tanebo 01.04.12, 18:34 Wiadomo że każdego to czeka. Czy zatem lepiej jest gdy mężczyzna starzej się jak Ibisz czy jak Clooney? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus Re: Starzenie się 01.04.12, 18:41 hehe, co kto woli. Clooney z godnoscia, a Ibisz to meska wersja Dzidzi Piernik.Ale duzo takich facetow jest, coraz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Starzenie się 01.04.12, 18:45 Zasadnicze. Czy facet ma akceptować zmiany czy im przeciwdziałać i się odmładzać. Ciekaw jestem jak kobiety odbierają starzenie się facetów. Generalnie w społeczeństwie facet ma być dojrzały, doświadczony. Bez tego jest chłopcem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: Starzenie się 01.04.12, 19:04 Ibisz zalosny jest i tyle.Nie wiem komu sie moze podobac..Wg mnie idiote z siebie robi.Trzesie sie nad soba i goni wlasny cien. Facet musi miec dystans do siebie,spokoj i pewnosc siebie.Wydaje sie,ze Clooney to ma. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ee tam, jest jakis 01.04.12, 19:09 procent pan, zachwyconych ze o siebie tak dba i dbajacych o siebie z ta sama upartoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: ee tam, jest jakis 01.04.12, 19:15 W to nie watpie.Nijak nie zmienia to jednak mojego zdania o nim,ale moze nie jestem obiektywna,bo nigdy go nie lubilam.Zawsze byl jakis dziwnie podkrecony i nerwowy.Odrzuca mnie od takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Starzenie się 01.04.12, 18:45 Nie ważny jest wygląd. Ważne żeby nie był obleśnym 50-latkiem uderzającym do wszystkiego czemu jeszcze nie wiszą cycki. Tacy są żałośni. Naprawdę nie znoszę jak taki dziadziejący pan mnie zaczepia i myśli, że jest fajny. I żeby nie opowiadał o życiu (wyssane z palca anegdotki, stereotypy, głupotki, bo Tusk to zły, bo Kaczyński ma kota, a Sejm to pijawki) tylko nadal aktywnie żył i się tym cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Starzenie się 01.04.12, 18:47 Czyli córkę spławić tekstem:"mogłabyś być moją córką" ale wziąć od niej numer mamusi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Starzenie się 01.04.12, 18:57 Nie wiem, po prostu bez sensu jest odmładzać się na siłę poprzez zaczepianie dziewczyn, dla których i tak jest się tatuskowatym panem. I chodzi o charakter. Facet może mieć i z 60 lat, ale pozostać męskim, z klasą. Najgorsze sa takie durne zaczepki, bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ano fakt 01.04.12, 18:48 raz sobe jade metrem, a naprzeciwko mnie taki starszawy dziad, kolo 60, ale blekitna koszula, dzinsy. No mial w sobie cos. No i gadal po francusku, a to nie bylo we Francji. Mysle sobie z podziwem - co za dziad! i emituje odpowiednie spojrzenie. A to byl w dodatku dobrze wychowany facet, bo widzac moj zachwyt, tez mi rzucil spojrzenie gentelmana - ty tez jestes niczego sobie, chociaz tego dnia akurat mialam silny spadek formy. Ale starzenie sie dotyka w roznym stoponiu, co stwierdzilam ostatniego lata, spotkawszy sie z danwymi kolezankami z roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: ano fakt 01.04.12, 18:57 To dlatego, ze byl Francuzem. Polki tak maja, ze sikaja przez spodnie, gdy widza obcokrajowca. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: ano fakt 01.04.12, 18:58 Wroc. Nie Francuzem, ale gadal po francusku. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: ano fakt 01.04.12, 19:01 Właściciel firmy, w której pracuje taki jest. Nienaganny ubiór, zapach i klasa. Naprawdę kulturalny facet. I co ważne - ludzki, sympatyczny, życzliwy. I to lubię. Za to pseudo-seksi cwaniaczków i "znawców życia" 50+ nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Starzenie się 01.04.12, 18:48 Zastanow sie. Mowisz o dwoch znanych osobach, z kasa na koncie, do tego przystojnych gosciach, ktorzy nie maja problemow z wyrwaniem lachona. A teraz pomysl o jakims Czeslawie i Mietku. Ilu znasz cwiczacych 40 latkow? Wiadomo, ze Czeslaw w stylu Ibisza wyrwie wiecej towaru niz Mietek odpowiednik Clooneya "starzejacy sie z godnoscia" (hahahahahaha). Dupeczki beda powtarzaly, ze Czeski sa smieszne, bo nie radza sobie z uplywem czasu, ale to Mietki beda ostrzyly pinokia w samotnosci. Cwiczacy, majace zadbane cialo 40 latek w tym kraju to towar deficytowy. Pomijam operacje plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ostrzenie pinokia w samotnosci jest boskie 01.04.12, 18:51 kiedy to czytam, mysle sobie - no jak cudzoziemiec ma dac rade nauczyc sie polskiego, no jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Starzenie się 01.04.12, 18:49 Ibisz się nie starzeje, Ibisz się ośmiesza. Jest dziwadłem, sztuczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: najlepiej 01.04.12, 19:46 właśnie Keanu brzydko się starzeje ,a co do Ibisza..u niego te zabiegi faktycznie sa zbyt widoczne ale wiadomo przecież ,że wszyscy z Show businessu przy takiej kasie stosują przerozne środki pielegnacyjne ,diety ,treningi itd.tylko nie popadają może w taką skrajność jak Krzysio:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: najlepiej 01.04.12, 19:49 Bo Krzysio zaczyna wyglądać po tych zabiegach jak jakiś alien, normalnie inna rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: najlepiej 01.04.12, 19:52 Też odnoszę wrażenie że Krzysiu zapatrzył się w Keana. Tylko że tu chyba nie o dobry krem chodzi a raczej o skalpel. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Najlepiej tak, 01.04.12, 20:06 tanebo napisał: > Czyli na forum GW? Chodziło chyba o "jak", nie "gdzie"? Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Starzenie się 01.04.12, 20:03 Ibisz się starzeje? Ibisz się dosłownie odmładza - teraz kreuje się na 10 letniego chłopca, którego mama przyłapała na niedokładnym myciu ząbków. Niestety naciągnięta twarz i wyraz oczy krzyczą, że dużo w życiu przeszedł jak na 10 latka. gościowi przydałaby się jakaś terapia wstrząsowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Starzenie się 01.04.12, 20:10 Mnie się nie podoba ani jeden, ani drugi. Po prostu nie moje typy. Najlepiej zachować złoty środek - i dotyczy to chyba obu płci. Warto o siebie dbać, uprawiać jakiś sport (np. wspólnie z partnerem -basen, nordic walking lub zwykłe spacery), ale nie ma sensu zarzynać się jakimiś morderczymi ćwiczeniami, czy dietami. Czasu nie zatrzymamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ela.batory Re: Starzenie się 01.04.12, 20:27 Ja lubię facetów, którym na starość nie siada intelekt. Zaryzykuję i stwierdzę, że najlepiej, jak mężczyzna starzeje się jak George Carlin. Może być zgarbiony i obwisły, ale niech będzie dowcipny i inteligentny. Ostatecznie, z mięśniami i białymi zębami nie pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Starzenie się 01.04.12, 21:01 Dlaczego? Sporo pań dziś gustuje w młodszych... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Starzenie się 01.04.12, 21:12 ale młodszy nie znaczy odrestaurowany 50latek myślę, że zadbany, prawdziwy 50latek ma większe wzięcie niż jakaś plastikowa karykatura Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Starzenie się 01.04.12, 21:53 vandikia napisała: > ej > to jest pytanie retoryczne Racja. Wolałbym być Clooneyem nie Ibiszem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Starzenie się 01.04.12, 21:03 mężczyźni o chłopięcej urodzie, jak krzysiu ibisz czy kijanu reeves nie starzeją się dobrze. ale styl życia pana krzysia mi baaaaardzo odpowiada. sportowy, optymistyczny, idealny. kluuuuunej natomiast wygląda na takiego, co będzie się podpierał nastolatkami na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Starzenie się 01.04.12, 21:15 a mi się sportowy styl życia Ibisza bardzo gryzie z dziwactwami wstrzykiwanymi w twarz wyglądałby lepiej ćwicząc, odżywiając się i nie korzystając z różnych zabiegów, wygląda momentami jak kukła, a te wszystkie zabiegi też nie są bez znaczenia jeśli chodzi o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Starzenie się 01.04.12, 21:17 no wygląda trochę, to fakt. ale jakbym miała takie wory pod oczami, to też bym je wysłała w kosmos;) za to od szyi w dół jest ekstraklasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Starzenie się 01.04.12, 21:30 no a poza tym to jest dość sympatyczny gość, dlatego tak mi nie gra lubię go jako osobę publiczną ale niektóre zdjęcia straszą Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Starzenie się 01.04.12, 21:38 no właśnie, bo krzysiu jest jak napój energetyzujący;) nawet gufniany za przeproszeniem badziew zamieni w coś znośnego. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Starzenie się 01.04.12, 23:03 bo cie nie wezme na koncert! ;P www.berlinale.de/en/das_festival/im_fokus/videostreaming/06_streaming_2012.html#item=2493 prosze: nie mialabym nic przeciwko, zeby moj facet w wieku lat 48 tak mlodo (i naturalnie) wygladal, jak keanu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Starzenie się 02.04.12, 08:58 :) no niby tak, ale rusza się jakoś niemrawo, co brzydko kontrastuje z chłopięcą twarzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Starzenie się 02.04.12, 10:03 bylam ciekawa, co znajdziesz na nie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Starzenie się 02.04.12, 10:26 ale ogólnie jestem na tak, bo mi to nie przeszkadza, że tak się starzeją, tylko zauważam:) dlatego kofam kszysia ibisza i nie przestanę:) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Starzenie się 02.04.12, 10:37 ja zas lubie poruszajacych sie niemrawo=emanujacych spokoj ;) (p.s. przyznam, ze krzysiu mi nie przeszkadza tez, pewnie jestem w mniejszosci, ale juz sie przyzwyczailam w zyciu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Starzenie się 01.04.12, 21:36 Jak dla mnie Clooney. Idę o zakład, że on też korzysta z medycyny estetycznej, ale z umiarem. Ale on "ma coś w sobie". Tak jak ma np. Sean Connery, który jest jak zacne wino. Ibisz? No fajnie, że o siebie dba, ale przegina. Jest bez wyrazu zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Starzenie się 01.04.12, 21:41 Ach, jeszcze przypomniał mi się mój były szef. Niezwykły człowiek, świetny lekarz-zawsze bardzo go lubiłam. Jest teraz po pięćdziesiątce. Jest fascynującym facetem i niesamowicie atrakcyjnym. Jak on to robi-nie wiem. Chyba tak ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Starzenie się 01.04.12, 21:40 Starzenie jest wspaniale. Sil nie ubywa, wrecz przeciwnie, a do tego wie sie coraz wiecej o zyciu. Czlowiek nabiera dystansu, swietne samopoczucie i poczucie humoru. Gdyby ktos powiedzial mi kiedys, ze tak bedzie dobrze nie uwiezylbym. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Starzenie się 01.04.12, 22:21 tanebo napisał: > Wiadomo że każdego to czeka. Czy zatem lepiej jest gdy mężczyzna starzej się ja > k Ibisz czy jak Clooney? Jak dieter bohlen albo curt smih z tears fo fears. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Starzenie się 01.04.12, 22:27 Bardziej chodziło mi o tym urody niż egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Starzenie się 01.04.12, 22:32 No dla mnie to wlasnie dwa inne typy urody. Jeden po botoksach, ale z klasą, drugi osiwiał naturalnie, pieknie. A z twoich to zdecydowanie clooney Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Starzenie się 01.04.12, 22:58 Oczywiscie, ze wariant B czyli Clooney, czy np. Sean Connery lub Belmondo. Delon juz nie, bo pomimo ze wyglada niezle zdarza mus ie klepac glupoty godne dziadkow-obleszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Starzenie się 02.04.12, 00:50 Mi tam się podoba sposób, w jaki starzeje się Nicholson. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Bez sensu to porownanie 02.04.12, 06:34 Jak ktos jest przystojny, ladny to i na starosc ladnie wyglada. A jak jeszce ma pieniadze. Ja tez wole Cloony, bo to moj typ. Chlopieca uroda Obisza to nie moj typ, ale osobowosc juz tak. Chcialam dodac, ze "zestarzec sie z godnoscia" to zadna sztuka kazdy glupi potrafi. Natomiast zadbac o wlasne cialo kosztuje czasu i wysilku. Bardzo duzo cazsu i wysilku. Ibisza dzien wyglada tak, ze po porannej kawie, przed praca idzie na godzinny trening aerobowy i dopiero potem do roboty. Kogo stac na takie poswiecenie? 99% ludzi woli lezec brzuchem do gory i dla mnie to jest OK, skoro tak lubia. Ale wysmiewanie sie z Ibisza to tylko proba odwrocenia uwagi od wlasnej mialkosci, braku samozaparcia, lenistwa. Ibisz swoim zyciem mowi: "nie obsiadaj, walcz, ciesz sie, nie badz slamazara" a ludzie nie chca tego sluchac. Moze nie moga. A przecietnemu z urody facetowi, napewno przydaloby sie lkwidacja worow pod oczami, mezotarapia czy trening. Wielkie pieniadze to nie sa, a poprawa zdowia i wygladu widoczna w krotkim czasie. No ale to by trzeba bylo tylkiem ruszyc nieco. No to sie ukulo termin "starzenie z godnoscia" i zaklina rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bez sensu to porownanie 02.04.12, 08:05 prawda jest brutalna, bo w pewnym wieku, by mieć kochanka i zbyt dużo na niego nie wydawać, trzeba zadbać o siebie, co p. I. niniejszym stale czyni. To "a" to nie literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Starzenie się 02.04.12, 11:29 moment, zacznijmy od punktu wyjscia. jakimi typami urody panowie dysponowali w przeszlosci. i tu mamy juz rozrzut. Ibisz to typowy "chlopiec" a Clooney meski przystojniak. O ile zmarszczki i siwizna temu drugiemu dodaja uroku, to ten pierwszy musi korzystac z potegi medycyny estetycznej. z tego co czytalam obaj panowie korzystaja, z tym ze ten 1 robi to z umiarem a ten drugi zatracil sie w tej walce o wieczna mlodosc. I chyba tylko tu chodzi. O ten brak umiaru we wstrzykiwaniu sobie kwasu w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka_net Re: Starzenie się 02.04.12, 12:50 Mój ojciec ma prawie 60 lat a sylwetkę wciąż ma bardzo męską, proporcjonalną, nie ma brzucha, szerokie ramiona, wyprostowany... po prostu super wygląda. A żadnego sportu nie uprawiał nigdy, po prostu nie pije alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś