georgia241 13.12.11, 21:51 chcielibyście się skąpać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: W blasku której forumki 13.12.11, 21:54 Ja to pożądam ekstraktu z każdej! Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: W blasku której forumki 13.12.11, 23:14 chcesz mnie zabic niewdzieczna? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: W blasku której forumki 13.12.11, 22:02 e tam w popłuczynach po kimś? a ma to jakieś właściwości magiczne czy coś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: W blasku której forumki 13.12.11, 22:04 Właśnie spylam na rilaks do wanny.Od tej świetlistej łuny oczy mnie siadają moje lśniące gwiazdeczki. Po kropelce z kazdej w wampirzym tonie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: W cieniu której forumki 13.12.11, 22:06 moglibyście się schronić przed słońcem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: W blasku której forumki 13.12.11, 22:42 funny jest fajna i sixa jest spox i jeszcze jedna, ale nie napiszę która, wszystkie miejcie nadzieję, hehe, zimny drań :P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: W blasku której forumki 13.12.11, 23:06 chyba czworokąta? romana pszesz nie wyrzucimy no. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: W blasku której forumki 13.12.11, 23:09 roman nie zmienia skarpetek. nie chce go z naszym uszq. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: W blasku której forumki 13.12.11, 23:11 uszko jest na siedmiu krasnoludków, tak że spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: W blasku której forumki 14.12.11, 00:14 Łoj, to mu każ zdjąć skarpetki przed wejściem do uszqa i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman byś miał takie drogie skarpetki... 14.12.11, 10:33 tez byś nie zmieniał: "Skarpetki są wykonane z przędzy SeaCell? active, która łączy fascynację naturą z potęgą morza. Dzięki zawartości alg morskich w przędzy, skarpetki zawierają MINERAŁY, WĘGLOWODANY, WITAMINY i AMINOKWASY. Budowa włókien SeaCell? active sprawia, że pod wpływem ciepła dochodzi do uwalniania tych składników i ich zdrowotnego oddziaływanie na skórę stóp. Zawarte w przędzy JONY SREBRA redukują rozwój mikrobów w dzianinie i tym samym ograniczają ich wzrost na skórze ponad naturalny poziom, zapewniając długotrwałe działanie ANTYBAKTERYJNE, ANTYGRZYBICZE i ANTYZAPACHOWE. Nowoczesne włókno Lycra? w całym wyrobie i specjalna konstrukcja cholewki powodują dużą elastyczność skarpetek i znakomite przyleganie do nogi. Dzianina wykonana z SeaCell? active umożliwia w naturalny sposób oddychanie stóp i odprowadzanie nadmiaru wilgoci. Miękkość dzianiny w połączeniu z bezszwowym łączeniem nad palcami to najwyższy komfort użytkowania." łysko, he, lansik Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: byś miał takie drogie skarpetki... 14.12.11, 10:59 kuzwa stary, mozesz ich uzywac zamiast prezerwatywy Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: W blasku której forumki 13.12.11, 23:07 i jeszcze jedna ?? co najmniej z 10. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: W blasku której forumki 13.12.11, 23:40 zapytała georgia241 marząc, że pośród odpowiedzi przeczyta swój nick:P Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: W blasku której forumki 14.12.11, 08:17 A nie. Chciałam sprawdzić czy kto czasem koali nie wielbi! Odpowiedz Link Zgłoś
pola.koala Re: W blasku której forumki 14.12.11, 09:50 Rany, ty to masz naprawdę poważne problemy ze swoją głową. Poważniejsze ni twoje uzależnienie od jedzenia i problemy małżeńskie. Ale chyba jedne generują drugie i trzecie. Jakie to typowe. Zazdrosna brzydka krowa obsesyjnie wypisuje bzdury na temat innej, atrakcyjnej, wesołej kobiety. Bo tamtej się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: W blasku której forumki 14.12.11, 11:05 pola.koala napisała Zazdrosna brzydka krowa obsesyjnie wypisuje bzdury na temat in > nej, atrakcyjnej, wesołej kobiety. Bo tamtej się udało. WTF, widziałaś ją na żywo, że wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: W blasku której forumki 14.12.11, 12:50 A skąd my mamy wiedzieć, która z was jest zazdrosną, brzydką krową, a która atrakcyjną i wesołą kobietą? Może się jakoś w końcu oznaczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: W blasku której forumki 14.12.11, 07:41 Ja bym popływała w basenie. Tak ze 20 długości. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: W blasku której forumki 14.12.11, 08:42 Wyobraziłem sobie wszystkie naraz... jak zaczęły szczebiotać. Spadam. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: :) 14.12.11, 08:48 Nie wiem, co powiedzieć! Wzruszyłam się... Jesteś już na 1. pozycji w moim forumowym sercu. Wiesz, kogo pokonałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: :) 14.12.11, 21:03 mgeorgia241 napisała: > Nie wiem, co powiedzieć! Wzruszyłam się... To urocze...:-) > Jesteś już na 1. pozycji w moim forumowym sercu. Ja? Chyba Jamie Fox i Alicia Keys! > Wiesz, kogo pokonałeś? Jak na pierwszym, to chyba wszystkich? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: :) 14.12.11, 21:14 Tak na marginesie mam wszystkie płyty A. Keys. Trafiony wybór wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: :) 15.12.11, 01:55 Jesli "Georgia", to tylko ta wersja, jedyna prawdziwa, unikatowa: youtu.be/wSF6hh2QlCg Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Niestety, nie ma takiej, 14.12.11, 11:07 której blask przyćmiłby mój własny. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Niestety, nie ma takiej, 14.12.11, 11:13 Nie ma to jak miłość własna;) A to dla ciebie ze specjalną dedykacją;) www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0 Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Niestety, nie ma takiej, 14.12.11, 21:12 amanda-lear napisała: > A to dla ciebie ze specjalną dedykacją;) Dziękuję, dopiero włączyłem, w pracy fajerwały, łebłoszery... Odpowiedz Link Zgłoś
organza26 Re: W blasku której forumki 14.12.11, 13:03 Zabrzmiało perwersyjnie jakoś tak... :D Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: W blasku której forumki 14.12.11, 21:08 Kąpać to ja się wolę we wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: W blasku której forumki 15.12.11, 00:24 Ally, wiadomo. Wtedy mogłabym pisać "Mój" z dużej litery. A tak... Odpowiedz Link Zgłoś