Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spodnie?

21.10.11, 12:25
Ja właśnie mam założone rajstopy 60 den pod spodniami, w których chodzę po domu i muszę przyznać, że jest całkiem przyjemnie.
Obserwuj wątek
    • czadroman Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:27
      jak nie lubimy jak lubimy
    • varia1 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:36
      bo nie lubię nosić spodni, przede wszystkim
      • stephanie.plum Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:46
        a ja rajstop, przede wszystkim.
        :~)
        • varia1 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:13
          pończochy są lepsze, fakt! w zasadzie rajstopy to zakładam tylko wtedy, kiedy jakieś grubsze mi się spodobają i temperatura jest znacznie poniżej zera
          • stephanie.plum Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:28
            ale samonośne, czy takie "z szykanami"?

ja przez jakiś czas byłam zakochana w pończochach z pasem, ale nastąpiła degrengolada: teraz portki wielbię, im szersze i miększe, tym lepiej.
    • cherryhills Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 12:51
      Rajstopy pod spodniami dają efekt 10kg więcej (oczywiście w psychice) :)
    • eat.clitoristwood Ja zakładam na kaca. 21.10.11, 12:53
      Takie z klinem.
      • simply_z Re: Ja zakładam na kaca. 21.10.11, 13:05
        przeczytalam 60 den pod pachami
        • funny_game Re: Ja zakładam na kaca. 21.10.11, 14:15
          :DDD
          Chyba założę sobie xięgę przejęzyczeń czy przeczytaczeń cudzych i własnych :D
          Je, tak zrobię!
          :D
    • funny_game Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:08
      Ja lubię nosić rajstopy na głowie, na forum są świadkowie (rym!)
      :F
    • mmagi Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:12
      dziwne pytanie:/
    • rose.rouge Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:13
      Bo to niewygodne.
    • zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:32
      nie noszę, to uczucie jakby się miało na sobie kalesony
      • zetka50 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:34
        o , a mnie się podoba facet w kalesonach, te kształty, chude nóżki po prostu jezioro łabędzie :))
        • zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:40
          wyobraźnia zadziałała :D do tego jeszcze brudna podkoszulka, piwo i kapcie:D
          • zetka50 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:41
            taki Ferdek Kiepski? :D
            • zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:42
              oł je:D
      • gr.eenka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 25.10.11, 20:23
        zamysleniee napisała:

> nie noszę, to uczucie jakby się miało na sobie kalesony
        wprawdzie nie wiem, jakie to uczucie nosić kalesony :)
        ale w rajstopach chodzę prawie cały rok:), no może latem gdy jest bardzo gorąco i bardziej w ramach oszczędności a tak to ja nie umiem chodzić bez rajstop:)
        Nawet niektóre buty wymagają założenia rajstop.
    • merda Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:36
      Bo mnie to optycznie pogrubia, a jak mnie cos pogrubia to mnie psychicznie w..rwia ;)
    • moonogamistka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:40
      Mialabym wrazenie spetania;-)) Nie, nie, nie!
    • voxave Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:52
      Duszno mi w pupę.
      • moonogamistka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 14:54
        10/10 :-D
      • stedo Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 23:40
        Ale kiedyś się uważało że tego się nie wietrzy lecz myje;) Teraz jest inny look, totalny - trzeba to i to, inaczej się grzybem zarasta;))
    • panna.m.igotka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:23
      Nie, nie , nie. Przeszywają mnie dreszcze na myśl o rajtuzach i innych pochodnych. Mam traumatyczne wspomnienia ze żłobka i przedszkola. Brrr...
      • zamysleniee Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 15:28
        no ja też załapałam się na gęsią skórkę. Rajstopy i wełna na gołe ciało maaaatko dobrze, że ma być dzisiaj koniec świata!
    • margie Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 17:14
      nie lubicie bo pija, jest za goraco i jak sie chce sikac, to strasznie duzo trzeba zdjac z siebie.
    • kol.3 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 19:00
      Ciekawe jak się ubierasz przy -minus 20 stopniach, skoro mając w mieszkaniu ok. plus 20 chodzisz ubrany jak na Syberii.
    • green-chmurka Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:03
      ja ponizej 10 stopni zakladam grube rajstopy pod spodnie.
      • tanahoe Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:12
        Oj po prostu nie cierpię :/ Nie cierpię rajstop :/ Tej ich sztuczności a fe. I nie wiem jak coś takiego mogłoby sprawiać, że mi cieplej. Jakbym musiała to już prędzej jakieś leginsy bawełniane. Ale póki co i bez rajstop mi ciepło w zimie w samych spodniach.
        • napieralska Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:36
          jak podmarznę to potrafię włożyć nawet skarpetki pod spodnie i na rajstopy
        • spicy_orange Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 25.10.11, 12:53
          jak mam same spodnie to mi ciepło w nogi. Jak ubiorę rajstopy pod spodnie to między nogą a spodniami tworzy się przestrzeń w której hula wiatr i mi zimniej. Gupi pomysł ;)
    • mag-adi Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 20:49
      nie no niemożliwe, że jest przyjemnie, przecież to strasznie niewygodne brrrr aż mnie wstrząsa jak pomyślę..... jedynie toleruję pończochy, ale musi być naprawdę zimno żeby je założyć pod spodnie.
    • devilyn Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 21:00
      Bo jestem kinestetykiem.
    • lonely.stoner Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 21.10.11, 22:55
      w Polsce zima nosilam- czesto okazywaly sie niezbedne :) lepsze to niz zmarznac.
      Teraz nie nosze- mam gruuubasna kurtke, i dlugie buty/skarpety. Chociaz u mnie i tak nie ma az takich mrozow jak w Polsce.
    • bez-nikowa Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 22.10.11, 02:04
      phguy napisał:

> Ja właśnie mam założone rajstopy 60 den pod spodniami, w których chodzę po domu
      > i muszę przyznać, że jest całkiem przyjemnie.

Ale konwencjonalnie - Superman zakłada gacie NA rajtuzy (jeśli jest fashion victim to na legginsy), do tego mu pelerynka zwisa i powiewa. Ale nie ręczę, że taki "look" jest w domu praktyczny.
    • sid-sid Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 22.10.11, 12:02
      Cóż, są różne dewiacje, Ty masz akurat taką.:)
    • lacido Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 22.10.11, 12:05
      oj lubicie i to bardzo zwłaszcza jak temperatura spada :)
    • sharoon55 Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 23.10.11, 22:43
      a co tutaj dużo mówić ??? Sama widzisz, żę nie lubimy bo to stwierdzasz w tytule :)
    • a_nonima Re: Dlaczego nie lubicie zakładać rajstop pod spo 23.10.11, 22:47
      Nie lubimy bo cipią w nogi. Przynajmniej moją córkę ci...ły jak jej w zimie zakładałam.
    • kora3 ja lubię :) 23.10.11, 22:54
      tak w ogóle to cienkich rajstop do spódnic poza zimą nie uzywam , wolę zdecydowanie pończochy, ale pod spodnie preferuje własnie rajstopy (do spódnic zimą takie grubsze ). Natomiast zdecydowanie nie znoszę skarpetek - w zasadzie nosze tylko do obuwia sportowego, glanów itd. Nie scierpię też podkolanówek. Do letnich spodni nosze odkryte buty, wiec zarówno skarpetki, jak i rajstopy mi na nic :) do grubszych spodni i spódnic i zakrytych butów - rajstopy
      • wladek.6 Re: ja lubię :) 23.10.11, 23:46
        kora3 napisała:

>"droga ekspresowa do serca faceta nie wiedzie wcale przez żołądek...Jest hmmm nieco ponizej
        >.. na mapie- oczywiście :)"

Czy dlatego wolisz nosic ponczochy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka