skrytapiromanka 15.04.12, 15:50 krótko i na temat: kto biega i jest z okolic Jana Pawła/Grzybowskiej/Towarowej, zna w tym rejonie jakąś fajną trasę biegową i może się nią podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseiek Ja biegam do budki z piwem? Liczy sie? :) 15.04.12, 15:54 Ja biegam do budki z piwem? Liczy sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Ja biegam do budki z piwem? Liczy sie? :) 15.04.12, 16:03 zależy jaką masz odległość do tej budki:) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Wazniejsze jak czesto sie piwo w lodowce konczy.. 15.04.12, 16:19 > zależy jaką masz odległość do tej budki:) 100 metrow w jedna, 100 w druga. Ale czy to ma znaczenie? Wazniejsze jak czesto sie piwo w lodowce konczy, a nie jak daleko trzeba biegac.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Wazniejsze jak czesto sie piwo w lodowce konc 15.04.12, 16:24 czyli sprinter... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Wazniejsze jak czesto sie piwo w lodowce konc 15.04.12, 17:00 > czyli sprinter... ;) W koncu nie mozna pozwolic, zeby sie piwko ogrzalo.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: do Warszawki 15.04.12, 15:55 > fajną trasę biegową i może się nią podzielić? pewnie wtedy juz nie bedzie fajna Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: do Warszawki 15.04.12, 16:05 etam. nie muszę biegać w tym samym czasie, co dzielący się (choć nie ukrywam, że bym tak wolała;p). Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Ogrod Saski, trawnik na Okopowej, 15.04.12, 16:02 no właśnie, jak dobiegnę do Saskiego, to już tam nie będę miała siły biegać;) musiałabym biec Grzybowską, a tam średnio z chodnikiem (przynajmniej na odcinku Muzeum - Żelazna). Okopową zahaczę, zobaczę, dzięki. biegasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:03 skrytapiromanka napisała: > flama Francuza nie umiesz zdefiniować słowa, którego używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:07 umiem, ale nie lubię wdawać się w bezsensowne dyskusje z czepliwymi babami, a Ty robisz za taką na tym forum. umówmy się zatem, że wyszło na Twoje i idź się czepiać w innym wątku:> Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:08 skrytapiromanka napisała: > umiem, ale nie lubię wdawać się w bezsensowne dyskusje Dyskusja o znaczeniu często używanego słowa nie jest bezsensowna. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:16 skoro często się go używa, to może dowiedz się w końcu, co ono znaczy. nie będziesz wtedy musiała pytać na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.dziadyga Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:19 > skoro często się go używa, to może dowiedz się w końcu, co ono znaczy. nie będz > iesz wtedy musiała pytać na forach. Maitressa ma rację a Ty właśnie dałaś popis czystego buractwa Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:22 nie sądzę, po prostu nie lubię czepialstwa, jakie uprawiają niektóre nicki w niemal każdym wątku. ale z pokorą przyjmuję naganę. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kto to jest Warszawka? 15.04.12, 16:32 skrytapiromanka napisała: > skoro często się go używa, to może dowiedz się w końcu, co ono znaczy. Ależ ja wiem. Ma ono kilka znaczeń i nie wiem, które z nich ty akurat masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: do Warszawki 15.04.12, 16:02 skrytapiromanka napisała: > krótko i na temat: kto biega i jest z okolic Jana Pawła/Grzybowskiej/Towarowej, > zna w tym rejonie jakąś fajną trasę biegową i może się nią podzielić? fajna trasa jest wzdłuż torów (jeśli pociąg nie jedzie po torach) w kierunku zachodnim (włochy, Ursus). możesz także robić kółeczka Kolejową, Prądzyńskiego, Kasprzaka, Towarowa> Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: do Warszawki 15.04.12, 16:14 brzmi to ciekawie, tylko za dużo mi to nie mówi. załóżmy, że chciałabym pobiegać wzdłuż torów, gdzie konkretnie mam się udać?taki punkt startowy. wolałabym, żeby nic mnie nie zabiło i żeby to było legalne raczej. faktycznie są tam biegacze? Kolejowa jest chyba gdzieś niedaleko mnie, dochodzi do Karolkowej? nie zapędzałam się jeszcze w te tereny. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: do Warszawki 15.04.12, 16:21 Kolejowa odchodzi od Towarowej. Są tam składnice księgarskie, jeden mały sklepik spożywczy z oranżadą... przy Kolejowej są puste bocznice kolejowe, noermalnie pusty teren w środku miasta, z rzadka przejedzie samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: do Warszawki 15.04.12, 16:51 proszę. pobiegniesz w maratonie warszawskim? Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: do Warszawki 15.04.12, 17:04 mam plany, ale na pewno nie na ten sezon. biegałam kiedyś "zawodowo", ale zarzuciłam (niestety, brak czasu, potem choroba itepe), została mi rekreacja. a przez ostatni rok zero prawdziwego sportu - operacja obu nóg. stopniowo wprowadzałam pływanie, ostatnio rower (pokojowy;)). teraz chcę wrócić do biegania, ale tyle się ostatnio pozmieniało, że nie wiem, jak się do tego zabrać:D kiedyś wystarczył dres i dobre buty, a teraz trzeba mieć jakieś specjalne koszulki, getry, pulsomierze, czasomierze, tempomierze (czy serio trzeba na to wydać tysiaka??) i najnowsze najki;) a ty biegniesz? jak długo się przygotowujesz do takiego startu? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.dziadyga Re: do Warszawki 15.04.12, 16:09 Kiedyś fitness klub z pewnoego hotelu z tych właśnie okolic organizował poranne biegi w tamtych rejonach. Czyżbyś była ich PR-owcem? Jeśli nie to przejdz sie tam (na Jana Pawła) i spytaj o traskę Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: do Warszawki 15.04.12, 16:20 nie:D chyba nie reklamuję zbyt zgrabnie. ale chętnie się dowiem co i jak, bylebym nie musiała za to płacić (w sensie za podłączanie się do jakiejś grupy). a nazwa tego hotelu na JP zaczyna się na R?? Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: do Warszawki 15.04.12, 16:09 ja zrzynam trasy stąd: www.endomondo.com/routes/ Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: do Warszawki 15.04.12, 16:27 fajna strona, dzięki, nie znałam. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: do Warszawki 15.04.12, 16:37 znalazłam tę polecaną już trasę Kolejową i trzy inne bezpośrednio obok mojego mieszkania:) serdeczne dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś