kbjsht 13.04.12, 19:37 no, to kto robi dzisiaj imprezke? wez_sie, zarzadź że no coś, obiad zrobiłam, psa wyprowadziłam, za grzeczna dzisiaj jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: weekEND 13.04.12, 19:39 ja dziś domatorka - wzorowa domatorka o! Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 19:41 a ja jeszcze dumam nad tym, czy mi się coś chce czy nie, chociaż film to jakiś fajny bym obejrzała w mym małym zaciszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: weekEND 13.04.12, 19:47 ja kończę leczenie kataru stąd dzisiaj wzorowy wieczór (chyba) w domu po wino nie pójdę, bo piątek 13 i nie chce kusić upicia się :D Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:34 no i ja też dzisiaj nie mam ochoty na napój bogów, w ogóle ostatnio jakoś zbytnio nie mam;< Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: weekEND 13.04.12, 20:57 my dzisiaj grzecznie pijemy Paulanera, bo w Lidlu tydzień niemiecki a jutro mamy Wielkanoc bis z przyjaciółmi generalnie już sobie współczuję niedzieli ale jutro będzie baaaardzo :P Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:36 haha ja sobie niedzieli współczuję bardziej, 6.30 dzwoni budzik i zaczynam oto mój wspaniały tydzień trwający oczywiście do piątku i tak w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: weekEND 13.04.12, 21:06 Podobno wszyscy kochaja piete Lewandowskiego to ja tesz. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 21:08 >wez_sie, zarzadź że no coś widziałam, jak go babcia wciskała do balii po dobranocce, więc dziś to już nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 21:09 aha, ale możesz sobie kliknąć moją sygnaturkę i się pobujać na krześle. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 21:10 tę poprzednią. chociaż jak klikniesz wszystkie trzy i wytrzymasz całość, to pogratuluję;) Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:37 six_a napisała: > aha, ale możesz sobie kliknąć moją sygnaturkę i się pobujać na krześle. > > jaaa, na serio mogę? aaaaaaale bede miała ubaaaaaw,dzieeki! Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:43 sixuniu, a Ty psypadkiem nie warsawska jesteś i nie o jasnych włosach albo rushofych kiedyś tam kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 21:48 oszywiście, jestem stąd, gdzie wiosna spaliną oddycha. luziowych? nieno błagam. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:51 a już myślalam, że Cie zagne bo Cie ogarniam.. zepsulaś mi cały wieczór;< Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 21:54 kto by mnie tam ogarnął, prawda, bez przesady może:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: weekEND 13.04.12, 21:27 wiesz co niemal codziennie jeżdzę z mężem obok boiska na którym wychował się Lewandowski, trenował i zdobywał pierwsze ochy i achy póki go Niemcy nie kupili i za każdym razem, za każdym, gdy jesteśmy na wysokości tegoż boiska mój mąż mówi " i pomyśleć, że.." a ja odpowiadam "Lewandowski tu zaczynał" i tak ze 12 razy w tygodniu, bo wracamy też obok boiska więc jak w innych sytuacjach widzę "Lewandowki" to i słabo :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: weekEND 13.04.12, 21:37 > i tak ze 12 razy w tygodniu, bo wracamy też obok boiska wytrzymujesz to - anioł nie kobieta :D Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:38 zamysleniee napisała: > > i tak ze 12 razy w tygodniu, bo wracamy też obok boiska > > wytrzymujesz to - anioł nie kobieta :D ja też PODZIWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: weekEND 13.04.12, 21:30 niewątpliwie :> a w ogóle to miły chłopak jest Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: weekEND 13.04.12, 21:37 Niech nasze chlopanie sobie rade dajo. Slawa im. Niestety na razie w bundeslidze. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: weekEND 13.04.12, 21:33 bijatyka napisała: > KoChasz Lewandowskiego? To było do mnie? Mam guglać Lewandowskiego, znaczy kto to? Niespecjalnie mam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 21:36 ichjes dwóch, tak że nie wiadomo, czy właściwego wygóglasz. w każdym razie, jakbyś się zdecydował, to nie ten łysy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: weekEND 13.04.12, 21:58 six_a napisała: > ichjes dwóch, tak że nie wiadomo, czy właściwego wygóglasz. > w każdym razie, jakbyś się zdecydował, to nie ten łysy. Jak łysy to nie che mi się. Jak nei łysy....też mi się nie chce. ;) Dedukuję, że jakiś kopacz piłczany, albo inny bokser. Z bokserów wiem o pobożnym Adamku, ale to chyba nie on? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 22:02 no nie on. na miejscu adamka też bym była pobożna, w końcu facjatę można stracić. nie ma to tamto. trzeba być ubezpieczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: weekEND 13.04.12, 22:09 six_a napisała: > no nie on. na miejscu adamka też bym była pobożna, w końcu facjatę można straci > ć. nie ma to tamto. trzeba być ubezpieczonym. Fakt. Podobno Adamek dał się załadować Ewce, wężykiem w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 22:14 > Fakt. > Podobno Adamek dał się załadować Ewce, wężykiem w kieszeni. bo faceci to wiecznie głodni. na kwaśne japko poleciał. żenada jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: weekEND 13.04.12, 22:20 six_a napisała: > bo faceci to wiecznie głodni. na kwaśne japko poleciał. żenada jakaś. Powiedziało słotkie japko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 22:22 eat.clitoristwood napisał: > Powiedziało słotkie japko. ;) haha, co jak co, ale racje ma, że faceci głodni WIECZNIE :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: weekEND 13.04.12, 22:24 :) adam - pierwszy na świecie amator kwaśnych jabłek. producent: buk i syn sp. zoo Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: weekEND 13.04.12, 22:51 six_a napisała: > :) > > adam - pierwszy na świecie amator kwaśnych jabłek. > producent: buk i syn sp. zoo Jabłka na buku, gruszki na wierzbie...to ja się może sixie oddam, niech wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:40 zetka50 napisała: > a Ty czasem nie jesteś wez_sie ? czasem jesteś, ale tymczasem nje Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: weekEND 13.04.12, 21:41 a oryginał wez_sie Cie wydziedziczy za to podejrzenie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: weekEND 13.04.12, 21:47 za bardzo się nim przejmujesz więc chyba jesteś wez-sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais przeczytałam: "na obiad zrobiłam psa" 13.04.12, 22:01 hm Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: przeczytałam: "na obiad zrobiłam psa" 13.04.12, 22:07 toż to w życiu bym stworzenia nie skrzywdziła, one sa takie bezbronne i kochane! :)) Odpowiedz Link Zgłoś