Dodaj do ulubionych

Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetniają

30.12.11, 20:57
A taka prawda, że dla większości z was ktoś kto z powodu spracowania i ciężkich przeżyć w młodym wieku już będzie pomarszczony i będzie miał dość stary wygląd po prostu będzie nieatrakcyjny. Podobno facet ma harować jak wół na 2 etatach, stawiać dom i kupować samochody, nie spać po nocach żeby zaimponować kobietom zaradnością, jak i tak będzie wyglądał jak wrak człowieka i dla kobiety po prostu nie będzie podniecający fizycznie dla kobiety
Obserwuj wątek
    • kwieto Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 20:58
      A możesz po ludzku?
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:01
        Chodzi min. o problem, że ludzie harują jak woły a potem wyglądają w wieku 30 lat na 50. I co z tego, że komuś zaimponują pracowitością, jak nie będą już dla niego fizycznie atrakcyjni? Co z tego, że praca i ciężkie przeżycia rzekomo uszlachetniają, jak odbierają atrakcyjność?
        • kwieto Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:03
          > Chodzi min. o problem, że ludzie harują jak woły a potem wyglądają w wieku 30 l
          > at na 50.

No to niech nie harują, w czym problem?
          • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:10
            Dla mnie młody, atrakcyjny wygląd to wartość bezcenna, nie zamierzam tego poświęcać dla stawiania sobie pałaców z basenami. W nocy wolę spać, żeby w wieku 30 lat nie obudzić się ze zmarszczkami pod oczami
            • kwieto Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:15
              No to po co zakładasz wątki na forum?
            • charles_chaplin Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:21
              Ja pracuję ciężko, bywa że z nadgodzinami. A wyglądam na sporo młodziej, niż mam:-)
              Trzeba po prostu się nie zaniedbywać przy okazji pracy:-)
              • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:39
                No ale faceci rzadziej stosują kremy przeciwzmarszczkowe :)
                • charles_chaplin Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:39
                  O mój Drogi, kremy to nic! Meżczyźni obecnie chodzą do kosmetyczki:-)))))
                  • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:47
                    I potem ktoś powie, że taki pan jest zniewieściały :)
                    • kochanic.a.francuza Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 01.01.12, 04:36
                      Tak powie jakis dinozaur. Nie przejmowac sie. Kremy wystarcza, kosmetyczka niekoniecznie.
            • lena.nocna Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:58
              Wiesz co, moim zdaniem na bardziej zmęczoną i starą wygląda osoba, która śpi całymi dniami.
              • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:00
                Nie mówię o spaniu całymi dniami, ale o wystarczającym wymiarze snu
        • maly.jasio A kto Ci takich pie...napopowiadal ? 01.01.12, 16:06
          josef_to_ja napisał:
          Co z tego, że praca i ciężkie przeżycia rzekomo uszlachetniają,

- A kto Ci takich pie...napopowiadal ?

jak odbierają atrakcyjność?

- A co Ci po zewnetrznej atrakcyjnosci bez pieniedzy ?

slowem, co nie zrobisz - to i tak bedziesz mial jedna reke w nocniku.
          • josef_to_ja Re: A kto Ci takich pie...napopowiadal ? 01.01.12, 18:09
            A co mi po braku zewnętrznej atrakcyjności?
    • samuela_vimes Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:00
      > po prostu będzie nieatrakcyjny. Podobno facet ma harować jak wół na 2 etatach,
      > stawiać dom i kupować samochody, nie spać po nocach żeby zaimponować kobietom
      > zaradnością, jak i tak będzie wyglądał jak wrak człowieka i dla kobiety po pros
      > tu nie będzie podniecający fizycznie dla kobi

Znam takiego gościa i wcale nie wygląda źle, wręcz przeciwnie. Ale lubi to co robi.
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:02
        I ze skalpela jakiegoś plastycznego doktora na pewno nie korzystał? ;)
        • samuela_vimes Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:04
          nie korzystał, koleś jest zadowolony z życia i tyle
    • lena.nocna Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:02
      Masz wyobraźnię i wrażliwość społeczną na poziomie trzylatka.
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:06
        To Twoja opinia. Ja po prostu widzę po sobie, że przez ciężką pracę straciłem tylko młode rysy twarzy i teraz już się nie przykładam jak kiedyś i nie angażuję, po prostu robię swoje i mam wszystko gdzieś. Służy mi to o wiele lepiej
        • charles_chaplin Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:27
          Słuchaj, o tym jak się zmieniają rysy twarzy decydują też nasze geny. Możesz przestać się zapracowywać, a i tak dorobić się zmarszczek za parę lat.
          Poza tym... Chcesz być za parę lat gładkolicym gołodupcem, czy ogarnietym finansowno mężcyzną ze zmarszczkami, które w dodatku większości mężczyzn dodają dojrzałego uroku?
          Chyba bym pogoniła takiego chłopa, który się obija, żeby zachować chłopięce rysy, podczas gdy ja staram się zarobić np. na życie na poziomie, wakacje, szkoły dla dzieci:-))))
          • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:36
            Klubowe dziewczyny uwielbiają gładkie, młodzieńcze buźki u facetów :)
            • charles_chaplin Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:41
              I kasę;-)
              • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:47
                Materialistki z kobiet widać są :P
        • karolajna83g Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:08
          Hmm, przez ciężką pracę straciłeś młode rysy twarzy???

A ja myślałam, że przez to, że chodziłeś do szkoły jesteś jeszcze prawiczkiem...

To co, chciałeś nie chodzić do szkoły i nie mieć pracy a mieć za to kobietę????
          • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:48
            Powiem tak. Za bardzo się przykładałem do pracy. Nic obecnie z tego nie mam
    • zetka50 Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:05
      są ludzie którzy nie pracowali fizycznie, a szybko sie starzeją, to po prostu geny.
    • moonogamistka Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:08
      Znam faceta, ktory zapierdziela na oddziale, jezdzi na wizyty, pracuje w firmach, ogolnie pracoholik, bo pracuje od 8h do 21 minimum.
      Joziek- obiecuje Ci, ze jest seksy i cholernie pociagajacy;-)
      I ma sile na wszystkie karesy w wymiarze maksymalnym;_)
      • samuela_vimes Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:10
        hie hie, znamy tego samego kolesia? ;-)
        • moonogamistka Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:23
          Moj Ci oN:-D
          • samuela_vimes Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:48
            No tamten nie jest mój i nie będzie, ale obiektywnie stwierdzam, że fajny jest.
            • moonogamistka Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:49
              Obiektywnie- tamten tez cudzy;-) usciski;-)))
              • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:53
                Czyli spotykasz się z cudzym mężem? :D
                • samuela_vimes Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:00
                  ja też się 'spotykam' z cudzym mężem, bo jest moim dobrym kumpelem np. :-)
                • moonogamistka Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:36
                  od 2 lat prawie;-) i wczesniej tez;-)
                  czy ja wspominalam ze zla kobieta jestem;-)))
                  • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:49
                    Mam nadzieję, że tylko tak sobie żartujesz na forum ;)
                    • moonogamistka Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 23:12
                      Rozumiem, ze wlasnie dotknales zycia;-)
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:11
        I wygląda młodo i na nic nie choruje? :)
        • samuela_vimes Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:12
          dokładnie, wygląda dobrze, a nawet bardzo. Ale lubi swoją pracę i sprawia mu ona przyjemnośc.
          • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:15
            Nie każdy tak ma
        • moonogamistka Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:42
          Wyglada bosko. Na lekka nadwage;-) Dba o siebie;-) Dla mnie ideal;-)
    • maitresse.d.un.francais A każdego, kto to powie... 30.12.11, 21:11
      będę kopać w zada. Celem uszlachetnienia przez cierpienie oczywiście.

Proponowałam osobom emitującym z siebie ten durny slogan, że je pouszlachetniam, ale nie chciały.
      • josef_to_ja Re: A każdego, kto to powie... 30.12.11, 21:16
        Tym razem się z Tobą zgodzę. Ten slogan jest durny jak nic
    • raohszana Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:11
      Nie wiem jak Ciebie, ale mnie bardziej męczy brak pracy i zajęcia niż ciężka praca.
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:16
        Znajdzie się coś dla Ciebie. Jak taki społecznie upośledzony półgłówek jak ja coś znalazł to tym bardziej Tobie się uda
      • senseiek Praca? Nawet nie wiem co to takiego? :D 01.01.12, 05:09
        > Nie wiem jak Ciebie, ale mnie bardziej męczy brak pracy i zajęcia niż ciężka praca.

Ciezka praca? Nawet nie wiem co to takiego...

Praca? Co to takiego?

Hahaha!

Takie jest zycie informatykow..
        W ciagu jednego dnia mozna zarobic tyle ile wynosi srednia miesiecznych zarobkow innych ludzi..
        Moge nic nie robic, a i tak musza mi placic, bo wymyslilem program ktory istnieje jeden na caly swiat..
    • funny_game Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:17
      Nie, facet ma mieć siana na morgi nic nie robiąc. Inny się nie liczy.
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:40
        Można zachować umiar
        • funny_game Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 21:43
          Umiar jest niemodny.
    • koham.mihnika.copyright zostaw w spokoju Przyjaciolke, wez sie za 30.12.11, 21:41
      Mlodego Technika.
      czytasz jakies "postepowe" duperele dla parzygnatow, badz facetem. Nigdzie nie jest napisane, ze masz pasc na pysk w robocie.
      Masz pracowac sprytnie, nie ciezko.
      Ale, co ja ci bede radzic - tanio sprzedac, drogo kupic i zle sie ozenic to kazdy potrafi.
      • josef_to_ja Re: zostaw w spokoju Przyjaciolke, wez sie za 30.12.11, 21:47
        Mało kto ma taki spryt, by tak pracować? :)
        • koham.mihnika.copyright jak sie ma dusze niewolnika, to tak jest 30.12.11, 22:19
          sa dwie drogi -
          1. miec talent do robienia pieniedzy (bez formalnego wyksztalcenia)
          2. szkola podstawowa, srednia, wyzsza, potem praca i ciagle doksztalanie.
          Jak jestes w czyms dobry, to sie zrealizujesz i bedziesz mial dochod.
          Zycie zmusilo mnie do zmiany wykonywanego zawodu (w ramach tych samych dyscyplin).
          Jak zyc? Z glowa.
          Ziutek, idz, upij sie dzisiaj, zabaw sie. Kon ma duzy leb, niech sie martwi.
    • wiarusik Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:01
      kobiety to materialistyczne potwory. ja bym je sobie odpuścił;)
      • wiarusik Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 30.12.11, 22:03
        jeśli masz naturalną potrzebę, to ubierz się elegancko, obiecaj złote góry, zrób swoje i czmychnij tylnym wyjściem.
    • anna_sla josef 30.12.11, 23:58
      masz naprawdę bardzo złe zdanie o kobietach. Źle widzisz rzeczywistość. Nie przeczę, że takich kobiet nie ma, ale mylisz się mówiąc, że jest ich większość. Naprawdę istnieją NORMALNE kobiety.
      • aroden anka: 01.01.12, 16:26
        anna_sla napisała:
        Naprawdę istnieją NORMALNE kobiety.

Normalne - to omijaja Jozka szerokim lukiem, wiec sie nie dziw, ze chlop ma zboczona optyke :)
    • kochanic.a.francuza Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 01.01.12, 04:45
      Ciezka praca uatrakcyjnia mezczyzne:
      1. Ceni sie jego pracowitosc, zaradnosc.
      2. Troche znoju i zmarszczek na twarzy dodaje powagi i budzi szacunek (spoleczenstwo nie traktuje powaznie golowasow z gladka buzia).
      3.Pracujacy facet ma zbilansowane libido (nie staje mu co 5 minut wiec mu seks innych zycia nie przyslania)
      4. Zona pracowitego meza, moze sobie pozwolic na lzejsza prace: efekt bedzie wygladac atrakcyjnie, co jest plusem dla meza. Dla zony afrodyzjakiem jest mezowska zmarszczka i pieniazki na dbanie o kobica gladkosc.
      Podsumowujac: lepsza (dla obojga) gladka kobieta niz mezczyzna. A na zmarszczki czekaj jak na zbawienie. One sa sexi. Szczyt powodzenia mezczyzna ma po 35-40 latach. Oczywiscie zmarszczi nie oznaczaja zapuszczenia sie.
      • koham.mihnika.copyright wiiisz, jak nie staje co 5 minut, to znak ze malo 01.01.12, 09:40
        testosteronu. Objawem ubocznym jest zrzedliwosc, gburowatosc itd. Depresja - sciana bez chwytow. Zostaje tylko isc do lekarza. Chlop bez jaj, to jak kobieta klimakteryczna, nie do zniesienia.
        Jestesmy zaprogramowani, ze musimy zawsze i wszedzie, gdy tylko nasza najmilusinsia zechce kiece do gory zadrzec. A jak nie, uuuuu, to klopoty, uwagi, jakies uwagi....
        Praca moze byc ciezka, wymagajaca itd, byle nie odbierala nam tego wlasnie - co 5 minut.
        Na koniec, z meskich rozrywek tylko golenie zostaje i czlowiek zaczyna planowac uroczyste otarcie lez.Co do afrodyzjakow, to plosze pani, jest sporo innych i nawet by pani nie zgadla.
        Plose pani, pokolenie MZZDM nie po to chodzilo do szkoly lat 11, potem studiowalo mniej wiecej 5 lat, zeby ciezko pracowac. TO KAZDY potrafi. Trzeba robic glowa. A zmarszczek dostaje sie od pytan - ktora sukienka i dlaczego rozowo-majtkowa?
      • josef_to_ja Re: Podobno praca i ciężkie przeżycia uszlachetni 01.01.12, 18:10
        Gładka buzia to jedno z moich marzeń :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka