charles_chaplin 04.12.11, 20:06 Zmarł dziś. Ależ to był przystojny i mężczyzna, do ostatnich lat. I jaki mądry człowiek. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georgia241 Re: A. Hanuszkiewicz 04.12.11, 22:50 Bardzo ciekawa osobowość artystyczna, ale żaden przystojniak. Nie podobał mi się w młodości, dojrzałości ani starości. Wszystkie żony miał niegrzeszące urodą, więc to dodatkowy dowód, że ciachem nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: A. Hanuszkiewicz 04.12.11, 23:00 Wyjatkowa osobowosc i wybitny artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: A. Hanuszkiewicz 04.12.11, 23:07 No zmarł-wszystkich nas to czeka i?Nie był w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: A. Hanuszkiewicz 04.12.11, 23:48 Tak, tak, pamiętam, uznajesz tylko łysych, a on miał bujną czuprynę aż do śmierci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: A. Hanuszkiewicz 04.12.11, 23:52 hahahha-siwy tzn. z problemami albo stary;-p Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: A. Hanuszkiewicz 05.12.11, 00:05 Kydryński dzisiaj o nim mówił, że taki kulturalny umarł i że tacy już się nie rodzą i że dopiero w 3 pokoleniu dopiero się dobrze we fraku wygląda... Czekam na dokonania muzyczne jego dzieci zatem, bo muzyki jego żony i matki nie znoszę. ZPiT Mazowsza też nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: A. Hanuszkiewicz 05.12.11, 00:12 Coś w tym jest, nie ma teraz tak charyzmatycznych ludzi jak Hanuszkiewicz i inni z jego pokolenia artyści. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: A. Hanuszkiewicz 05.12.11, 00:27 I niestety celebryci, zamiast artystów. A "gwiazdą" jest nazywany taki kołek jeden z drugim, jak Mroczek. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: A. Hanuszkiewicz 05.12.11, 00:30 I to jest załamujące! Żeby chociaż te osoby były posągowo piękne, że po prostu patrzeć by się chciało na urodę, ale nawet tego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mariann1957 Re: A. Hanuszkiewicz 05.12.11, 17:09 Lubiłem gagi Hanuszkiewicza film.wp.pl/id,432,name,Adam-Hanuszkiewicz,osoba.html film dużo stracił Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A. Hanuszkiewicz 05.12.11, 20:35 Tak, aktor, reżyser, nowator, człowiek kultury, w młodości bardzo piękny mężczyzna, ale dla mnie dużo stracił jako człowiek kiedy dowiedziałam się, że rozwiódł się z żoną w bardzo niefortunnym momencie, kiedy ona najbardziej potrzebowała wsparcia z powodu ciężkiej choroby. Cóż, pozostaje doceniać działalność artystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś