Gość: Modliszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:03 Rzygam facetami.Niedobrze mi już normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobypussy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:05 to może czas na zmiany... smaku płci? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:07 mobypussy napisała: > to może czas na zmiany... smaku płci? :] czy to jest propozycja/deklaracja?z modliszką jeszcze nie próbowałam. ale ciekawe kto kogo pierwszy by zjadł.. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:09 a tam od razu zjadł, wpierw trza polizać dla smaku, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:11 mobypussy napisała: > a tam od razu zjadł, wpierw trza polizać dla smaku, hehe A pewnie że tak...... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:08 nie wiem...to prowokacja, czy jak? jakiś konkretny powód tych torsji...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:10 nat.ka napisała: > nie wiem...to prowokacja, czy jak? > jakiś konkretny powód tych torsji...? No więcej już tego nie strawię po prostu.Nie mogę.Czy to jest konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:12 nie. w dalszym ciągu nie wiem, czego dokładnie nie trawisz:) fakentycznie...ludzkie mięso nie jest do strawienia przez człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:14 no nie wiem co na to pożeracze serc (ludzkich się rozumie) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:16 a wiesz...serce soczyste jest...a może to zależy od rodzaju mięśnia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:17 ja cie proszę, ty mnie nie prowokuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka-Aguirre Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:21 mobypussy napisała: > ja cie proszę, ty mnie nie prowokuj :)) Dobra kurwa,to ja Aguirre_Gniew_Boży powróciłem.Tęskno mi było...Od jutra znów zacznę tu jeździć po spaślakach w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:23 Ogur a co ty pedałem zostałeś ze facetów już nie zdzierżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:27 mobypussy napisała: > Ogur a co ty pedałem zostałeś ze facetów już nie zdzierżasz? Ale niemiłe przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:29 aj tam niemiłe, nie przesadzaj. to był post nawiązany do twojego wątku! A tak poza tym to serdecznie cię wilkkomen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:33 mobypussy napisała: > aj tam niemiłe, nie przesadzaj. to był post nawiązany do twojego wątku! > A tak poza tym to serdecznie cię wilkkomen!!! Do jutra zatem.Szykuje najazd na forum.Ilu grubasów ostatnio widziałem to nie uwierzysz.Do ciebie nic nie mam masz spoko wagę(50) i wzrost też..no mogłabyś być wyższa trochę ale 167 do tej wagi to jest jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:24 oł jes, ale sie zajarałam. zmyłeś już pryszcze tonikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:28 nat.ka napisała: > oł jes, ale sie zajarałam. > zmyłeś już pryszcze tonikiem? Nigdy nie miałem pryszczy.Zawsze byłem idealnym aryjczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:45 oj kotuś, w doktrynach nieoczytany...kto Ci powiedział, że aryjczyk nie może mieć pryszczy? zresztą wiesz, że nie o pryszczach sensu stricto rozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:21 oj ja niby prowokuję...eeetam....:) wszyscy wiemy, że są mięśnie mniej i bardziej sprężyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:16 mobypussy napisała: > no nie wiem co na to pożeracze serc (ludzkich się rozumie) A znasz takiego??T podaj.To będzie jego ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:15 nat.ka napisała: > nie. w dalszym ciągu nie wiem, czego dokładnie nie trawisz:) > fakentycznie...ludzkie mięso nie jest do strawienia przez człowieka... No fuckentycznie jak napisałaś.Ale ja Modliszką jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Wyznanie Modliszki. 29.05.04, 01:17 no to fakentycznie, przerzuć się na kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_samochodzik Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 17:55 Gość portalu: Modliszka napisał(a): > Rzygam facetami.Niedobrze mi już normalnie. No pewnie,znając zwyczje gatunku.Każdemu może się przejeść.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Wyznanie Modliszki. IP: *.local.pl / 62.233.187.* 29.05.04, 18:17 Fakt, faceci sa ciezko strawni!!! Odpowiedz Link Zgłoś