Gość: vagin IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 08.03.02, 18:49 CBOS ogłosił, że na tak postawione pytanie 9% pytanych odpowiedziało, że lepiej być kobietą . A Wy co odpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goran Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? IP: *.152.165.42.Dial1.NewYork1.Level3.net 08.03.02, 20:29 Uwazam ,ze panowie zgodza sie ze mna ,a moze i panie przytakna,ze o niebo lepiej byc mezczyzna: po pierwsze -miesiaczka po drugie -malowanie sie ,a co sie z tym wiaze ciagle sledzenie tredow mody widze to po mojej zonie po trzecie -ciaza 9 dlugich miesiecy po czwarte -porod po piate - macierzynstwo po szoste -ciagle odchudzanie po siodme -udawany orgazm tak tak kobiety ,a to sobie robicie wtedy zle po osme -ciagle nazekanie a to na meza ,a to na dzieci ,a to na zla fryzure ........................................................................ ................................................................................ .........................................................a to na tesciowa itd................a wie nie ma juz zadnych watpliwosci lepiej byc facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? 08.03.02, 22:27 Nie byłam mężczyzną, więc trudno się zdecydować. Ale zastanówmy się, co mogłoby mnie POWSTRZYMAĆ przed przeistoczeniem się w faceta: po pierwsze: perspektywa śmierdzących nóg (nie u wszystkich, ale kto wie, co by mi się trafiło), po drugie: codzienne golenie się, po trzecie: brak możliwości ukrycia podniecenia seksualnego (nie zawsze warto się z tym afiszować), po czwarte: chodzenie w krawacie i garniturze, po piąte: żadnego udawanego orgazmu, po szóste: łysienie, po siódme: skłonność do chorób psychicznych i różnych dewiacji, po ósme: krótsze życie. Więc może jednak lepiej być kobietą? Diabli wiedzą... Pozdrowienia Bo Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? 08.03.02, 22:42 nie zapominajmy o wojsku Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? 12.03.02, 15:58 bo1 napisał(a): > Nie byłam mężczyzną, więc trudno się zdecydować. Ale zastanówmy się, co mogłoby > mnie POWSTRZYMAĆ przed przeistoczeniem się w faceta: > po pierwsze: perspektywa śmierdzących nóg (nie u wszystkich, ale kto wie, co by > > mi się trafiło), > po drugie: codzienne golenie się, > po trzecie: brak możliwości ukrycia podniecenia seksualnego (nie zawsze warto > się z tym afiszować), > po czwarte: chodzenie w krawacie i garniturze, > po piąte: żadnego udawanego orgazmu, > po szóste: łysienie, > po siódme: skłonność do chorób psychicznych i różnych dewiacji, > po ósme: krótsze życie. > Więc może jednak lepiej być kobietą? Diabli wiedzą... > Pozdrowienia > Bo po ente: problemy z seksem po 40-tce i prostata, brrrr ... Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? 08.03.02, 22:48 Gość portalu: vagin napisał(a): > CBOS ogłosił, że na tak postawione pytanie 9% pytanych odpowiedziało, że lepiej > > być kobietą . A Wy co odpowiecie? ja ze swojej plci jestem zadowolona. Natomiast "zamiana" w plec przeciwna tak na 1-2 dni bylaby ciekawym doswiadczeniem. Moze bysmy sie wowczas lepiej rozumieli? Odpowiedz Link Zgłoś
niewierny phi 12.03.02, 10:09 już nigdy więcej nie zadam się z kobietą, która serio zadaje takie pytania... Innym panom też polecam pod rozwagę. Ja lubię być mężczyzną i lubię kobiety, które lubią same siebie, takie są najlepszymi kochankami Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: phi phi.. 12.03.02, 10:21 a ja czuję się dobrze będąc kobietą... uwielbiam wszystkie fatałaszki, które są takie seksowne.. pończoszki w taki dzień jak dziś.. koronkową bieliznę, moje kosmetyki.. lubię być kobietą, chcę być kobietą i jeśli mam się narodzić ponownie to też chcę nią być... zamaina na dzień lub dwa - właściwie po co... to, że kobiety i mężczyźni się tak różnią sprawia, że tak bardzo do siebie pasują.. nie wszystko trzeba zawsze rozumieć...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: phi phi.. 12.03.02, 15:38 agick napisał(a): > zamaina na dzień lub dwa - właściwie po co... > to, że kobiety i mężczyźni się tak różnią sprawia, że >tak bardzo do siebie > pasują.. hmmm, pasuja? A ja widze,ze z tym dopasowaniem to jest nienajlepiej. Poczytaj to forum, a sama zobaczysz ile osob szuka tu porady w sprawach sercowych, stara sie zrozumiec dlaczego on tak postapil, dlaczego ona taka jest, etc. Nie mowiac juz o rosnacej liczbie rozwodow... >nie wszystko trzeba zawsze rozumieć...:)) Oczywiscie, ze nie. Jednak zrozumienie tego, dlaczego Twoj ukochany zachowuje sie tak a nie inaczej daje duza szanse na trwalosc zwiazku. A przynajmniej zrozumienie tego ze sie roznimy i zaakceptowanie tego:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: phi phi.. 12.03.02, 15:41 Jasne ze lepiej byc kobieta. Zaliczam sie do tych 9 proc. Gdyby kobiety wiedzialy, jak trudno i ciezko byc facetem, nigdy by nie mowily, ze wola byc facetami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.03.02, 16:54 A ja bardzo lubie byc kobieta. Lepiej byc tym kim nas Bog stworzyl i cieszyc z tego. Gorzej jednak jesli ktos ma cechy obojga przy urodzeniu, a zyczliwi lekarze decyduja juz na poczatku kim ten czlowiek powinien byc. I takie przypadki sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrysia Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? IP: *.client.attbi.com 13.03.02, 04:57 W tym wcieleniu jestes tym kim jestes, a w nastepnym wcieleniu bedziesz kim i gdzie sie urodzisz? Mnie interesuje reinkarnacja, i wlasnie raz rodzimy sie jako kobieta, albo kto inny, albo mezczyzna? Dlatego mamy ciagoty do ubiorow damskich albo meskich, albo zachowojemy niewiadomo dlaczego tak a nie inaczej, a nie wiecie dlaczego? To wszysto jest zaplanowane w planie Bozym. Powturne przyjscie Jezusa Chrystusa odbylo sie poprzez reinkarnacje. A jak teraz sie nazywa? Ujawnie to gdzie przeczytalam jak bedziecie wierzyc. patrysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 09:58 Odpowiem, jak spróbuję bycie mężczyzna. Bo chwilowo mam doświadczenie tylko z kobiecością... i nie narzekam... Odpowiedz Link Zgłoś
tasha3 Re: CZY LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ? 13.03.02, 12:32 Ja zdecydowanie lubię być kobietą !!!! Macierzyństwo - nie znam. Odchudzanie - nie znam. Udawany orgazm - po kiego diabła ! Na wszystko trzeba patrzeć..... łagodnie... Odpowiedz Link Zgłoś