Dodaj do ulubionych

I co teraz

IP: *.centertel.pl 02.12.11, 17:36
Witajcie.
Zaczne z grubsza i od początku. Weszłam w związek małżeński bez miłości i przekonania. Myślałam ze tak dobrze, on zapewiał że staie na wysokości zadania, że damy radę ale to ja nie czułam tego czegoś,nie unielismy rozmawiać ale weszliśmy w to. Na tą chwilę mamy dwójkę dzieci mineło 5 lat od ślubu i nagle dowiedziałam się różnych rzeczy. ŻeOn spotkał sie przez internet z jakąś kobietą na seks i go uprawiali, że teraz znowu kogośpoznał choć jeszcze się nie widzieli. Teraz i on zaczął mówić ze mnie rozumie, że nie ma między ami miłości i że niewie co teraz.Ja sama niewiem bo co teraz robić? stawać na wysokości zadania, uświadomić mu ze jest w błędzie, że znajomosć z netu to chwila a my może się nie kochamy ale mamy dzieci i ratujmy to dla dzieci, czy lepiej bysmy sie rozeszli??
Obserwuj wątek
    • karolajna83g Re: I co teraz 06.12.11, 19:50
      Daj spokoj z nim i zyj własnym zyciem
      • kawoosia Re: I co teraz 10.12.11, 00:03
        Chyba trochę za późno na to pytanie? Nie rozumiem jaki to miał być niby uklad? wchodzić w małżeństwo i, co gorsza, spłodzić dzieci, bez milości.... I co się dziwisz tej sytuacji? czego oczekiwałaś? to była chyba kwestia czasu. Faceci też potrzebują więzi z kobietą, z którą tworzą dom, a stałą więź między dwojgiem ludzi może stworzyć tylko Miłość i wspólne zainteresowania, trzeba sie tez po ludzku po prostu lubić. Teraz potwierdziły się twoje ponure prognozy i stawiasz nam pytanie co teraz masz zrobić. Tak jak kiedyś pozwoliłaś żeby to on zadecydował o twoim życiu. I co ci z tego przyszło? Pomyśl teraz za siebie i dla siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka