Dodaj do ulubionych

spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem

05.04.12, 17:01
zauroczona. Z poczatku spodobal mi się jakis blysk w oku ale zaraz szybko to minelo. Nie podoba mi sie fizycznie ale wyprosił żebyśmy sie pospotykali. I spotykamy sie a ja nic nie czuję. Wiem tylko, że to dobry, uczciwy człowiek który by mnie nie skrzywdził i zapewni mi to co najlepsze, no i boję się samotności. Wpadłam jak śliwka w kompot bo mogłam od poczastu być stanowcza i sie z tego wycofać, a teraz jest coraz trudniej i nie wiem czy warto to zostawiać, może kiedyś sie w nim zakocham. Może jestem egoistką, która patrzy na własne potrzeby ale nie wyobrazam sobie zostac sama. W dodatku chciałabym rodzinę założyć i boję się, że nie zdążę bo już wszyscy zakochani, zaręczeni a ja odstaję od reszty. Wygadac sie chcialam.
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 05.04.12, 17:05
      To poczytaj, JAK może wyglądać ciąg dalszy ciąg dalszy
      • kadfael Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 05.04.12, 17:10
        Ten sam wątek chciałam polecić :)
        Nie ogarniam skąd się biorą takie kobiety. Wychowanie? Predyspocycje psychiczne? Niska samoocena? O co chodzi?
      • 88ola Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 05.04.12, 17:10
        Straszny ten ciag dalszy. Ale co jesli sie rozstanę, a potem będę żałowała, że to jednak była miłość? Albo co jeśli już nigdy nie spotkam osoby, która mi w 100%pasuje? Chcę mieć rodzinę
        • abrigado Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 05.04.12, 17:20
          zakończ to jak najszybciej. ewentualnie zredukuj do statusu fuck frienda

rozwiązanie wyda ci się brutalne
          ale z takim nastawieniem będzieszm iała podróbkę rodziny, taka fasadkę nazewnątrz do kościoła. Za parę lat znienawidzisz siebie i jego za to, ze z nim jesteś, masz z nim dzieci.

nie warto

• princess_yo_yo Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 05.04.12, 17:26
          co masz na mysli mowiac rodzina?
          zrobcie sobie biale malzenstwo, strzelcie dzieciaka przy pomocy ivf, i tak dalej. ale do tego to trzeba byc przynajmniej dobrymi przyjaciolmi i lubic razem spedzac czas. inne potrzeby bedziecie zaspokajac poza malzenskim lozem i sprawa zalatwiona :P
        • ina_nova Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 06.04.12, 10:16
          Wygląda na to, że ani przez chwilę nie zastanowiłaś się nad uczuciami swojego chłopaka. Szczytem jego marzeń nie jest chyba bycie z kobietą, która nic do niego nie czuje. Pozwól mu znaleźć kogoś, kogo pokocha z wzajemnością, zamiast zabierać mu szanse na szczęśliwe życie.
    • karielcia bierz w ciemno 05.04.12, 17:10
      idealny material na pantoflarza, kapcie i gazete bedzie Ci w zebach przynosil.
    • good_morning nastepna lol 05.04.12, 17:28
      przeczytaj sobie watek kolezanki, ktora uwiklala sie tak, jak ty masz zamiar i teraz krokodyle lzy wylewa
    • anna_sla tak, bierz, a potem założysz taki wątek 05.04.12, 17:33
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,134872850,134872850,Moje_szczescie_czy_szczescie_rodziny_Co_wybrac_.html
      i rozpierd..lisz życie co najmniej jednej osobie. Brawo! Gratuluję pomysłu na życie..
      • anna_sla oczywiście 05.04.12, 17:34
        gratuluję obu paniom.
        • kasia5266 Re: oczywiście 05.04.12, 18:28
          Miałam kiedyś podobnie jak Ty spotykałam się z facetem w którym tylko na początku było zauroczenie a po jakichś 2-miesiącach stwierdziłam, ze facet mnie już nie pociąga, ale byłam z nim jeszcze prawie 3 miesiące bo podobnie jak Ty bałam się samotności i uznałam, że skoro taki miły czuły to może się ułoży.Hm aż pewnego lata wyjechałam na wakacje do rodziny i w autokarze poznałam faceta, który naprawdę mi się spodobał zaimponował stylem życia itp:).I dopiero wtedy porównałam z nim mojego ówczesnego chłopaka i stwierdziłam,że to bez sensu tkwić w takim związku, skoro bez żadnych skrupułów wdałam się we flirt z tym facetem nie myśląc w tym momencie ani trochę o moim.Przecież wystarczyła by chwila i inne okoliczności ,żeby doszło do zdrady choćby w formie pocałunku.Dlatego kilka dni pózniej zerwałam z nim.I to była najlepsza decyzja w moim życiu.Wprawdzie nie poznałam nowego faceta,ale los sprawił,że poznałam ludzi dzięki którym przestałam być samotna.Nie wszystkie znajomości przetrwały,ale te lata wspominam jako najlepsze w życiu.A gdybym spędziła je z tym facetem dziś była bym zgorzkniała nieszczęśliwa osobą.dlatego dziś gdy znalazłam się w podobnej sytuacji od razu powiedziałam facetowi o swoich wątpliwościach, bo wiedziałam że udawanie nie ma sensu.i Tobie radze to samo.Kieruj się sercem nie rozumem.Będąc z nim krzywdzisz i jego i siebie.Jeszcze spotkasz kogoś przy kim poczujesz się szczęśliwa i przede wszystkim ZAKOCHANA.pozdrawiam.
    • moonogamistka Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 05.04.12, 20:14
      Gdzies tu jest post- pokazujacy dalszy ciag, laska ma 2 dzieci z facetem, ktory ja nie pociagal, ma 38 lat i nagle znalazla faceta swojego zycia. Przeczytaj koniecznie.
      • grassant Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 06.04.12, 21:39
        laska ma 2 dzieci z facetem, ktory ja nie pociagal,

ją nie pociągał, ale mokro jej się robiło i rozkladała nogi hehe
    • princessjobaggy Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 06.04.12, 10:09
      > Nie podoba mi sie fizycznie

On o tym wie?

> Może jestem egoistką, która patrzy na własne potrzeby ale
      > nie wyobrazam sobie zostac sama.

On o tym wie?

> W dodatku chciałabym rodzinę założyć i boję s
      > ię, że nie zdążę bo już wszyscy zakochani, zaręczeni a ja odstaję od reszty.

On o tym wie?

Chcialabys, zeby on pisal cos podobnego za twoimi plecami? Marnujesz komus zycie.
    • bosa_stokrotka Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 06.04.12, 10:14
      straszne ;/
      ja bym w to nie brnęła krzywdzisz i siebie i jego nic dobrego to nie wróży
    • irmina_anastazja Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 06.04.12, 21:28
      jeśli chcesz zalozyc z nim rodzine to zakladam ze przynajmniej raz bedziesz musiala z nim isc do lozka- serio chcesz uprawiac seks z kims kto cie ani troche nie pociaga i nie podoba sie? masochizm jakis
    • ana-82 Re: spotykam sie z chlopakiem w ktorym nie jestem 08.04.12, 20:39
      . Ale co jesli sie rozstanę, a potem będę żałowała, że to jednak była miłość?
      to ty nigdy nie byłaś zakochana!
      nie pakuj się w to!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka