Dodaj do ulubionych

nudzi mi się

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:07
życie jest strasznie nudne i jednostajne nudzi mnie praca i męczy, nudzi
mnie wychodzenie do knajpy i picie a potem ból głowy nudzą mnie plotki
koleżanek
chcę się wyrwac stąd ale nie ma jak
wsiaknęłam w zycie..
Obserwuj wątek
    • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:17
      znajdz sobie jakiegos gacha i pobaw sie nim troche, niech Ci wszystko kupuje,
      przyjezdza po Ciebie taksowkami, bawi Cie itd. a jak Ci sie juz znudzi to mu
      powiedz ze jest kiepski w lozku, najwiecej rozrywki daje bawienie sie innymi
      • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:23
        powiało frustracją....

• poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:25
          bo tak!
          • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:31

Bo znow nie wzięła do buzi...?
            • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:38
              uwielbiam was kobiety szczegolnie ograniczenie tendecyjne umyslu u tych
              umyslowych, uwielbiam jak kobieta mowie stary wez sie w garsc a nie sie
              mazgaisz, a potem za chwile meski szowinizm

spoko i tak wezmiesz go do buzi, myslisz ze jestes na tyle silna zeby
              powiedziec ukochanemu "nie" ? LOL

eat this i porownaj sama ze soba:
              Jeśli stawiasz kobietę na piedestale i próbujesz ochronić ją przed "wyścigiem
              szczurów" to jesteś męskim szowinistą.

Jeśli nie pracujesz zawodowo i robisz za "gospodynię domową", jesteś
              maminsynkiem.

Jeśli pracujesz zbyt wiele, to znaczy, że nie masz dla niej czasu.

Jeśli pracujesz zbyt mało, jesteś nicponiem i obibokiem.

Jeśli ona ma nudną i monotonną pracę z niską pensją, to jest wyzysk.

Jeśli ty masz nudną i monotonną pracę z niską pensją, powinieneś ruszyć swoją
              leniwą dupę i znaleźć coś lepszego.

Jeśli awansujesz przed nią, to jest faworyzowanie.

Jeśli ona awansuje przed tobą, to jest wyrównanie szans.

Jeśli mówisz, że ładnie wygląda, to jest molestowanie seksualne.

Jeśli zachowujesz spokój, to jest to męska obojętność.

Jeśli płaczesz, jesteś mięczakiem. Jeśli tego nie robisz, jesteś nieczuły.

Jeśli podejmujesz decyzję bez porozumienia z nią, jesteś szowinistą.

Jeśli ona podejmuje decyzję bez radzenia się ciebie, to znaczy, że jest
              wyzwoloną kobietą.

Jeśli prosisz ją o coś czego ona nie chce zrobić, to jest dominacja.

Jeśli ona chce tego od ciebie, to jest przysługa.

Jeśli ona podoba ci się w samej sexownej bieliźnie, jesteś zboczeńcem.

Jeśli ci się nie podoba, jesteś homoseksualistą.

Jeśli każesz kobiecie wydepilować nogi, jesteś seksistowski.

Jeśli tego nie robisz, nie warto się dla ciebie starać.

Jeśli dbasz o siebie i swój wygląd, jesteś próżny.

Jeśli nie dbasz, jesteś prostakiem.

Jeśli kupujesz jej kwiaty, pewnie piłeś.

Jeśli nie kupujesz, to znaczy, że w ogóle się o nią nie troszczysz.

Jeśli jesteś dumny ze swoich osiągnięć, to jesteś zarozumiały.

Jeśli nie jesteś dumny, to znaczy, że jesteś zakompleksiony.

Jeśli boli ją głowa, to jest to po prostu ból głowy.

Jeśli ciebie boli głowa, to znaczy, że jej nie kochasz.

Jeśli chcesz TO robić zbyt często, jesteś maniakiem seksualnym.

Jeśli niezbyt często - masz inną kobietę.
              • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:42
                jestem nieporownywalna i nie chce mi sie czytać tych pseudopsychologicznych
                wywodów...

> spoko i tak wezmiesz go do buzi, myslisz ze jestes na tyle silna zeby
                > powiedziec ukochanemu "nie" ? LOL

mam bardziej interesujące tematy do przemyślenia;)
              • Gość: znudzona Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:44
                chyba miałeś jakąś traumę z kobietą, wyluzuj chłopie, oskarżenia bez sensu
                jak nie kocha to się czepia bo jak kocha to tego nie robi, proste , nie?!
                • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:51
                  czy mialem traume z kobieta, nie wiem moze i mialem, wtedy kiedy powiedziala mi
                  w lozku jak schodzilem coraz nizej "co ty robisz?!" hehehehe

ja wyluzowalem, dlatego sobie przyszedlem na to forum, pobawic sie troche
                  waszymi umyslami, i bede zadawal wiecej pytan o kase bo to wyzwala w was takie
                  proste odczucia "jak to nie chcesz zaplacic za to, myslalam ze mnie kochasz,
                  spadaj facet, nie bede z kims kogo nie stac na to zeby mi kupil Cole w
                  McDonaldzie, jestes zalosnym facetem jezeli studiujesz na 1 roku i nie masz
                  wlasnych pieniedzy, czlowieku idz do pracy, studiuj, ksztalc sie, uprawiaj
                  sport i zaspokajaj mnie w lozku, moze w zamian za to dostanesz buziaka.."
                  ihhihihihihhi

next posts predictions
                  - ktos sie czepi Coli i McDonalda
                  - ktos mnie posadzi o jeszcze wieksza frustracje
                  - ktos sie wymiga i powie "nie chce mi sie tego czytac" ale skoro odpisze tzn
                  ze przeczytal
                  - ktos powie ze jestem zalosny bo nie umiem calowac po wargach sromowych
                  itd itd
        • amanda22 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:26
          ruda_szczurka napisała:

> powiało frustracją....
          >

i to jaka frustracja :) Facet nie stoi na wysokosci zadania, nie spelnia
          oczekiwan jakiejs kobietki i wyzywa sie na forum :)
    • Gość: znudzona Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:40
      no cóż...
      widać że poxipol swymi błyskotliwymi uwagami odsunał mnie na bok, w sumie nic
      dziwnego nudne jest pisać i czytac o nudzie:)
    • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:44
      moze jestes typem tej kobiety ktorej nigdy nic sie nie chce robic, masz wyraz
      twarzy wiecznie niezadowlony, nosisz nosek wysoko, pomimo tego ze w zyciu
      niebardzo sie ulozylo i nie masz sie czym pochwalic, nie wiem wez sie za siebie
      dziewczyno a nie zalisz sie na forum, jestes przykladem karykatury dzielnej i
      mlodej kobiety ktora dba o siebie i swoja przyszlosc, rzygac sie chce czytajac
      jak to kobieta nudzi sie w zyciu, ale uwierz mi gdybym ja to napisal i tak
      dostalbym baty ze jestem ograniczony i nie staje na wysokosci zadania, takie to
      juz forum, wiec chcac nie chcac Tobie dostalo sie ode mnie, bo tak! ach
      uwielbiam ten tekst,

BTW mozna sobie jakos wszczepic jajniki, ja tez chce miec okres :)
      • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:45

poxipol w żaleniu sie na forum ty bijesz rekordy!
        przyganiał kocioł....
        • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:52
          no wlasnie probuje wykazac ze jak zale sie ja to jest be i mozna mnie besztac
          ale ja uwielbiam besztanie, sex Sm jest teraz trendy, dziewczyny pejcze w dlon
          i szpilki na na nogi i ihaaaaaa
    • Gość: znudzona Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:52
      nie uważam tego za wyżalanie raczej za dzielenie sie wewnetrznymi odczuciami, a
      to róznica!
      to że nosek noszę wysoko to prawda ale w życiu ułozyło sie dobrze moze dlatego
      to takie nudne...
      pojechałabym na safari
      ale nuudaaa!buuu
      • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 12:53
        ej no ja tez na safari bym sie udal z mil achecia, niestety, jak na razie nie
        mam z kim jesc truskawek a nie nawidze jesc truskawek sam, nie wiem bylem
        wczoraj w pubie i zobaczylem ladna dziewczyne, ale pomyslalem sobie to pewnie
        jedna z tych wyzwolonych 20stek, mam nadzieje ze jej sie w zyciu ulozy, potem
        widzialem jak wsiadala do srebrengo BMW
        • Gość: znudzona Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:01
          to dobrze, że masz tak ugruntowany pogląd na 20 latki wyzwolone, gdyz inaczej
          mógłbyś się zadławic truskawką
          3maj tak dalej, wszystkie kobiety są be czyli leca na kasę i oczekują 90% ponad
          norme od mężczyzny nieważne w jakiej dziedzinie
          przykro mi ze wzg. na Twa traumę:(
    • Gość: znudz Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:58
      • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:00
        to zrób COŚ. Safari samo nie przyjdzie ;(
        • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:04
          jak smiesz nakazywac innej kobiecie co ma robic, jestes zalosnym przykladem
          dominy z pejczem, co ty myslisz z emozesz jej mowic co ma robic, ona jest
          znudzona i tojest w tej chwili najwaznejsze, mysle ze orgazm nigdy sie nie
          nudzi, wiec ide do lodowki po jeszcze jeden (tak ja nazywam, ma 22 lata ale
          lezy w lozku jak kloda wiec ma pseudo lodowka bo tak!), zaraz wracam

• ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:09
            poxipol1 napisał:

(tak ja nazywam, ma 22 lata ale
            > lezy w lozku jak kloda wiec ma pseudo lodowka bo tak!), zaraz wracam
            >
            jakie zwierze zyje tak długo...?
            bzykasz żółwia?
            • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:14
              nie, nie zolwia, tylko karykature kobiety, jest ladna, wyniosla, w lozku lezy
              jak kloda bo chce zebym poziwial jej piekne cialo i sie nia zachwycal jaki to
              skarb mam, jak jej caluje lechtaczke to ma otwrarte oczy i oglada tv, chyba
              niebardzo ja to rusza, ale coz mzoe miala jakas traume z chlopakiem i teraz tak
              lezy bo tak, nie wiem jak mozna w tym wieku lezec jak kloda, ciekae zjawisko,
              moze jest paniusia i na sex nie leci, nie wiem, ma ladne nogi i tylek i chodzi
              mi w szpilkach po sypialni, ale potem je zdejmuje bo mowi ze niewygodnie
              • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:34
                spróbuj z młodszą
                2latki są bardzo żywe i pełne energii
                • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:38
                  FYI namawianie do pedofilli jest karalne
                  • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:39
                    no i..?
    • Gość: znudzona Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:04
      wiem musze COŚ przedsięwziąść, ale co?, dzis tradycyjnie knajpa, po piwie będę
      napewno miała jakąs wizję
      • ruda_szczurka Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:06

no nie wiem co...
        może nowa praca, nowe znajomości, nowe sposoby spedzania czasu...?
        • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:07
          nowy chlopak....
          tylko pamietaj nie badz dama i nie plac za siebie sama
    • Gość: znudzona Re: nudzi mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:14
      chciałabym zapłacić za siebie i za niego ale nie mogę zawieść faceta, w końcu
      jest on dzentelmenem i takiej znieagi by nie przełknął
      • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:15
        no, ta zniewaga krwi wymaga
    • sita_atlantis Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:17
      Ludzie inteligenrni się nie nudzą. Udowodnij sobie że jesteś inteligentna
      • poxipol1 Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:19
        ROTFL zabrzmialo jak "pogadajmy o tym jak miec piekne ciala AVON"
    • anahella Re: nudzi mi się 05.06.04, 13:35
      Przypomnij sobie marzenia sprzed lat. Od razu zycie nabierze barw.
      • Gość: Ida Re: nudzi mi się IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 05.06.04, 21:40
        Jak jesteś z Warszawy to idż na wyścigi konne.Trochę adrenaliny postawi cię na
        nogi;))))Pozdrawiam.Ida
    • nat.ka Poxipol 05.06.04, 21:55
      czytam twoje kolejne posty i utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś po prostu
      głupi. Albo inaczej. Niezbyt wysokie to Twoje IQ, sprytu i doświadczenia może
      coś tam masz, ale prawdopodobnie napisanie posta zajmuje Ci dość dużo
      czasu...Tak, czy owak, nie masz się, widać, czym pochwalić w kwestii
      intelektualnej. A nawet, jeżeli masz, to skrzętnie to ukrywasz.
      Piszesz, że chcesz się pobawić naszymi umysłami...buehehe, a to dobre. Uważasz
      się za lepszego od kobiet? może najpierw zastanów się jaki Ty sam jesteś, a
      potem przyrównuj się do innych? Czym się chcesz pochwalić? że dobrze się
      kochasz i wiesz, czego chcesz od życia ? ok, nie ma sprawy. ale to nie jest
      powód, dla którego masz się wywyższać, co zresztą wierutnie Ci się nie udaje.
      Nie urabiaj spiskowej teorii dziejów, niestety, nie masz zbyt wiele do
      zaoferowania, a z gówna bicza nie ukręcisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka