mamwolne 25.10.11, 23:01 Muszę zrobić badania okresowe. Ostatnio trwały 4 godziny. Nie wiem, czy zdzierżę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:08 To zastrzel się i to szybko. A jak przez nieuwagę nie trafisz w łepetynę tylko w doniczkę z fikusem to daj znać=podeślę ci strychninę DHL-em. Odpowiedz Link Zgłoś
mamwolne Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:10 Kreatywne współczucie jest mi bliskie. Ogrzałeś me serce. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:10 sekcja trwa dłużej. a pogrzeb to już wogle. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:11 Będziesz mogła sobie książkę w poczekalni poczytać zamiast pracować. Po co marudzisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamwolne Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:14 Bo mogłabym wziąć wolny dzień. Ale wtedy mniej zarobię, więc się umęczam i idę po pracy. Praca i poczekalnia. Horror. Książkę poczytam se. Odpowiedz Link Zgłoś
nelwife Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:12 Tylko nie strzel sobie w kolano, bo badania potrwają dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamwolne Re: idę się zastrzelić 25.10.11, 23:34 To jest w ogóle wkurzające i tyle. Czekam 4 godziny, żeby powiedzieć, że nic mi nie dolega, dostaje pieczatke i wychodzę. Wyżaliłam sie, idę spać i cierpieć będę jutro. Co masz cierpiec dziś, wycierp jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Zamiast Panience Jasnogórskiej 26.10.11, 07:36 za opiekę dziękować, żeś zdrowa to nędznymi czterema godzinami głowę zawracasz. Ojcu Świętemu paznokieć wrasta a mimo hemoroida okrutnego Tronu Piotrowego dosiada i nie skarży się, a Ty? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: idę się zastrzelić 26.10.11, 08:52 > idę spać i cierpieć będę jutro. Co masz cierpiec dziś, wycierp jutro. Co masz cierpiec jutro wycierp pojutrze. Bedziesz miala 2 dni bezcierpne. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: idę się zastrzelić 26.10.11, 08:54 mamwolne napisała: > To jest w ogóle wkurzające i tyle. Czekam 4 godziny, żeby powiedzieć, że nic mi > nie dolega, dostaje pieczatke i wychodzę. Ostatnio był przypadek gdy pielęgniarce na okresowym lekarka w RTG nie spojrzała i pielęgniarka na raka zeszła. Bo się śpieszyli... Odpowiedz Link Zgłoś
wwbp Re: idę się zastrzelić 31.10.11, 00:29 4 godziny czy to jakiś żart?! jakby trwaly 3 to ok ale 4 no bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś