oj po prostu nie cierpię :/ Nie cierpię rajstop :/ Tej ich sztuczności a fe. I nie wiem jak coś takiego mogłoby sprawiać, że mi cieplej. Jakbym musiała to już prędzej jakieś leginsy bawełniane. Ale póki co i bez rajstop mi ciepło w zimie w samych spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
napieralska Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:36 jak podmarznę to potrafię włożyć nawet skarpetki pod spodnie i na rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 25.10.11, 12:53 jak mam same spodnie to mi ciepło w nogi. Jak ubiorę rajstopy pod spodnie to między nogą a spodniami tworzy się przestrzeń w której hula wiatr i mi zimniej. Gupi pomysł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-adi Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:49 nie no niemożliwe, że jest przyjemnie, przecież to strasznie niewygodne brrrr aż mnie wstrząsa jak pomyślę..... jedynie toleruję pończochy, ale musi być naprawdę zimno żeby je założyć pod spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 21:00 Bo jestem kinestetykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 22:55 w Polsce zima nosilam- czesto okazywaly sie niezbedne :) lepsze to niz zmarznac. Teraz nie nosze- mam gruuubasna kurtke, i dlugie buty/skarpety. Chociaz u mnie i tak nie ma az takich mrozow jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bez-nikowa Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 22.10.11, 02:04 phguy napisał: > Ja właśnie mam założone rajstopy 60 den pod spodniami, w których chodzę po domu > i muszę przyznać, że jest całkiem przyjemnie. Ale konwencjonalnie - Superman zakłada gacie NA rajtuzy (jeśli jest fashion victim to na legginsy), do tego mu pelerynka zwisa i powiewa. Ale nie ręczę, że taki "look" jest w domu praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 22.10.11, 12:02 Cóż, są różne dewiacje, Ty masz akurat taką.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 22.10.11, 12:05 oj lubicie i to bardzo zwłaszcza jak temperatura spada :) Odpowiedz Link Zgłoś
sharoon55 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 23.10.11, 22:43 a co tutaj dużo mówić ??? Sama widzisz, żę nie lubimy bo to stwierdzasz w tytule :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 23.10.11, 22:47 Nie lubimy bo cipią w nogi. Przynajmniej moją córkę ci...ły jak jej w zimie zakładałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 ja lubię :) 23.10.11, 22:54 tak w ogóle to cienkich rajstop do spódnic poza zimą nie uzywam , wolę zdecydowanie pończochy, ale pod spodnie preferuje własnie rajstopy (do spódnic zimą takie grubsze ). Natomiast zdecydowanie nie znoszę skarpetek - w zasadzie nosze tylko do obuwia sportowego, glanów itd. Nie scierpię też podkolanówek. Do letnich spodni nosze odkryte buty, wiec zarówno skarpetki, jak i rajstopy mi na nic :) do grubszych spodni i spódnic i zakrytych butów - rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
wladek.6 Re: ja lubię :) 23.10.11, 23:46 kora3 napisała: >"droga ekspresowa do serca faceta nie wiedzie wcale przez żołądek...Jest hmmm nieco ponizej >.. na mapie- oczywiście :)" Czy dlatego wolisz nosic ponczochy? Odpowiedz Link Zgłoś