Dodaj do ulubionych

zakochałem sie

22.01.12, 10:59
mam 18 lat, ona 17. spotykamy sie od miesiaca. zaraz do mnie przyjezdza i chce jej powiedziec ze sie zakochalem w niej. jak mam zacząć...juz jestesmy po pocalunkach spotkaniach z rodzicami itd.. Jak zaczac ta rozmowe zeby bylo na luzie.?
Obserwuj wątek
    • 08przez15 Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:10
      "Chce Ci to powiedziec zanim Cie pukne, zeby potem nie bylo, ze lece jedynie na cialo. Kocham Cie."
    • koham.mihnika.copyright ja bym zapytal, kiedy miala okres nt 22.01.12, 11:11

• gyubal_wahazar Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:16
      Poczęstuj ją może krówką. Żując ją, znajdzie w środku papierek, który po wyjęciu i rozprostowaniu do A1, ukaże 2 przytulone owieczki, zmierzające do linii horyzontu, gdzie zachodzi ognisto-czerwone słońce
    • six_a Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:21
      a to ta sama, do której wstydzisz się na przerwie podchodzić?
      • krytyk.systemu.edukacji Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:44
        > a to ta sama, do której wstydzisz się na przerwie podchodzić?

Na pauzie. ;)
        • six_a Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:46
          pauza - piękne słowo:)
    • krytyk.systemu.edukacji Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:40
      > Jak zaczac ta rozmowe zeby bylo na luzie.?

Żeby było na luzie? Zjarajcie sobie trochę „zioła” i zapuście „muzę” o wdzięcznej nazwie reggae (tzw. regałowe nutki). Z moich doświadczeń osobistych wynika, że ludzie mający takie zwyczaje są bardzo, ale to bardzo – no właśnie – na luzie. :) Jeśli zaś mimo tych zabiegów atmosfera nadal będzie kłopotliwa, powiedz dziewczynie: Nie ma spiny, ziomuś!, i wtedy – przepraszam za sformułowanie – „pojedź z tematem”.

Pamiętajcie, młody obywatelu, że do odważnych świat należy!

PS Z czystej ciekawości: czy po liceum idziesz może do szkoły wyższej na studia magisterskie albo zaoczne?
      • lena.nocna Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:42
        Hehe a ja się zgodzę z tobą - sposób "na luzie" jest de best. ;P
        I ma być wesoło!
      • six_a Re: zakochałem sie 22.01.12, 11:45
        >PS Z czystej ciekawości: czy po liceum idziesz może do szkoły wyższej na studia magisterskie albo zaoczne?

a jakże, do warszawy, na prawo, a nie tak jak niektórzy na lewo;)
        • krytyk.systemu.edukacji Re: zakochałem sie 22.01.12, 12:03
          > a jakże, do warszawy, na prawo

Ha ha, rzeczywiście! Cytuję:

boje sie poprostu ze kiedy pojde studiowac do wawy na prawo to nie bede mial czasu na Nia

Bardzo ambitnie, będzie się czym pochwalić na Facebooku. :) Jedno tylko mnie zastanawia: otóż wizytówka tego licealisty informuje nas, że pochodzi on z Trójmiasta, a konkretnie z Gdańska… przecież to się kupy nie trzyma. To w Gdańsku nie ma żadnej szkoły wyższej, na której można by studiować prawo?

Nawiasem mówiąc: ów student z tych cytatów, które mam w stopce, też studiował, jeśli mnie pamięć nie myli, właśnie prawo. Ludzie po prawie dochodzą zazwyczaj do wielkiej władzy i zaszczytów…
    • fiigo-fago Re: zakochałem sie 22.01.12, 12:20
      Najbardziej na luzie będzie po udanym seksie, i to najlepiej którymś z kolei. ;) Wcześniej istnieje spora szansa że wystraszysz dziewczynę. Co wcale nie znaczy że wyznanie miłości musi być na aż takim luzie. :D Jeśli dziewczyna jest dziewicą i do tego romantyczną to raczej wolałaby chyba to wyznanie przed seksem np. podczas pocałunków. ;) Ale to też nie reguła, pewnie co inna dziewczyna to inaczej ma. ;)
      • krytyk.systemu.edukacji Re: zakochałem sie 22.01.12, 12:25
        > Najbardziej na luzie będzie po udanym seksie, i to najlepiej którymś z kolei. ;)
        > Wcześniej istnieje spora szansa że wystraszysz dziewczynę. Co wcale nie znaczy
        > że wyznanie miłości musi być na aż takim luzie. :D Jeśli dziewczyna jest dziewicą
        > i do tego romantyczną to raczej wolałaby chyba to wyznanie przed seksem np.
        > podczas pocałunków. ;) Ale to też nie reguła, pewnie co inna dziewczyna to
        > inaczej ma. ;)

Myślę, że powinieneś mieć niebieski nick, jako ekspert. :P
    • samuela_vimes Re: zakochałem sie 22.01.12, 13:19
      >Jak zaczac ta rozmowe zeby bylo na luzie.?

daj jej pawulonu, będzie luźno.
    • maly.jasio Bron Cie panie ! - takich rzeczy sie nie mowi. 22.01.12, 15:20
      Chcesz by baba zaraz Ci weszla na glowe ?

Powiedz jej, ze Ci sie nawet troche podoba i wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka